Gazi çıkmadığı zaman sırt üstü yat bebeği üzerine yatır sırtını sıvazla kendi çıkarıyor ben öyle yapıyorum mışıl mışıl uyuyor sonra beşiğine birakiyorumOlur canim ama her yediğinde çıkarmıyor bizimde oyle
Canım ben de ilk sothiee emzik denedim bunlar büyük ve ağır geliyor minik dudaklarına. Ayrıca burunlarına çarpıp duruyor Daha hafif bir emzik kullanmanı tavsiye ederimBen ilk zamanlar daha cok küçük diye emziği aldıgı halde vermemeye calıstım ama suan benimki de huy değiştirmeye basladı sürekli emmek istiyor ve kucağında uyumak istiyor. Bende artık pes ettim emzik veriyorum. :) https://www.kozmela.com/avent-yalan...MIw-Hfx6vu2AIVr73tCh2Cvw5fEAQYASABEgLeKPD_BwE bende bunu veriyorum ama sanki biraz zor tutuyor gibi geliyor
Canım düzelme var mı sarılığında bebeğinin ?doktor bişey dedi mi bizimki hala düzelmediTakma canim.Bizim de ayni.Eller bembeyaz,yuz degsk bi renk. Ben alistim artik.Belki de bize oyle geliyr.Gelen giden bu bebek sari demiyr
Hala ayni canim.Siyah sari kirmızi degisik bi renk.Uzun surecek herhalde .20 gun sonra 2 ay randevumuz var.O zmna ins.gecerCanım düzelme var mı sarılığında bebeğinin ?doktor bişey dedi mi bizimki hala düzelmedi
Hala ayni canim.Siyah sari kirmızi degisik bi renk.Uzun surecek herhalde .20 gun sonra 2 ay randevumuz var.O zmna ins.gecer
Yok canim.3 ayi bulabilir dedi.Sızin dpktor ne diyr?Ins.gecer en kisa zamandabizim de öyle doktor bişe dedimi enzimlere falan bakıldı mo
Öyle deneyim bende sağol canimGazi çıkmadığı zaman sırt üstü yat bebeği üzerine yatır sırtını sıvazla kendi çıkarıyor ben öyle yapıyorum mışıl mışıl uyuyor sonra beşiğine birakiyorum
Bücut zamanla atar dedi ilk 10 günü geçtiği için kan beyin bariyeri oluştu diyo.kan alacaktı bende Yüksekse Işın tedavisi yapacak mısınız dedim Yok diyo zamanla vücut atarmış işte geçmezse 40 ı çıkınca başka doktora götüreceğim 33 günlük oldu bugünYok canim.3 ayi bulabilir dedi.Sızin dpktor ne diyr?Ins.gecer en kisa zamanda
Karnının üzerine yattıkları zaman çok mutlu oluyorlarÖyle deneyim bende sağol canim
Canım bizim de çıkarmıyor hemen emzirdikten sonra. Ben de yere indiriyorum 5-10 dk oynuyor hareket ediyor sonra kaldırıp çıkartıyorum çoğu zaman. Ama yine de kalıyor gazı.Olur canim ama her yediğinde çıkarmıyor bizimde oyle
2 aylik oldugunda doktr gerekli grrse kan tahlili yapar canim.Canini yakmalarini istemiyrm.Beklicem o zmna kadar.Arkadasimin 53 gun surmus.Uzadikca uzuyr demekki bazenBücut zamanla atar dedi ilk 10 günü geçtiği için kan beyin bariyeri oluştu diyo.kan alacaktı bende Yüksekse Işın tedavisi yapacak mısınız dedim Yok diyo zamanla vücut atarmış işte geçmezse 40 ı çıkınca başka doktora götüreceğim 33 günlük oldu bugün
Kucaktan inmeme sorunu bizde de var çok zr birşey ya ne yapacağımı şaşırdım. Ne iş yapabiliyorum ne yemek.Kızlar hala saat mi tutuyorsunuz emzirmek için yani 2 saatte bir mi emziyorsunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz
Gerçi benim kızım bir kaç gündür çok uyumuyor ya hep kucak istiyor bırakınca ağlıyor
Sanırım her bebek periyodik olarak aynı şeyleri yaşıyor. Benim oğlumda 40 ı na kadar kucaktan hiç inmek istemedi işim gücüm çok aksadı bu yüzden ama şimdi iyi çok şükür maşallah. Uykuları eskiye nazaran daha düzene girdi ve hamakta uyuyor artık maşallah. İnşallah sizlerin miniklerinizde düzelir.Kucaktan inmeme sorunu bizde de var çok zr birşey ya ne yapacağımı şaşırdım. Ne iş yapabiliyorum ne yemek.
Aynen saat 4 e kadar isim sürüyor ondan sonra da zar zor yemek yapabiliyorum eşim çok anlayış gösteriyor sağolsun yemek yapma bırakmazsa çocuk diyor biseyler getiriyor bazen de akşam ev işinde yardim ediyor diğer güne is kalmasın diye.Kucaktan inmeme sorunu bizde de var çok zr birşey ya ne yapacağımı şaşırdım. Ne iş yapabiliyorum ne yemek.
Canım sallıyor Musun yoksa emzirdikten sonra kendi mi hemen uyuyor. Benim bebi sallamadan uyumuyorSanırım her bebek periyodik olarak aynı şeyleri yaşıyor. Benim oğlumda 40 ı na kadar kucaktan hiç inmek istemedi işim gücüm çok aksadı bu yüzden ama şimdi iyi çok şükür maşallah. Uykuları eskiye nazaran daha düzene girdi ve hamakta uyuyor artık maşallah. İnşallah sizlerin miniklerinizde düzelir.
Biz 43 günlük olduk. Siz kaç günlüksünüz? Biraz daha büyüyünce düzelir mi acabaSanırım her bebek periyodik olarak aynı şeyleri yaşıyor. Benim oğlumda 40 ı na kadar kucaktan hiç inmek istemedi işim gücüm çok aksadı bu yüzden ama şimdi iyi çok şükür maşallah. Uykuları eskiye nazaran daha düzene girdi ve hamakta uyuyor artık maşallah. İnşallah sizlerin miniklerinizde düzelir.
Canım bizde 20 gündür var iki tane ayrı doktora götürdüm ilaç vermiyorlar anne karnındayken anneden geçen hormonlar yüzünden oluyormuş 2 aylık olana kadar sürer sonra geçer dedi çoğalıyor üstelik kulağında yanak alın çene ense var yani merak etme geçerKızlar bebeğimin yüzünde kulak kepçesinde falan İsilik gibi kabarıklıklar oldu kırmızı kırmızı olan da var beyaz Olanda var doktora götürmeme gerek var mı acaba?
Canım sallıyor Musun yoksa emzirdikten sonra kendi mi hemen uyuyor. Benim bebi sallamadan uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?