- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Doktor gerek görmemiş demekki yoksa söylerdi sana kış çocukları zayıf mi oluyor acabaBugün 42 günlük, kontrol dündü. 41 günlük 3800 iyi dedi doktor bana da az geliyor ama özellikle mama için sordum gerek yok dedi. Bu arada tam bir aylıkken aşı için sağlık ocağında tartıldı 3900 gelmişti tartılar arasında bu kadar fark olur mu bilmiyorum. Doğum kilosu da 2940. Doktor demeden de mamaya başlamak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum
Kız çocuklarıDoktor gerek görmemiş demekki yoksa söylerdi sana kış çocukları zayıf mi oluyor acaba
Bilmiyorum canım ama kız olup tonton olan da oluyor, sanırım kızım normal aralık değerde ama üst sınıra yakın değil, boyu da 55 cm çıktı bu arada.Kız çocukları
Benim oğlan tosuncukmuş demekki maşallah barekallah hepsine . Sizin kiloları duyunca çok şaşırdım. Bende oğlum zayıf mı acaba diye üzülüp duruyordum. 5 kilo olmak üzereyiz biz.Doktor gerek görmemiş demekki yoksa söylerdi sana kış çocukları zayıf mi oluyor acaba
Kızlar ayda 1 kilo iyi ama ilk ay bir buçuk kilo alanda oluyor çok kilolu falan demeyin diş çıkarırken yürümeye başladı mı falan düşüyo o kilolarBenim oğlan tosuncukmuş demekki maşallah barekallah hepsine . Sizin kiloları duyunca çok şaşırdım. Bende oğlum zayıf mı acaba diye üzülüp duruyordum. 5 kilo olmak üzereyiz biz.demekki biz anneler daima kaygılı olcaz
Bana hiç kilolu gelmiyor zaten canım tartı bozuk bence diyorum hatta doktoraKızlar ayda 1 kilo iyi ama ilk ay bir buçuk kilo alanda oluyor çok kilolu falan demeyin diş çıkarırken yürümeye başladı mı falan düşüyo o kilolar
İyiymiş maşallah benim kızım 53 cm sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorumBilmiyorum canım ama kız olup tonton olan da oluyor, sanırım kızım normal aralık değerde ama üst sınıra yakın değil, boyu da 55 cm çıktı bu arada.
Kuzum hic skma kendini alismaya caliscan baska care yok cunku bas edemiosun tek olan senin sinir sistemine oluo kocada anlayissiz kit biri olunca malesef olan evinin icindeki huzurada oluo benim esim şahsen cok anlayışsiz ne tarafa isterse o tarafa ceken bi adam sen A dersin onun hesabina gelirse alfabenin en son harfinden tutar vay efendim senin nasil Z yi kastedersin der anladin. Suan oyle doluyum ki yeni tartistik gormeye tahammulum yok adami o dereceHilalcim aynı durum bende de var. Eşimin ailesi bebeği ilk günden beri öperek ve acayip sıkarak seviyor. Resmen onlar gelince ya da bizonlara gidince içim sıkılıyor. Daha ben doğru düzgün öpmedim. bnlar elleriyle mıncıklıyorlar ya günlük bebek öyle sevilmez diyorum eşimle arama yansıyor acayip derecede.
hadi ya. Ben de yarın dr umu arayıp sorayım bana vermediler hiç. Gerçi laf arasında contractubex i kullanabilirsin demişti.Cicaplast canım ben cok memnunum baska kullanan var mı bilmiyorum ama baya incecik silik cizgi kaldı sadece o da daha solar insallah
Kıyamam kuzum hiç bozma moralini. İnan biz de dün tartıştık. Anneme bile utanmazsa öyle tutma böyle tut diyecek. Kaç çocuk büyütmüş kadına çocuk bakmayı öğretecek resmen. Bazen o haline ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum. İnşallah bu durum geçicidir...Kuzum hic skma kendini alismaya caliscan baska care yok cunku bas edemiosun tek olan senin sinir sistemine oluo kocada anlayissiz kit biri olunca malesef olan evinin icindeki huzurada oluo benim esim şahsen cok anlayışsiz ne tarafa isterse o tarafa ceken bi adam sen A dersin onun hesabina gelirse alfabenin en son harfinden tutar vay efendim senin nasil Z yi kastedersin der anladin. Suan oyle doluyum ki yeni tartistik gormeye tahammulum yok adami o derece
Canım ben de contractubex kullanıyorum çok memnunum sonuçtan. Gerçi benim dikişler vajinal bölgede sezaryen dikişi değil ama eşim de ellerine dikiş atılmıştı o da kullandı onunkiler de kayboldu epey. Bide eşim düzenli kullanmadığı halde epey kaybetti izleri dediğim gibi. Ben bide madecassol krem kullanıyorum hem dikişlere hem doğum çatlaklarıma. Sanki o da etkili oluyo gibi pembeleştiler gibi çatlaklarım yada bana öyle geliyor bilemiyorumhadi ya. Ben de yarın dr umu arayıp sorayım bana vermediler hiç. Gerçi laf arasında contractubex i kullanabilirsin demişti.
Canım sen normal doğum nu yaptın sonra hic görüşmedikhadi ya. Ben de yarın dr umu arayıp sorayım bana vermediler hiç. Gerçi laf arasında contractubex i kullanabilirsin demişti.
Ben pek giremedim sayfaya kuzum. 9 aralıkta sezeryan ile doğum yaptım. Kızım 3560 gr 53 cm doğdu. Seninki nasıl dğdu kuzum.Canım sen normal doğum nu yaptın sonra hic görüşmedik
Kızın nasıl kaç kilo dogdu
Benim sezeraynım 41 gün oldu. İlacı yeni kullanmaya başladım. Acaba işe yarar mı bu saatten sonra? Bu arada madecassol u göğüs ucu için vermişti.Canım ben de contractubex kullanıyorum çok memnunum sonuçtan. Gerçi benim dikişler vajinal bölgede sezaryen dikişi değil ama eşim de ellerine dikiş atılmıştı o da kullandı onunkiler de kayboldu epey. Bide eşim düzenli kullanmadığı halde epey kaybetti izleri dediğim gibi. Ben bide madecassol krem kullanıyorum hem dikişlere hem doğum çatlaklarıma. Sanki o da etkili oluyo gibi pembeleştiler gibi çatlaklarım yada bana öyle geliyor bilemiyorum
Yarar bence canım düzenli kullan sadece prospektüsü okuduysan yanlış hatırlamıyorsam eski izlere de faydalı olduğu gibi bişey yazıyorduBenim sezeraynım 41 gün oldu. İlacı yeni kullanmaya başladım. Acaba işe yarar mı bu saatten sonra? Bu arada madecassol u göğüs ucu için vermişti.
Bende sezeryan oldum canim spinal anesteziyle kızım 3100 gram doğdu 51 cm di doktor hep diyordu zaten minyon bir kız olacak diye öylede olduBen pek giremedim sayfaya kuzum. 9 aralıkta sezeryan ile doğum yaptım. Kızım 3560 gr 53 cm doğdu. Seninki nasıl dğdu kuzum.
Ben her emzirmeden sonra çıkarmaya çalışıyorum çoğunlukta çıkarıyor ama çıkarmadığı zamanda oluyor o zamanda şancı yapıyor ağlıyor sürekliMerhaba Size bişey danısacaktım her emzirmeden sonra gaz cıkartabiliyor musunuz? Ben mi cıkaramıyorum acaba yoksa gazı mı yok onu anlayamıyorum. Sizde durum nasıl?
Bizimde sancı oluyor ama her zaman değil sırtına belki yarım saat vuruyorum cıkmıyor cogu zaman. Acaba diyorum gazı mı yok ben mi beceremiyorum cıkartmasını anlayamadımBen her emzirmeden sonra çıkarmaya çalışıyorum çoğunlukta çıkarıyor ama çıkarmadığı zamanda oluyor o zamanda şancı yapıyor ağlıyor sürekli
Olur canim ama her yediğinde çıkarmıyor bizimde oyleBizimde sancı oluyor ama her zaman değil sırtına belki yarım saat vuruyorum cıkmıyor cogu zaman. Acaba diyorum gazı mı yok ben mi beceremiyorum cıkartmasını anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?