- 12 Temmuz 2017
- 59
- 9
- 1
- 38
Bence de daha değilHiç almama gbı bi şansın varmı acaba.saçma bence. 4 ay bitti yani 5. Aya grdık..bence normal
Bence de normal demek istedimBence de daha değil
Bişey söyleyımmı aslnda benım düşüncemde yaptırmamaktan yana..içinde neoldugunu ne biliyoruz ayrca ıyı bşy olsa kendı dpktorlarımız önerirdi..ben danışcam doktora..gereksz yere iğne yaptrmak istemıyorum..Hanımlar dun doktor kontrolüm vardı ve doktorum kesinlikle tetanos aşısına karşı içindeki birçok ne olduğu belirsiz maddenin çocuğat geçtiğini söyledi gerek yok diyo
Olur mu hic öyle şey doktor kesinlikle yaptırmak gerekiyor diyor doğum sırasında bebegin kordonu bile kesilirken enfeksiyon riskini engelliyor sonuçta o kadar bıçak makas kullanılıyorBişey söyleyımmı aslnda benım düşüncemde yaptırmamaktan yana..içinde neoldugunu ne biliyoruz ayrca ıyı bşy olsa kendı dpktorlarımız önerirdi..ben danışcam doktora..gereksz yere iğne yaptrmak istemıyorum..
Bazı doktorlar neden önermıyoki ozaman anlıyamadım kime inancazOlur mu hic öyle şey doktor kesinlikle yaptırmak gerekiyor diyor doğum sırasında bebegin kordonu bile kesilirken enfeksiyon riskini engelliyor sonuçta o kadar bıçak makas kullanılıyor
Haklns canım..burada bilgilendırelim birbirmizi ozaman ya valla hçbşyden haberım yok yani.kmse bşy söylemedı doltorlar flnYani demem o ki doktordan doktora cok fark var ozel yada devlet farketmio ozelin sira beklememe olayi bide ultrason cihazlari iyi gittigim devlet hastanesinden anladigim kadariyla doktorunu bulmakta biraz sans birazda maddiyat isi iste
Doktorun bebegin kalp atislari icin cocuk poliklinigindeki kardiyolojiden randevu almani soyledi miHaklns canım..burada bilgilendırelim birbirmizi ozaman ya valla hçbşyden haberım yok yani.kmse bşy söylemedı doltorlar fln
Tabikide hayır.sadece sonuçlarıma bakıp yorumluyo bide ultrason işte ayda bir, oda kısacık bakıyo zatenDoktorun bebegin kalp atislari icin cocuk poliklinigindeki kardiyolojiden randevu almani soyledi mi
Ayy canımm çok sağol.valla kmse bilgi vermıyo insan ne uapacağnı şaşırıyo ya.annemzde bilmıyoki bşy akıl versın:)) neyse sağolTamam o zaman bu hafta ilk isin cocugun kalp atislari icin cocuk kardiyolojisinden randevu al ilerdeki zamana verio zaten gec kalma bide ayrintili ultrason icin randevu al onuda bu hafta hallet onada ilerdeki zamana randevu verio gec kalma hayatim
Doktorum özel bu ikinci doğumum olacak inşallah kendisine çok güveniyorum ilk doğumda da yaptirmadim asi kendisi tetanos kapma ihtimalin yok diyor neticede steril ortamda doğum yapılıyor çok sağlıklı bir asi değil diyor ısrarla yaptırma dediBazı doktorlar neden önermıyoki ozaman anlıyamadım kime inancaz
Bende inandım senın doktora valla :) bide kendı doktoruma sorayım ona göre karar vercemDoktorum özel bu ikinci doğumum olacak inşallah kendisine çok güveniyorum ilk doğumda da yaptirmadim asi kendisi tetanos kapma ihtimalin yok diyor neticede steril ortamda doğum yapılıyor çok sağlıklı bir asi değil diyor ısrarla yaptırma dedi
Bence de sor danış bakalım o ne diyecek neticede doktorun yaptırma demekle bir kazancı yok aileden biri gibi her konuda samimi kendisi de bir anne güveniyorumBende inandım senın doktora valla :) bide kendı doktoruma sorayım ona göre karar vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?