- 12 Temmuz 2017
- 59
- 9
- 1
- 38
Suan attigim cevapta bebegimin bilgilerinin gectigi yazinin altinda hamilwlik gunlugunu imza alanina eklemek icin tiklayin dio ona basin o sizi yonlendirioHanımlar gebelik takip bilgisi yeralan yazıyı nasıl paylasiyorsunuz
Hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah kucağına :)selam kızlar ben de yeni katıldım aranıza 15 haftalık hamileyim nasipse aralıkta alacağım bebeğimi kucağıma :)
Hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah kucağına :)
Aminn inşallah :) Cinsiyet belli oldu muAmin hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah
Çok tşk ederimSuan attigim cevapta bebegimin bilgilerinin gectigi yazinin altinda hamilwlik gunlugunu imza alanina eklemek icin tiklayin dio ona basin o sizi yonlendirio
Hadi hayırlısı inşallah :)Bebeğimin cinsiyetini erkek olarak öğrendim bu cumartesi tekrar kontrolum var bakalım herhangi bir değişiklik var mı
Amin hepimiz için hayırlısı insallahHadi hayırlısı inşallah :)
Her zaman ben de hissedemiyorum canım.ya kizlar cevap verin allah askina.benmde dogumum aralik sonu gibi.bebegimn hareketlerini hissetmeeye baslamistm bu yakınlarda.ama her gun hissedemiyrm 1 gun hissedip ikinci gunu hissetmeynce cildiriyrm bisey mi oldu diye.dün baya sese twpki veriuodu öksürük hapsurma gibi basliyodu donmeye.ama bugün hic bi tepki yok.bu donemde her gun olmamsi normal mi.siz hissetmeye basladinz mi her gun mu hissediysnz bole benm gibi arada mi( cok üzülüyorum ya aklim sürekli onda
ayy sorma ya bole tekmelet duzene girene kadr kafayi yemezsek iyidr.az once sertbi darbe yedim sanki.daha once kayiplar oldugu icin allah yasatmasin hep kaybetme korkusu varo
Her zaman ben de hissedemiyorum canım.
Hemen hemen hergun hissediyorum cok nadir 1 gun boyunca hic hissedemedigim oluo ama ertesi gun tekrar hissetmis oluyorum suan ben bunu yazarken o kipir kipir. Ilk hissetmedigim gun icin korkmustum ama ertesi gun hissettim simdi oyle oldugunda korkmuorum diger gunde hissedemezsem o zaman korkarim isteayy sorma ya bole tekmelet duzene girene kadr kafayi yemezsek iyidr.az once sertbi darbe yedim sanki.daha once kayiplar oldugu icin allah yasatmasin hep kaybetme korkusu var
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah cinsiyet belli miselam kızlar ben de yeni katıldım aranıza 15 haftalık hamileyim nasipse aralıkta alacağım bebeğimi kucağıma :)
Moral bozmasak iyi de insan her seyi kafasına takıyr.Allahın izniyle hic bisey olmaz canımayy sorma ya bole tekmelet duzene girene kadr kafayi yemezsek iyidr.az once sertbi darbe yedim sanki.daha once kayiplar oldugu icin allah yasatmasin hep kaybetme korkusu var
benim hic oyle degil bir gun kipirdaiyo yarinsi kipirdiyosada farketmiyrm.dun baya yerinde duramadi.bugunde sabah hic sesi cikmadi sonra meyve ve tatli biseyler yedim al sana tekme der gibi baya bi sert vurdu.ama kucuk diye herhalde daha tam duzenli degil vuruslar.kafayi yememek icin kendimi teselli ediyrm.ama ultrasondada ole kipir kipir bi bebek degil sagligi yerinde cok şükür ama korkuo insan isteKizlar bisey sorcam
Hemen hemen hergun hissediyorum cok nadir 1 gun boyunca hic hissedemedigim oluo ama ertesi gun tekrar hissetmis oluyorum suan ben bunu yazarken o kipir kipir. Ilk hissetmedigim gun icin korkmustum ama ertesi gun hissettim simdi oyle oldugunda korkmuorum diger gunde hissedemezsem o zaman korkarim iste
aynen takmiycam iyi desemde yenede takiyrm iste.20.haftadan sonra sonra duzenli ve belirgin oluyms kimisi 23.haftaya kadr hissetmeyebiliyms ama biz sabirsizizMoral bozmasak iyi de insan her seyi kafasına takıyr.Allahın izniyle hic bisey olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?