♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kızlar merhaba bebegim bu gun 68 gün çok şükür 3.aya girdim ama son 3 gündür emme sıklığı arttı ne yapsam aradan 2 saat vakit geçmeden almıyor ve 10 15 dk falan emiyor sizce normal mi ya çok korkuyorum emmeyi bırakacak diye

Mama veriyor musun vermiyorsan bırakmaz korkma

Yok canım.vermiyorum 3 gün öncesine kadar yarım saatte bir veriyordum itiraz etmeden alıyordu ama şimdi 1.5 2 saate emiyor arada kesinlikle almıyor bağırıp ağlıyor zorlayinca
Büyüdüğü için bence cok normal. Zaten üç aylık bebeğin yeni doğan gibi emmesi mümkün değil benim bebegim de iki aylık olacak inşallah. büyüdükleri için emme sıklığı gitgide azalır

Mrb arkadaşlar benim bebeğim 3 aylik oldu gündüzleri uyumuyoruz ve sürekli memede olmak istiyor memede uyumak istiyor ama akşam 9da uyuyoruz gece uykumuz güzel aranızda böyle sıkıntı yaşayan var mi

Mrb arkadaşlar benim bebeğim 3 aylik oldu gündüzleri uyumuyoruz ve sürekli memede olmak istiyor memede uyumak istiyor ama akşam 9da uyuyoruz gece uykumuz güzel aranızda böyle sıkıntı yaşayan var mi
Benim kızımda 70 günlük oldu ama gündüz uyumasına hasret kaldım valla ya 10 dakika uyuyup uyanıyor ev işi yemek yapamaz oldum sürekli ağlayıp kucak istiyor

Benim kızımda 70 günlük oldu ama gündüz uyumasına hasret kaldım valla ya 10 dakika uyuyup uyanıyor ev işi yemek yapamaz oldum sürekli ağlayıp kucak istiyor
Bende aynı şekildeyim gece yapıyorum temizligimi yemeğimi bütün gün meme deyiz

Hanımlar size bir sorum var bebeğinizi gece hala uyandırıp emziriyor musunuz ? Yani benim bebeğim 2 buçuk aylık oldu ben hala gece uyanıyorum bakıyorum uyanmadiysa uyandırıp emziriyorum ama sonra tekrar derin uykuya geçmesi zor oluyor yani bir daha o kadar iyi uyumuyor ne yapmalıyım siz ne yapıyorsunuz?

Benim de kızım 2 buçuk aylık oldu ama ben uyandirmiyorum acıkınca kendi uyanıp ağlıyor zaten çünkü gece uykusu önemli çok derin uyuyor günün hic bir saatinde böyle derin uykusu yok o yüzden uyandirmiyorum ben

Peki kaç saat uyuyor gece kaç saatte bir uyanıyor?

Saçmalıgı okudunuz mu kızlar?

Ayrıca ben face deki emzirme sanatina uye falan degilim.

Ben uyandırmı yorum . Kendi uyanıyor zaten uyku düzenini bozarsiniz kendisinin uyanmasını bekleyin

Peki kaç saat uyuyor gece kaç saatte bir uyanıyor?
5 6 saat uyuyor uyumadan mama verince tam uyuyor karnı duyunca o yüzden uyandirmiyorum uykuya da ihtiyaçları çünkü bizim ki gündüz pek uyumuyor artik

5 6 saat uyuyor uyumadan mama verince tam uyuyor karnı duyunca o yüzden uyandirmiyorum uykuya da ihtiyaçları çünkü bizim ki gündüz pek uyumuyor artik
Ben de uyandırmıyordum, 5-6 bazen 7 saat uyuyor ama bu ay çok az kilo almış sadece 400 gram, ebe de gece sütü daha yağlı olur, 3 saatte bir uyandır dedi, dün gece başladım uyandırmaya, bakalım kilosu fark edecek mi?

Merhaba canım bizim de gece uykuları yeni düzene gördü 85 günlük ve artık bende gece uyandirmiyorum o ne zaman kalkarsa emiyor gece bir kaç defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…