Bende aynı şekildeydim cnm sık sık emzir her ağladığında meme teklif et once seni emsin sonra mama ver sakın birden mama bırakma bak seni emmezse sütün hepten azalır istersen facebooktan dediğim siteye üye ol ben ordan destek aldım hepsi emzirme uzmanı herkes aynı şeyleri yaşıyor emin ol bende bu çocuk beni emmez hep mama vercem die düşünürdüm ağlardım 3 gün sabrettim herseyden once sakın olacaksın bebeğini emzirirken öp kokla bak nasıl seni emiyor ve sütün artıyor ben düzenli beslenemiuorum öğlen eşim eve geliyor birseyler hazırlıyor gidiyor akşamda çorba yapabilirsem içiyorum ama çok şükür sütüm var bol bol su iç cnm suan bebeklerimiz çok küçük ve bize ihtiyaçları var aç diye düşünme her ağlayan bebek aç degildir anneye ihtiyaç oldukları için ağlarlar bende doymuyor sandım ama 20 günde 1 kilo almış bebeğim ve doktor beni tebrik etti tabi gebe okulundaki hemsiredeCanım benim gerçekten sütüm çok az bebeğim doymuyor hep ağlıyordu ve hic kilo almamıştı bir aylık olmuştu hemen mama başla dedi doktor. Çok uzlu yorum
Bende aynı şekildeydim cnm sık sık emzir her ağladığında meme teklif et once seni emsin sonra mama ver sakın birden mama bırakma bak seni emmezse sütün hepten azalır istersen facebooktan dediğim siteye üye ol ben ordan destek aldım hepsi emzirme uzmanı herkes aynı şeyleri yaşıyor emin ol bende bu çocuk beni emmez hep mama vercem die düşünürdüm ağlardım 3 gün sabrettim herseyden once sakın olacaksın bebeğini emzirirken öp kokla bak nasıl seni emiyor ve sütün artıyor ben düzenli beslenemiuorum öğlen eşim eve geliyor birseyler hazırlıyor gidiyor akşamda çorba yapabilirsem içiyorum ama çok şükür sütüm var bol bol su iç cnm suan bebeklerimiz çok küçük ve bize ihtiyaçları var aç diye düşünme her ağlayan bebek aç degildir anneye ihtiyaç oldukları için ağlarlar bende doymuyor sandım ama 20 günde 1 kilo almış bebeğim ve doktor beni tebrik etti tabi gebe okulundaki hemsirede
Çok güzel anlatmışlar canim ama benim sorunum emmemesi değil sütümün gelmemesi o kadar şey denedim olmuyor
Bebeğin seni emiyor sa sütün geliyordur canım sıktığın da var mı sütünÇok güzel anlatmışlar canim ama benim sorunum emmemesi değil sütümün gelmemesi o kadar şey denedim olmuyor
Evet ama az işteBebeğin seni emiyor sa sütün geliyordur canım sıktığın da var mı sütün
Evet ben yaptırcamKızlar bebeklerinize rota aşısı yaptıracak misiniz
Daha önce ben de sormuştum ama görülmedi sanırım. Ben henüz bir karar veremedim içindeki domuz materyali durumundan dolayı kafamı kurcalıyorKızlar bebeklerinize rota aşısı yaptıracak misiniz
Öyle bir şey. Yokmuş sanırım açıklanmış yan etkisi çökmüş bende ondan korkuyorumDaha önce ben de sormuştum ama görülmedi sanırım. Ben henüz bir karar veremedim içindeki domuz materyali durumundan dolayı kafamı kurcalıyor
Doktorumuz bize bunu yaptırsanız iyi olur ama yaptırmazsanız da olması durumunda tedavisi var dedi. Menengikok u kesinlikle yaptırmamızı söyledi ama. Bir yaşında yapılıyormuş oÖyle bir şey. Yokmuş sanırım açıklanmış yan etkisi çökmüş bende ondan korkuyorum
Agzina bisey geliyr mu canım?Bizimki de agzona sut grldigi an oksuryrdu.Refludendi sanırimKızlar bebeğim uyanıkken öksürüyor uyurken bir şey yok aranızda bebeği öksüren oldu mu n’aptınız?
Yok bişey gelmiyo üşüttü galiba ama çok sık da öksürmüyo ama götüreceğim doktora ne olur ne olmazAgzina bisey geliyr mu canım?Bizimki de agzona sut grldigi an oksuryrdu.Refludendi sanırim
Yok canım geçmedi bizde 44 günlük olduk doktor bu zamanki sarılıktan korkmayın dedi zararı YÖK zamanla atarmış aynen en son yüzünden gidecek heralde benimkinin eller düzeldi azalıyor gibi ama hala darı kara kırmızı bi renkte ben artık takılmıyorum sık sık emzirmeyi de bıraktım uyandıkça emziriyorum 2 ayı bulur geçmesi dedi bu sefer başka doktora götürdüm bu daha ilgiliydi kalça ultrasonunu da yaptılar o da aradan çıktı çok şükür senin ki nasıl oldu ben yeni gördü
Koku falan yok ama hic bir ise yaramiyr.1-2 defa anca yatti bebegim.Bosuna para vrrme benceAnneler merhaba nasıl gidiyor kuzularınız nasıl , anne adayı olarak bişey sorucam REFLÜ YASTIĞI almak istiyorum ama kimyasal kokuyo süngeri diye yorumlar var , alan ve kokusu olmayan varmı markası ne ???
Koku falan yok ama hic bir ise yaramiyr.1-2 defa anca yatti bebegim.Bosuna para vrrme bence
BabyjemAaaa iyiki almışım diye yorumlar yazmışlar çok şaşırdım , peki markası ne sizinkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?