♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Baya kötü ama ya bildiğin pütür pütür suratı kuruyunca ucu kahverengi nokta kalıyor bazı yerler sarı oluyor inşallah geçer sarılığı da hala geçmedi kırkını bekliyorum tekrar doktora götüreceğim

Geçer canim kızımın da aynen öyle sarılığı da çok takma kafana eltimin kızında 3 ay kalmıştı ama bir zararı olmadı geçer zamanla üzülme allah başka dert vermesin
Bak benim sutum o kadar az ki kizim o yüzden kilo almiyo ve ağlıyormuş doktor hemen mamaya başla dedi yükseltti çok üzülüyorum

Ay ne biliyim ya hepsi farklı oluyor aynı durumu ben de yaşadım sen de üzülme ilk oğlumda anlamadım gaz sanıyordum meğer açmış mamayla büyüdü

Canım yulaf cavdar tüket bol bol rezene filan içiyorsundur zaten suyu da bol iç. Geceleri de biraz zor gelecek belki ama sık sık bebeği emzir emmediği zamanlarda da sağ gögsünü. Artar inşallah öylelikle. Memeler emilmeyen sütle kalırsa vucut kendini korumaya geçer nasıl olsa bu süt emilmiyor diye sana ateş yapmaması için daha az üretmeye başlar. Saat başı veya bi buçuk saate bir sağ gögüslerini bebeğin uykudaysa. Emdikten sonra da yine bi dene sağmayı. Bazen tamamen boşaltamıyorlar çünkü uyku tatlı gelince. Rabbim cümle annelerin sütünü bol etsin inşallah.

Amin canim sağol bol su içiyorum rezene içiyorum humana nin çayını içiyorum sürekli de emziriyorum inşallah çoğalır ne deyim çok üzülüyorum mama alıyor diye ama sağlıklı olsun da ne yapalim

Amin canim sağol bol su içiyorum rezene içiyorum humana nin çayını içiyorum sürekli de emziriyorum inşallah çoğalır ne deyim çok üzülüyorum mama alıyor diye ama sağlıklı olsun da ne yapalim
Sen elinden geleni yaptıktan sonra takdir Allahın canım sıkma canını. İnşallah artar sütün.

amin

Yemene dikkat et gaz olur diye yememezlik yapma rezene iç tatlı tüketimini arttır ağzın boş kalmasın

O zaman da kilo alıyorum ne yapacagimi şaşırdım valla
Canım ben de senin gibiyim yemeyince süt olmuyo yediklerim de kilo oluyor ama vereceğiz inş canını sıkma yeter ki süt olsun. Çok perişan oluyor insan mamayla. Rabbim kimseyi mecbur bırakmasın mamaya.

Kızlar bebeğimin yüzünde kulak kepçesinde falan İsilik gibi kabarıklıklar oldu kırmızı kırmızı olan da var beyaz Olanda var doktora götürmeme gerek var mı acaba?
Benım kızımda da var ılkımdede olmuştu artarsa dr kortızonlu krem verıyor ama ben kullanmadım. Sudocrem krem cok ıyı gelıyor sanırım annenın yedıklerıyle alakalı

Benım kızımda da var ılkımdede olmuştu artarsa dr kortızonlu krem verıyor ama ben kullanmadım. Sudocrem krem cok ıyı gelıyor sanırım annenın yedıklerıyle alakalı
Ne yiyince oluyo mesela ?ben yoğurttan şüpheleniyorum aslında

Ne yiyimandauyo mesela ?ben yoğurttan şüpheleniyorum aslında
Mandalina limon gibi asitli seyler ya da cikolata cilek gibi alerjik seyler ayni zamanda sut urunleri alerjiside olabilir bizdeki mandalina gibibasitli seyler diye dusunuyorum ama ben yine de yiyorum perhiz yapamıyorum dedigim gibi sudocrem suruyorum hic cikmiyor

Ya bizimki baya kötü yapışkan sarı sıvı oluyo derisinde çok kötüoturdum ağlıyorum tüm vücuduna yayılmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…