♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Canım ben de senin gibiyim yemeyince süt olmuyo yediklerim de kilo oluyor ama vereceğiz inş canını sıkma yeter ki süt olsun. Çok perişan oluyor insan mamayla. Rabbim kimseyi mecbur bırakmasın mamaya.
İnşallah olur sütümüz çok üzülüyorum
Hangi mamadan kullanıyorsun canim ben önce sma aldim ama dokundu bir şeyler galiba 6 7 defa kaka yapmaya başladı bebelac kullanıyoruZ şimdi bu iyi gibi

Mama kullanan arkadaşlar hangisinden veriyorsunuz bebisinize

İnşallah olur sütümüz çok üzülüyorum
Hangi mamadan kullanıyorsun canim ben önce sma aldim ama dokundu bir şeyler galiba 6 7 defa kaka yapmaya başladı bebelac kullanıyoruZ şimdi bu iyi gibi
Canım şimdilik sık sık emzirip sütümü artırmaya çalışıyorum dr kontrolüne gidelim kilo alımı çok azsa mama başlarız. Ama kızımda sma kullanmıştık memnunduk şişirmiyordu yine de bebeklerin kendi karar veriyor mamaya. Kimine yarıyor kimine yaramıyor aynı mama olsa da

Sma kızıma alerji yaptı çok fazla kaka yapıyor onu alinca

Rabbim hepimizin sütlerini dolu dolu kaliteli hale getirsin insallah bebislerimizin rızkı dolsun taşsın onun dısında kızlar zayıflama derdine düsen var mı? Yaptıgınız herhangi bir sey zayıflamak icin? Ben hic bir sey yapmıyorum ama esim dün hala sis misin ne zaman incek sislerin diyip dalga gecti, hamileligimde cok sismistim simdi kilolarımla dalga geciyor sis diyordun kilolu kaldın diye moralim cok bozuk

Sudocrem vevde poposuna kullanıyorum pişiklerde doktora götürdüm dün 2 tane krem verdi biri tüm vücuda biri sadece sivilceli yerlere inşallah şifa olur bebişime
Amin canim. Ama dikkat et dr lar dikkat etmiyor kortizonlu krem.veriyorlar bebislerr

Grip oldum kizlar sanirim bebisede bulasiyor burnu tikali nefes almaya basladi bi hırıltı var gozleride hafif sulandi aksama dogru. Ateside kafasinda 37 hatta biarra 38 I gecti cay kasigiyla dolven verdik biraz simdilik iyi gibi süt korur diyolar ya bakalim insallah korur hastaneye götürmek istemiyorum

Sudocrem var evde poposuna kullanıyorum pişiklerde doktora götürdüm dün 2 tane krem verdi biri tüm vücuda biri sadece sivilceli yerlere inşallah şifa olur bebişime
Sarilik gecti mi canim?Bizim gecmiyr bi turlu.Yuzu hala degsk bi renk.Diger taraflar beyax

Hiç takma Canım eğer emziriyorsan şimdilik acele etme kilo vermek için Zaten emdikçe zayıflayacaksın önemli olan anne sütü alabilmeleri. Hele bir 5-6 aylık olsunlar ek gıdaya başlayalım inş zayıflamaya o zaman başlarız asıl.

Sarilik gecti mi canim?Bizim gecmiyr bi turlu.Yuzu hala degsk bi renk.Diger taraflar beyax
Yok canım geçmedi bizde 44 günlük olduk doktor bu zamanki sarılıktan korkmayın dedi zararı YÖK zamanla atarmış aynen en son yüzünden gidecek heralde benimkinin eller düzeldi azalıyor gibi ama hala darı kara kırmızı bi renkte ben artık takılmıyorum sık sık emzirmeyi de bıraktım uyandıkça emziriyorum 2 ayı bulur geçmesi dedi bu sefer başka doktora götürdüm bu daha ilgiliydi kalça ultrasonunu da yaptılar o da aradan çıktı çok şükür senin ki nasıl oldu ben yeni gördüm mesajı

Gecmedi canim biz 54.gunluguz.Vucudun diger taraflari beyazlıyr,yuzu aynı.Annemin komsusu yeni dogdugunda gormustu.Bu defa gordugunde kararmis bu bebek diyrCok uzuldum.Kalca ultrasonu yaptirmadik daha.Haftaya kontrolde bakilacak.Ins.temiz cikar.Senin de gözun aydin canim

Dogru söylüyorsun, zatrn dün sünnet de ettirdim yavrumu her baktıgımda icim acıyor mahsun mahsun yatıyor öyle.

Sıkma canını az kaldı geçer en son yüzden gidiyor zaten bizim de aynı yüzü sarı kara kırmızı yavaş yavaş azalıyodur bize hep aynı geliyor

Hanımlar bebeklerinize rotarix aşısı yaptırcak mısınız. Doktorumuz bize önermişti fakat nette araştırdım içerisinde domuz materyali olduğu yazıyor çok kararsız kaldım sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz

Mrb kızlar uzun zaman oldu yazamıyorum bebeğinize mama vermeyin benim bebeğimde 3. Aya girdi meme ucum yok die mama verdik tecrubesizlik kimsesizlik çabası tabi sonra facede emzirme sanatı die grup var üye oldum derdimi anlattım ve bana yardım ettiler bende sütüm az bebeğim ac diyordum ama süt az diye birşey yokmuş aslında bebek emzik ce sütünüz artıyor mama verince memeler uyarilmiyor ve o yüzden süt olusmuyor bebek memelere uyarı veriyor ben gebe okuluna gittim önce silikon uctan vazgeçtik sonra biberon ve mama dan suan bebeğim çok sağlıklı emiyor çok şükür ben sabrettim çok uğraştım inanın ne yemek ne uyku ne tuvalet herşey bebeğim için dedim yardımcı olurum sormak istedikleriniz varsa

Kucaktan inmeme sorunu bizde de var çok zr birşey ya ne yapacağımı şaşırdım. Ne iş yapabiliyorum ne yemek.
Arkadaşlar bebeklerimiz daha çok küçük 4. Aya kadar sizi birakmayacaklar yapışık olacaksınız bırakın sizinle dursunlar sonra nasıl olsa kucagimiza gelmicek ler suan bebekler annelerinde güvende hissediyorlar ben besige yatiramiyorum hep kucağımda vazgeçtim arrik anın tadını çıkarıyorum

Canım benim gerçekten sütüm çok az bebeğim doymuyor hep ağlıyordu ve hic kilo almamıştı bir aylık olmuştu hemen mama başla dedi doktor. Çok uzlu yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…