♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Ben hiç gitmedim ya bilmıyodum
Simdiye kadar ben iki kez gittim ikisindede bilgilendirmek amacli ikili testimin sonucunda gittim ilkte hamileligimi ogrendikten sonraki test sonuclarimla beraber gittim bisey yapmadilar kayit actilar ettiler bisey kaybetmis olmadin suan onemli iste tetanoz ignesi vurulma zamanimiz geldi gidersin bugun musaitsen yada pazartesi en gec gidersin

kizlar tetanoz 20.haftada vuruluyo bildgm kadaryla.hatta ebe bama yanlis randevu verdi 15 haftayi bitirmk uzereyken gitmistm 20.haftaya girince cagirdi ilk doz icin.

Banada valla tee o zamanlar eltilerim soylemisti kuzum ama dedigim gibi kaybettigin bisey yok onemli olan suandan sonrasi su igneler

Banada valla tee o zamanlar eltilerim soylemisti kuzum ama dedigim gibi kaybettigin bisey yok onemli olan suandan sonrasi su igneler
:) acemilik işte ilk bebek olunca,pztesı giderm en azından iğnelere yetişmiş oldum teşekkür ederım canım

Bana da temmuzda gel dedi tatile gidicegimi soyledim tatilden sonra gelirsin dedi ama hic tarih vermedi ben suan 17+5 teyim siz haftaya sali tam olarak kac hafta kac gun olacaksiniz
Şimdi 16+3 teyim haftaya salı çağırdılar tam 17 haftalık olacam insallah

Beni ilk olarak ozel doktorda gebeligimin ilk kontrolünden sonra aile saglik merkezinden aradılar sistemde gebe gozukuyorsunuz dogrumu diye teyit ettiler ve acil olarak gidip kayıt yaptırmami söylediler sonrasında genel bilgi alıp ileri bir tarihe randevu verdiler kan testi için ikinci konrolum ise asi için randevu verdiler sanırım düzenli olarak takip edicekler

Yok ben kendim gittim arayan eden olmadi hic özel de ilk tahlil sonuclarim ciktigi zaman 2 adet cikti aldilar birinide saglik ocaginiza goturursunuz die eltilerimin soylemesiylede bilincliydim zaten ama sanirim bizim saglikocagi sizin ordakiler gibi caliskan degil tembeller bizden bekliolar

Kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar benim 17 inci haftam 2 kilo aldim morelim bozuldu ya çok mu acaba eskisinden çokta yemiyorum ama anlamadım neden alıyorum

Bende gecen haftadan bu yana anlamadim bir anda 1 kilo almisim halbuki yememde artis yok 17+6 dayim toplamda 3 kilo aldim cok fazla

Bende 17+6 yım. 49 buçukla hamile kaldm 51 çıkıyorum şmdi.bazende gram farkı oluyo,bol su içiyorum

Ya bende 15 inci haftaya kadar hic almadım son iki haftadır iki kilo aldim üstelik yedigim yemek aynı fazla değil neden böyle oldu anlamadim

İçimzdeki sıvı miktarımı artıyo napıyo:) bende fazla yemıyorum normal yıyorm ama demekki olması gereken bu ortalama herkes alıyo 2_3 kılo normal bence

Daha fazla almayım da yürüyüşe başlamam gerek artik

Kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar benim 17 inci haftam 2 kilo aldim morelim bozuldu ya çok mu acaba eskisinden çokta yemiyorum ama anlamadım neden alıyorum
Ben 18 haftamin içindeyim üç kilo aldım doktorum hiç almasan daha iyi olurdu bu günden sonra kilo artışın daha fazla olacak dikkat et diyo

Hiç almama gbı bi şansın varmı acaba.saçma bence. 4 ay bitti yani 5. Aya grdık..bence normal

Hanımlar dun doktor kontrolüm vardı ve doktorum kesinlikle tetanos aşısına karşı içindeki birçok ne olduğu belirsiz maddenin çocuğat geçtiğini söyledi gerek yok diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…