♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Hanımlar dun doktor kontrolüm vardı ve doktorum kesinlikle tetanos aşısına karşı içindeki birçok ne olduğu belirsiz maddenin çocuğat geçtiğini söyledi gerek yok diyo
Bişey söyleyımmı aslnda benım düşüncemde yaptırmamaktan yana..içinde neoldugunu ne biliyoruz ayrca ıyı bşy olsa kendı dpktorlarımız önerirdi..ben danışcam doktora..gereksz yere iğne yaptrmak istemıyorum..

Olur mu hic öyle şey doktor kesinlikle yaptırmak gerekiyor diyor doğum sırasında bebegin kordonu bile kesilirken enfeksiyon riskini engelliyor sonuçta o kadar bıçak makas kullanılıyor

Olur mu hic öyle şey doktor kesinlikle yaptırmak gerekiyor diyor doğum sırasında bebegin kordonu bile kesilirken enfeksiyon riskini engelliyor sonuçta o kadar bıçak makas kullanılıyor
Bazı doktorlar neden önermıyoki ozaman anlıyamadım kime inancaz

Bende vurulmasi gerektiginden yanayim internete bakmistim hicbir zarari yok dio ayrica bi zarari olsa saglik ocaginda bunun kontrolu neden tutuluo niye bunun icin ozel olarak cagiriliyoruz saglik bakanligi bu kadar bilincsiz olabilir mi bu konuda

Ya benım anlamadığım devlet hastanelerınde neden yapmıyolar hiç bilgi vermedı bıle doktor onu anlıyamıyorum.ama sorcam gıdınce bakalım

Bana ilk ozelde tahlillerim ciktigi zaman kiz iki ciktinaldi ve kendisi saglik ocaginiza verirsiniz dedi. Her doktor bir olmuo devlettede ilgili doktorlar var yada ozeldede ilgisiz doktorlar var adamlar surekli ayni seyden sklmışlar ve bir cok konuda uyarma geregi duymuolar soyle bir ornek veriyim benim suan gittigim doktora bi tanidigim gitmeye basladi yeni hamile doktora bebegin kalp atislarinin izlendigi bi donem varmis 25. haftalara denk gelio saniorum onu sormus doktorumuz da kendisine evet siz kendiniz disarda yaptiriosunuz onu biz burda yapmioruz demis. Bu doktor suan 18. Haftamdayim ve beni bunla ilgili uyarma zahmetinde bile bulunmuo Allahtan devlette durum bildirir raporu almaya gittigimde devletteki doktor bilgilendirdide o gun bunun icin devlete randevu aldim 12 eylul mu 14 eylule mi ne gun verdiler

Yani demem o ki doktordan doktora cok fark var ozel yada devlet farketmio ozelin sira beklememe olayi bide ultrason cihazlari iyi gittigim devlet hastanesinden anladigim kadariyla doktorunu bulmakta biraz sans birazda maddiyat isi iste

Yani demem o ki doktordan doktora cok fark var ozel yada devlet farketmio ozelin sira beklememe olayi bide ultrason cihazlari iyi gittigim devlet hastanesinden anladigim kadariyla doktorunu bulmakta biraz sans birazda maddiyat isi iste
Haklns canım..burada bilgilendırelim birbirmizi ozaman ya valla hçbşyden haberım yok yani.kmse bşy söylemedı doltorlar fln

Doktorun bebegin kalp atislari icin cocuk poliklinigindeki kardiyolojiden randevu almani soyledi mi
Tabikide hayır.sadece sonuçlarıma bakıp yorumluyo bide ultrason işte ayda bir, oda kısacık bakıyo zaten

Tamam o zaman bu hafta ilk isin cocugun kalp atislari icin cocuk kardiyolojisinden randevu al ilerdeki zamana verio zaten gec kalma bide ayrintili ultrason icin randevu al onuda bu hafta hallet onada ilerdeki zamana randevu verio gec kalma hayatim

Tamam o zaman bu hafta ilk isin cocugun kalp atislari icin cocuk kardiyolojisinden randevu al ilerdeki zamana verio zaten gec kalma bide ayrintili ultrason icin randevu al onuda bu hafta hallet onada ilerdeki zamana randevu verio gec kalma hayatim
Ayy canımm çok sağol.valla kmse bilgi vermıyo insan ne uapacağnı şaşırıyo ya.annemzde bilmıyoki bşy akıl versın:)) neyse sağol

Mutlaka haftaiçi gidip randevu alayım

Bazı doktorlar neden önermıyoki ozaman anlıyamadım kime inancaz
Doktorum özel bu ikinci doğumum olacak inşallah kendisine çok güveniyorum ilk doğumda da yaptirmadim asi kendisi tetanos kapma ihtimalin yok diyor neticede steril ortamda doğum yapılıyor çok sağlıklı bir asi değil diyor ısrarla yaptırma dedi

Bende inandım senın doktora valla :) bide kendı doktoruma sorayım ona göre karar vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…