♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Slm bende aranıza yeni katıldım hamileligimin 17.haftasi bugun doldu hayırlısıyla .Allah kısmet ederse inşallah Aralık annesi olucam .Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum.

Bebeğimin cinsiyetini erkek olarak öğrendim bu cumartesi tekrar kontrolum var bakalım herhangi bir değişiklik var mı

ya kizlar cevap verin allah askina.benmde dogumum aralik sonu gibi.bebegimn hareketlerini hissetmeeye baslamistm bu yakınlarda.ama her gun hissedemiyrm 1 gun hissedip ikinci gunu hissetmeynce cildiriyrm bisey mi oldu diye.dün baya sese twpki veriuodu öksürük hapsurma gibi basliyodu donmeye.ama bugün hic bi tepki yok.bu donemde her gun olmamsi normal mi.siz hissetmeye basladinz mi her gun mu hissediysnz bole benm gibi arada mi ( cok üzülüyorum ya aklim sürekli onda

o
Her zaman ben de hissedemiyorum canım.

Kizlar bisey sorcam
ayy sorma ya bole tekmelet duzene girene kadr kafayi yemezsek iyidr.az once sertbi darbe yedim sanki.daha once kayiplar oldugu icin allah yasatmasin hep kaybetme korkusu var
Hemen hemen hergun hissediyorum cok nadir 1 gun boyunca hic hissedemedigim oluo ama ertesi gun tekrar hissetmis oluyorum suan ben bunu yazarken o kipir kipir. Ilk hissetmedigim gun icin korkmustum ama ertesi gun hissettim simdi oyle oldugunda korkmuorum diger gunde hissedemezsem o zaman korkarim iste

ayy sorma ya bole tekmelet duzene girene kadr kafayi yemezsek iyidr.az once sertbi darbe yedim sanki.daha once kayiplar oldugu icin allah yasatmasin hep kaybetme korkusu var
Moral bozmasak iyi de insan her seyi kafasına takıyr.Allahın izniyle hic bisey olmaz canım

Benim 16 hafta bitti ama kıpır kıpır değil erken daha bu kadar erken hareket etmesi arada bir hissediyordum ben panik yapmayın yani

benim hic oyle degil bir gun kipirdaiyo yarinsi kipirdiyosada farketmiyrm.dun baya yerinde duramadi.bugunde sabah hic sesi cikmadi sonra meyve ve tatli biseyler yedim al sana tekme der gibi baya bi sert vurdu.ama kucuk diye herhalde daha tam duzenli degil vuruslar.kafayi yememek icin kendimi teselli ediyrm.ama ultrasondada ole kipir kipir bi bebek degil sagligi yerinde cok şükür ama korkuo insan iste

Moral bozmasak iyi de insan her seyi kafasına takıyr.Allahın izniyle hic bisey olmaz canım
aynen takmiycam iyi desemde yenede takiyrm iste.20.haftadan sonra sonra duzenli ve belirgin oluyms kimisi 23.haftaya kadr hissetmeyebiliyms ama biz sabirsiziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…