- 29 Kasım 2017
- 74
- 26
- 8
Canım avuç için karnında olacak şekilde havaya kaldır mümkün olduğunca dik dursun bebişin. elini aşağı yukarı yavaş yavaş indir kaldır her indirmede poposuna vur hoppala yapar gibi benim oğlum öyle rahat çıkarıyor. Belki sende de işe yarar. Omzunda da bebeğin mümkün olduğu kadar dik durmasını sağla. Kendin de dik dur geriye eğilme.Bizimde sancı oluyor ama her zaman değil sırtına belki yarım saat vuruyorum cıkmıyor cogu zaman. Acaba diyorum gazı mı yok ben mi beceremiyorum cıkartmasını anlayamadım
Ben biraz eğimli oturuyorum acaba ondan mı biraz daha dik deneyim. Bir de bebegin midesi omzunuza gelecek şekilde olsun diyorlar ozaman bebegin bası cok arkada oluyor ve kusuyor izlediğim tüm video larda öyle tarif ediyor ama ben okadar arkaya atmıyorum artık rahatsız oldugu içinCanım avuç için karnında olacak şekilde havaya kaldır mümkün olduğunca dik dursun bebişin. elini aşağı yukarı yavaş yavaş indir kaldır her indirmede poposuna vur hoppala yapar gibi benim oğlum öyle rahat çıkarıyor. Belki sende de işe yarar. Omzunda da bebeğin mümkün olduğu kadar dik durmasını sağla. Kendin de dik dur geriye eğilme.
Gögüslerinin üzerinde daha iyi olur canım hem yumuşak çocuğun canını acıttırmaz. Hemde dengeli bi baskı uygulamış olursun. Gögüslerin midesşnşn altına denk getir Ama önemli olan dik durmanız.Ben biraz eğimli oturuyorum acaba ondan mı biraz daha dik deneyim. Bir de bebegin midesi omzunuza gelecek şekilde olsun diyorlar ozaman bebegin bası cok arkada oluyor ve kusuyor izlediğim tüm video larda öyle tarif ediyor ama ben okadar arkaya atmıyorum artık rahatsız oldugu için
aynen sadece geçme süresi daha uzun oluyormuş.Yarar bence canım düzenli kullan sadece prospektüsü okuduysan yanlış hatırlamıyorsam eski izlere de faydalı olduğu gibi bişey yazıyordu
kBoyu iyi doğmuş aslında. Kıyamam ben minik kuzuma. Şuan iyi demedrumu sarılığı geçti demeBende sezeryan oldum canim spinal anesteziyle kızım 3100 gram doğdu 51 cm di doktor hep diyordu zaten minyon bir kız olacak diye öylede oldu
Sarılık olunca kilo kaybetti mamaya başladım şimdi çok şükür kilo almaya başladı ama yine küçük 3400 oldu sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum artik çünkü sarılıkta kuvezde kaldı hep ağladım artik sadece sağlık diliyorum kiloyu gectim
tamam canım bi de öyle deneyim teşekkür ederim :)Gögüslerinin üzerinde daha iyi olur canım hem yumuşak çocuğun canını acıttırmaz. Hemde dengeli bi baskı uygulamış olursun. Gögüslerin midesşnşn altına denk getir Ama önemli olan dik durmanız.
Sevindim hayatim iyi gecmesine biz gitmedik randevuya onumuzdeki 1 2 haftaya tekrar alcaz oksuruk olunca korktuk. Bilmiorumda sanirim nisan basina kadar bu kadar kucukken pek cikaramayacam disari bu oksuruk beni korkuttu bi hastaneye giderim mecburiyetten odaKontrolümüz iyi geçti canım 3800 kıyafetlerini düşünce kilosuna doktor normal dedi ama bana az gibi geliyor mama vereyim mi dedim verme dedi doktor anne sütüne devam dedi. Kilolu bir çocuk olmayacak sanırım. Ultrason da oldu 5 dakika anca sürdü o da normal çıktı çok şükür. Bir daha istediğiniz zaman getirin dedi doktor, gün vermedi ona da şaşırdım.
İyi örtünce üstünü bir şey olmuyor aslında hatta dönüşte kızım çok güzel uyudu, temiz hava almak onlar da iyi geliyor belki de
Cok sagol hayatim aklina gelenleri paylastigin icin cok tesekkur ederim insan ihtiyac duyuyo birsey duymayaHim hic bilmiyorum ya ben baya ne bulursam yiyorum hatta gecende dayanamadim kola ictim 1 bardak bebege cok yansimiyor sanki benim yediklerim
Ayy cok geçmiş olsun aklima baska bisi gelmiyor
Gögüslerinin üzerinde daha iyi olur canım hem yumuşak çocuğun canını acıttırmaz. Hemde dengeli bi baskı uygulamış olursun. Gögüslerin midesşnşn altına denk getir Ama önemli olan dik durmanız.
Oksuruk bizde de varCok sagol hayatim aklina gelenleri paylastigin icin cok tesekkur ederim insan ihtiyac duyuyo birsey duymaya
Umarim gecicidir hayatimda gecene kadar birbirimize saygilarimizi kaybetmezsek iyidirKıyamam kuzum hiç bozma moralini. İnan biz de dün tartıştık. Anneme bile utanmazsa öyle tutma böyle tut diyecek. Kaç çocuk büyütmüş kadına çocuk bakmayı öğretecek resmen. Bazen o haline ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum. İnşallah bu durum geçicidir...
Sen nasil bir care buldun canimOksuruk bizde de var
Hic bisey yapmadim canim .Doktora da goturmedim .Devam ederse gtrurum dedim.Agzina sut gelince oksuryr sanki.Senin bebegin ne siklıkla oksryr?Sen nasil bir care buldun canim
Takma canim.Bizim de ayni.Eller bembeyaz,yuz degsk bi renk. Ben alistim artik.Belki de bize oyle geliyr.Gelen giden bu bebek sari demiyrKızlar benim moralim çok bozuk her gün uyandığımda bebeğimin rengi normal olacak mı diye uyanıyorum ama yok düzelmiyor 1 aylık olduk doktor da bişe yapmıyor kan almaktan başka bişe yapmadıvücuttan zamanla atarmış öyle söyledi kilo da alıyo emziriyorum da bol bol ama yok niye böyle anlamadım Ne olur dua edin düzelsin bebişim kafama çok takmaya başladım
Aynen. Ben de kendimi acayip sıkılmış hissediyorum. O çık derse çıkıyorum dışarı. Çıkma derse evdeyim. E tüm ggün evde insan da bunalıyor. Bir de üstüne onların kaprisleri, bilmiş bilmiş konuşmaları iyice sinir bozucu. Ben de her gün kavganın kıyısından dönüyorum. Çoğu şeyi içime atıyorum ama bakalım.Umarim gecicidir hayatimda gecene kadar birbirimize saygilarimizi kaybetmezsek iyidir
Yok bize gelenler diyo gözlerinin beyazı falan da sarı arkadaşımla konuştum onun çocuğunki 2 ay sonra geçmiş 2 ay saat başı emzirdim diyo ben de öyle yapayım artık gece 2 saatte bir emziriyodumTakma canim.Bizim de ayni.Eller bembeyaz,yuz degsk bi renk. Ben alistim artik.Belki de bize oyle geliyr.Gelen giden bu bebek sari demiyr
Seninki kaç günlük oldu?Takma canim.Bizim de ayni.Eller bembeyaz,yuz degsk bi renk. Ben alistim artik.Belki de bize oyle geliyr.Gelen giden bu bebek sari demiyr
Benim sut gelincede oksuruo oyle olunca anliom simdi kuru oksurugu basladi saat basi gibi bisey bazen 1 saat hic oksurmez sonra oksurur bazende oksurur 10 15 dk sonra tekrar oksurur simdi yeni boyle oldu ben hastalandiktan sonra hapsirigida arttiHic bisey yapmadim canim .Doktora da goturmedim .Devam ederse gtrurum dedim.Agzina sut gelince oksuryr sanki.Senin bebegin ne siklıkla oksryr?
Bende hep evdeyim aslina bakarsan bundanda pek sikayetci degilim tabi evde sadece oglumla ben varsam. Ogluna bak ve ondan baska hicbireey gorme , ben oyle yapmaya calisiorum. Insallahta gecer bu gunler dua edelim bol bol kuzumAynen. Ben de kendimi acayip sıkılmış hissediyorum. O çık derse çıkıyorum dışarı. Çıkma derse evdeyim. E tüm ggün evde insan da bunalıyor. Bir de üstüne onların kaprisleri, bilmiş bilmiş konuşmaları iyice sinir bozucu. Ben de her gün kavganın kıyısından dönüyorum. Çoğu şeyi içime atıyorum ama bakalım.
Takma canim benimkindede bence hala var ama tum tahliller temiz cikti dedigin gibi guzelde kilo alio onemli bisey olsa doktorun birsey derdi takma kafanaKızlar benim moralim çok bozuk her gün uyandığımda bebeğimin rengi normal olacak mı diye uyanıyorum ama yok düzelmiyor 1 aylık olduk doktor da bişe yapmıyor kan almaktan başka bişe yapmadıvücuttan zamanla atarmış öyle söyledi kilo da alıyo emziriyorum da bol bol ama yok niye böyle anlamadım Ne olur dua edin düzelsin bebişim kafama çok takmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?