♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Doktor gerek görmemiş demekki yoksa söylerdi sana kış çocukları zayıf mi oluyor acaba

Doktor gerek görmemiş demekki yoksa söylerdi sana kış çocukları zayıf mi oluyor acaba
Benim oğlan tosuncukmuş demekki maşallah barekallah hepsine . Sizin kiloları duyunca çok şaşırdım. Bende oğlum zayıf mı acaba diye üzülüp duruyordum. 5 kilo olmak üzereyiz biz. demekki biz anneler daima kaygılı olcaz

Kızlar ayda 1 kilo iyi ama ilk ay bir buçuk kilo alanda oluyor çok kilolu falan demeyin diş çıkarırken yürümeye başladı mı falan düşüyo o kilolar

Kızlar ayda 1 kilo iyi ama ilk ay bir buçuk kilo alanda oluyor çok kilolu falan demeyin diş çıkarırken yürümeye başladı mı falan düşüyo o kilolar
Bana hiç kilolu gelmiyor zaten canım tartı bozuk bence diyorum hatta doktora Çöp gibi her yanı oğlumun ama tartı rakamları öyle söylemiyor. Aman sağlıklı olsunlar inşallah da kiloluymuş zayıfmış o kısmı mühim değil. Çünkü şahsen ben çok zayıf bi çocukluk geçirdim ama çok şükür ki hiç hasta olmadım. Direnç ille kiloyla olcak diye bişey yok yani.

Bilmiyorum canım ama kız olup tonton olan da oluyor, sanırım kızım normal aralık değerde ama üst sınıra yakın değil, boyu da 55 cm çıktı bu arada.
İyiymiş maşallah benim kızım 53 cm sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum

Kuzum hic skma kendini alismaya caliscan baska care yok cunku bas edemiosun tek olan senin sinir sistemine oluo kocada anlayissiz kit biri olunca malesef olan evinin icindeki huzurada oluo benim esim şahsen cok anlayışsiz ne tarafa isterse o tarafa ceken bi adam sen A dersin onun hesabina gelirse alfabenin en son harfinden tutar vay efendim senin nasil Z yi kastedersin der anladin. Suan oyle doluyum ki yeni tartistik gormeye tahammulum yok adami o derece

Cicaplast canım ben cok memnunum baska kullanan var mı bilmiyorum ama baya incecik silik cizgi kaldı sadece o da daha solar insallah
hadi ya. Ben de yarın dr umu arayıp sorayım bana vermediler hiç. Gerçi laf arasında contractubex i kullanabilirsin demişti.

Kıyamam kuzum hiç bozma moralini. İnan biz de dün tartıştık. Anneme bile utanmazsa öyle tutma böyle tut diyecek. Kaç çocuk büyütmüş kadına çocuk bakmayı öğretecek resmen. Bazen o haline ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum. İnşallah bu durum geçicidir...

hadi ya. Ben de yarın dr umu arayıp sorayım bana vermediler hiç. Gerçi laf arasında contractubex i kullanabilirsin demişti.
Canım ben de contractubex kullanıyorum çok memnunum sonuçtan. Gerçi benim dikişler vajinal bölgede sezaryen dikişi değil ama eşim de ellerine dikiş atılmıştı o da kullandı onunkiler de kayboldu epey. Bide eşim düzenli kullanmadığı halde epey kaybetti izleri dediğim gibi. Ben bide madecassol krem kullanıyorum hem dikişlere hem doğum çatlaklarıma. Sanki o da etkili oluyo gibi pembeleştiler gibi çatlaklarım yada bana öyle geliyor bilemiyorum

Canım sen normal doğum nu yaptın sonra hic görüşmedik
Kızın nasıl kaç kilo dogdu

Benim sezeraynım 41 gün oldu. İlacı yeni kullanmaya başladım. Acaba işe yarar mı bu saatten sonra? Bu arada madecassol u göğüs ucu için vermişti.

Benim sezeraynım 41 gün oldu. İlacı yeni kullanmaya başladım. Acaba işe yarar mı bu saatten sonra? Bu arada madecassol u göğüs ucu için vermişti.
Yarar bence canım düzenli kullan sadece prospektüsü okuduysan yanlış hatırlamıyorsam eski izlere de faydalı olduğu gibi bişey yazıyordu

Merhaba Size bişey danısacaktım her emzirmeden sonra gaz cıkartabiliyor musunuz? Ben mi cıkaramıyorum acaba yoksa gazı mı yok onu anlayamıyorum. Sizde durum nasıl?

Ben pek giremedim sayfaya kuzum. 9 aralıkta sezeryan ile doğum yaptım. Kızım 3560 gr 53 cm doğdu. Seninki nasıl dğdu kuzum.
Bende sezeryan oldum canim spinal anesteziyle kızım 3100 gram doğdu 51 cm di doktor hep diyordu zaten minyon bir kız olacak diye öylede oldu
Sarılık olunca kilo kaybetti mamaya başladım şimdi çok şükür kilo almaya başladı ama yine küçük 3400 oldu sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum artik çünkü sarılıkta kuvezde kaldı hep ağladım artik sadece sağlık diliyorum kiloyu gectim

Merhaba Size bişey danısacaktım her emzirmeden sonra gaz cıkartabiliyor musunuz? Ben mi cıkaramıyorum acaba yoksa gazı mı yok onu anlayamıyorum. Sizde durum nasıl?
Ben her emzirmeden sonra çıkarmaya çalışıyorum çoğunlukta çıkarıyor ama çıkarmadığı zamanda oluyor o zamanda şancı yapıyor ağlıyor sürekli

Ben her emzirmeden sonra çıkarmaya çalışıyorum çoğunlukta çıkarıyor ama çıkarmadığı zamanda oluyor o zamanda şancı yapıyor ağlıyor sürekli
Bizimde sancı oluyor ama her zaman değil sırtına belki yarım saat vuruyorum cıkmıyor cogu zaman. Acaba diyorum gazı mı yok ben mi beceremiyorum cıkartmasını anlayamadım

Bizimde sancı oluyor ama her zaman değil sırtına belki yarım saat vuruyorum cıkmıyor cogu zaman. Acaba diyorum gazı mı yok ben mi beceremiyorum cıkartmasını anlayamadım
Olur canim ama her yediğinde çıkarmıyor bizimde oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…