♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Benim sut gelincede oksuruo oyle olunca anliom simdi kuru oksurugu basladi saat basi gibi bisey bazen 1 saat hic oksurmez sonra oksurur bazende oksurur 10 15 dk sonra tekrar oksurur simdi yeni boyle oldu ben hastalandiktan sonra hapsirigida artti
Ben de yine hasta oldum.Allahım korusun minikleri.Olmadi gtrrz canim doktora.Hirilti olmadigi surece sıkınti olmaz

Kızlar hala saat mi tutuyorsunuz emzirmek için yani 2 saatte bir mi emziyorsunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz
Gerçi benim kızım bir kaç gündür çok uyumuyor ya hep kucak istiyor bırakınca ağlıyor

Kızlar hala saat mi tutuyorsunuz emzirmek için yani 2 saatte bir mi emziyorsunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz
Gerçi benim kızım bir kaç gündür çok uyumuyor ya hep kucak istiyor bırakınca ağlıyor
Ben artık saat kurmuyorum bazen 1saat uyuyor uyanıyor bazen 2_3 saat uyuyor.
Benim derdim de gündüzleri uyulmaması kızımın, emziğe alıştıramadım, bir türlü uykuya dalamıyor beni emzik yerine kullanıyor, emdikçe kusuyor kustukça emiyor, gece yorgun düşüp 2_3 saat kesintisiz uyuyor. Siz nasıl emziğe alıştırdınız? Hangi emziği tavsiye edersiniz?

Ben aventin emziğini kullanıyorum ilk doğduğu gün aldı benim kızım ama benim kızım da bu aralar çok az uyuyor gece 3 saat kadar kesintisiz uyuyor sonra uyanıyor sürekli emerken uyuyor yerine bırakınca uyanıp ağlıyor huy değiştirdi

Ben geç mi kaldım emziğe alıştırmak için? 4 tane emzik denedik olmadı, midesi bulanıyor öğürüyor. Ne yapmam lazım?

Ben de yine hasta oldum.Allahım korusun minikleri.Olmadi gtrrz canim doktora.Hirilti olmadigi surece sıkınti olmaz
Cok gecmis olsun canim sanada. Benimkinin hiriltisida basladi sanki hastaneye gotursem daha cok hastalanmasindan korkuorum napcagimi sasirdim

ben bir haftadır saat tutmuyorum ama yine de dün dayanamadım baktım uyanmadı uyandırıp emzirdim belki uyandırmasam sorun olmazdı da artık büyüdüler biraz daha anlıyorlar uyanıyorlar

benim oğlum damaklı emzik kabul etmedi kesinlikle yuvarlak uçluları emiyor sadece bence hiç geç değil alışır. çünkü benimki de beni fazla emiyor kusuyor emzik de daha birkaç gündür veriyorum rahat ettik nihayet onun da derdi uyuyunca ağızından çıkıyor uyanıp ağlıyor habire emziğini kontrol ediyorum çıktıkça veriyorum ağzına öyle uyuyor

Ay maşallah ya biz hiç üç saati göremedik. Benim oğlum saat başı uyanıyor çok nadir iki saat uyuyordu Bugun yeni hamak aldık ilk defa onda kendi kendine uyudu ve iki saat uyudu..emzik bende aventin yuvarlak olanını kullanıyorum bazen alıyor bazen almıyor zamanla alışcak gibi sanki ilk sefere göre daha uzun tutuyor ağzında artık.

Ben geç mi kaldım emziğe alıştırmak için? 4 tane emzik denedik olmadı, midesi bulanıyor öğürüyor. Ne yapmam lazım?
Pes etme canim ver yine de bazı bebekler ne yapsan da almıyor gerçi dene sen ama alır belki

Pes etme canim ver yine de bazı bebekler ne yapsan da almıyor gerçi dene sen ama alır belki
Damaklı da aldık yuvarlak uçlu da olmadı. Annem ısrarla şekere azcık batıralım size hep öyle alıştırdık diyor ben de tatlı vermek istemiyorum şaşırdım ne yapacağımı, avent almadık bir de onu denemek kaldı, aventin hangisini kullanıyorsunuz?

üzerinde hava delikli yazıyor benimkinin 0-6 ay olanı. Bak şunlar https://www.kozmela.com/UserFiles/Product/big/Mavi-1.jpg

Elim sirtindayken hissediorum hiriltisini burnundanda sirtindanda sanki yarin olmadi bi saglikocagina gidiyimde ordaki doktora gore hareket ediyim
geçmiş olsun hilalcim Rabbim şifa versin inşallah miniğine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…