♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Canım benim gerçekten sütüm çok az bebeğim doymuyor hep ağlıyordu ve hic kilo almamıştı bir aylık olmuştu hemen mama başla dedi doktor. Çok uzlu yorum
Bende aynı şekildeydim cnm sık sık emzir her ağladığında meme teklif et once seni emsin sonra mama ver sakın birden mama bırakma bak seni emmezse sütün hepten azalır istersen facebooktan dediğim siteye üye ol ben ordan destek aldım hepsi emzirme uzmanı herkes aynı şeyleri yaşıyor emin ol bende bu çocuk beni emmez hep mama vercem die düşünürdüm ağlardım 3 gün sabrettim herseyden once sakın olacaksın bebeğini emzirirken öp kokla bak nasıl seni emiyor ve sütün artıyor ben düzenli beslenemiuorum öğlen eşim eve geliyor birseyler hazırlıyor gidiyor akşamda çorba yapabilirsem içiyorum ama çok şükür sütüm var bol bol su iç cnm suan bebeklerimiz çok küçük ve bize ihtiyaçları var aç diye düşünme her ağlayan bebek aç degildir anneye ihtiyaç oldukları için ağlarlar bende doymuyor sandım ama 20 günde 1 kilo almış bebeğim ve doktor beni tebrik etti tabi gebe okulundaki hemsirede

Kızlar bebeklerinize rota aşısı yaptıracak misiniz

Daha önce ben de sormuştum ama görülmedi sanırım. Ben henüz bir karar veremedim içindeki domuz materyali durumundan dolayı kafamı kurcalıyor
Öyle bir şey. Yokmuş sanırım açıklanmış yan etkisi çökmüş bende ondan korkuyorum

Öyle bir şey. Yokmuş sanırım açıklanmış yan etkisi çökmüş bende ondan korkuyorum
Doktorumuz bize bunu yaptırsanız iyi olur ama yaptırmazsanız da olması durumunda tedavisi var dedi. Menengikok u kesinlikle yaptırmamızı söyledi ama. Bir yaşında yapılıyormuş o

Kızlar bebeğim uyanıkken öksürüyor uyurken bir şey yok aranızda bebeği öksüren oldu mu n’aptınız?

Canım Sıkma canını benim bebeğim de çok Çok sık olmasa da sabah ve akşamları Özellikle geceleri öksürüyordu Bebeğimin reflüsü var Doktor Reflüden kaynaklı öksürüyor dur dedi çünkü sırtını falan bayağı dinledi hiçbir şey çıkmadı telaş etme yine de aklında kalmasın götür ama bence telaşlacak bir şey yoktur

Hanımlar uzun aradan sonra geri döndüm bebeğim 80 günlük aranızda bebeğinde beyaz leke farkedip doktora giden oldumu

Bizimde uzayan sarılık vardı 40 günlük gibi geçti

Anneler merhaba nasıl gidiyor kuzularınız nasıl , anne adayı olarak bişey sorucam REFLÜ YASTIĞI almak istiyorum ama kimyasal kokuyo süngeri diye yorumlar var , alan ve kokusu olmayan varmı markası ne ???

Anneler merhaba nasıl gidiyor kuzularınız nasıl , anne adayı olarak bişey sorucam REFLÜ YASTIĞI almak istiyorum ama kimyasal kokuyo süngeri diye yorumlar var , alan ve kokusu olmayan varmı markası ne ???
Koku falan yok ama hic bir ise yaramiyr.1-2 defa anca yatti bebegim.Bosuna para vrrme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…