- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Simdiye kadar ben iki kez gittim ikisindede bilgilendirmek amacli ikili testimin sonucunda gittim ilkte hamileligimi ogrendikten sonraki test sonuclarimla beraber gittim bisey yapmadilar kayit actilar ettiler bisey kaybetmis olmadin suan onemli iste tetanoz ignesi vurulma zamanimiz geldi gidersin bugun musaitsen yada pazartesi en gec gidersinBen hiç gitmedim ya bilmıyodum
:) acemilik işte ilk bebek olunca,pztesı giderm en azından iğnelere yetişmiş oldum teşekkür ederım canımBanada valla tee o zamanlar eltilerim soylemisti kuzum ama dedigim gibi kaybettigin bisey yok onemli olan suandan sonrasi su igneler
Şimdi 16+3 teyim haftaya salı çağırdılar tam 17 haftalık olacam insallahBana da temmuzda gel dedi tatile gidicegimi soyledim tatilden sonra gelirsin dedi ama hic tarih vermedi ben suan 17+5 teyim siz haftaya sali tam olarak kac hafta kac gun olacaksiniz
Hmm ben o zaman bugun gidebilirdim desenize, pazartesi gidiyim madem bende tesekkur ederimŞimdi 16+3 teyim haftaya salı çağırdılar tam 17 haftalık olacam insallah
Rica ederim zaten 20. Haftaya kadar yapıyorlarHmm ben o zaman bugun gidebilirdim desenize, pazartesi gidiyim madem bende tesekkur ederim
Beni ilk olarak ozel doktorda gebeligimin ilk kontrolünden sonra aile saglik merkezinden aradılar sistemde gebe gozukuyorsunuz dogrumu diye teyit ettiler ve acil olarak gidip kayıt yaptırmami söylediler sonrasında genel bilgi alıp ileri bir tarihe randevu verdiler kan testi için ikinci konrolum ise asi için randevu verdiler sanırım düzenli olarak takip ediceklerSimdiye kadar ben iki kez gittim ikisindede bilgilendirmek amacli ikili testimin sonucunda gittim ilkte hamileligimi ogrendikten sonraki test sonuclarimla beraber gittim bisey yapmadilar kayit actilar ettiler bisey kaybetmis olmadin suan onemli iste tetanoz ignesi vurulma zamanimiz geldi gidersin bugun musaitsen yada pazartesi en gec gidersin
Yok ben kendim gittim arayan eden olmadi hic özel de ilk tahlil sonuclarim ciktigi zaman 2 adet cikti aldilar birinide saglik ocaginiza goturursunuz die eltilerimin soylemesiylede bilincliydim zaten ama sanirim bizim saglikocagi sizin ordakiler gibi caliskan degil tembeller bizden bekliolarBeni ilk olarak ozel doktorda gebeligimin ilk kontrolünden sonra aile saglik merkezinden aradılar sistemde gebe gozukuyorsunuz dogrumu diye teyit ettiler ve acil olarak gidip kayıt yaptırmami söylediler sonrasında genel bilgi alıp ileri bir tarihe randevu verdiler kan testi için ikinci konrolum ise asi için randevu verdiler sanırım düzenli olarak takip edicekler
Amin allah nasip ederse aynı gün gözüküyor doğum tarihiAmin hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah
Ben 18 haftamin içindeyim üç kilo aldım doktorum hiç almasan daha iyi olurdu bu günden sonra kilo artışın daha fazla olacak dikkat et diyoKızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar benim 17 inci haftam 2 kilo aldim morelim bozuldu ya çok mu acaba eskisinden çokta yemiyorum ama anlamadım neden alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?