♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Cinsiyeti erkek galiba erkekler daha hareketli oluyormus

Cinsiyeti erkek galiba erkekler daha hareketli oluyormus
tam akinse kiza benzetti drm.gerci onuda sallafi gibi geldi bana :)).cunku bizimki tosbiklere ozenip ters donmus bacaklar kapali yatiyodu.bacak arasini gostermedi.ama ilk pit pitlari biraz erken duydum evet cok dinledim kendimi.bide duzene girse vuruslar.saglikli olsunlar saglikla alalim kucagimiza insallah hepimiz

Hic korkutmayin kendinizi benim ultrasondada kipir kipir devlette ki doktor cok hareketli goremiyorum dedi aksama dogruda ozeldeki doktorum gittim direk erkek dedi poz verdi bende boyle tekme gibi degil kivrim kivrimli biseyler donuo edio yilan gibi degisik bisey suan zaten kaslari daha zayif o yuzden bircok hareketini hissedemiyoruz normal yani endiselenmeyin hicte kotuyu cagirmayin

aynen benimde oyle hep hissettiklerim.bugun bi tek sert bi darbe geldi.kotuyu cagirmamaya calisiyrm saglikli olsunda iki uc hafta daha tekmeler icin sabredicem insallah

Bana doktor 20.haftaya kadar hissetmediğin gün olursa korkma demişti. Zaten 400 500 gram olmalı bebeği hissetmek için dedi. Ben en son gittiğimde 250 gramdı hissetmeye başlamıştım ama artık daha belirgin gitgide güçleniyor :)

en son gittigmde dr gramını falan soylemedi.zaten devlet hastanesine gidiyrm ve drmdan memnun degilim hic konusmuyo hoc biseyi anlatmiyo bisey sorunca zordan konusuyo.ona sormak aklimin ucundan bile gecmedi daha cok sinir olmamk icin
dedgn gibi buralarda heo okudum 20. hatta 23.haftada bile net hisseden anca oluyms.sabretmem gerekiyo.ama korkarmdn kurtulamiyrm iste.bebegide strese sokuyrm.artk ozele gidicem iyi bi dr bulana kadr gezicem

Devlette çok bilgi vermiyorlar canım kimi doktor ama normal diyorsa bebeğine sıkıntı yoktur. Onlar daha çok vaka görüyorlar. Sana verdiği ultrason kağıdında da boyu yazar crl olarak. Gram ağırlığını sonradan ölçüyorlar en başta çok mühim değil zaten azıcık bişey olduğundan. Kadınlar kulübündeki takvim benim bebeğimle uyumlu gidiyor oradan fikir edinebilirsin. Kendini üzme sakın bebeğin orada ve sağlıklı

bende çok nadir hi,

canım bende hafiften hissediyorum hissetmeyince tedirgin olmamak elde değil ama ufacık bir hareketi bile gün boyu mutlu olmana yetiyor 19+6 olduk ama acayip derecede mide yanmam oluyor sizlerde durumlar nasıl acaba :)

Beni dün sağlık ocagindan aradılar haftaya salı aşı vuracakmışım 17 inci haftam bitmiş olacak
Bana da temmuzda gel dedi tatile gidicegimi soyledim tatilden sonra gelirsin dedi ama hic tarih vermedi ben suan 17+5 teyim siz haftaya sali tam olarak kac hafta kac gun olacaksiniz

Saglik ocagina ilk ignelerini vurduranlariniz kacinci haftanizda vurdurdunuz acaba ?
Canım yaa sağlık ocağına gidip kayıtmı oluyosunuz ya ben hiçbşy bılmıyorum..neyapmam gerek.hilal bende senınle beraberım 17+4 üm. Bilgi verırmısın neyapmam gerek

Canım yaa sağlık ocağına gidip kayıtmı oluyosunuz ya ben hiçbşy bılmıyorum..neyapmam gerek.hilal bende senınle beraberım 17+4 üm. Bilgi verırmısın neyapmam gerek
Hamileligini ogrendigin ilk zaman testler yapilio ya kandir sekerdir sudur budur onlarin goturup hamileligini bildirmen gerekiodu o sirada onlar senin icin kayit acio sana ignelerinden bahsedip haberdar edeceklerini soyluyolar hayatim su siralar tetanoz ignesi vurulmamiz gerekio sen musaitsen git simdi simdiye kadar ki yapilan tetkiklerinle onlarin sonrasinda yonlendirecek

Ben hiç gitmedim ya bilmıyodum

Ben hiç gitmedim bilmıyodum kmsede söylemedi..şmdi gtsem olur heralde.pazartesı gidiyım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…