- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Rica ederim hayatım :)Ayy canımm çok sağol.valla kmse bilgi vermıyo insan ne uapacağnı şaşırıyo ya.annemzde bilmıyoki bşy akıl versın:)) neyse sağol
wbc ne demekmis tam anlayamadimkızlar merhaba bugun tam 20 haftalık olduk aranızda benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba kanda wbc değerim çok yüksek çıkıyor standart 4-10 arası hamilelikte 15 e kadar olanı normalmıs ama benım ılk 19 sonra 18 bugun de 20 çıktı enfeksiyonda gozukmuyor idrar kültürü bile yapıldı.yarın tekrar doktora gidicem ama çok endişeliyim yardımlarızı beklıyorum
kandaki beyaz hücre demekmis canım baya yüksek çıktı ve yorumları korkutuyor rabbım yardımcımız olsun ınsallahwbc ne demekmis tam anlayamadim
allah allah belki gebelikte yukseliydr.yorumlarda ne diyo.benmde idrarda kan cikmisti eritrosit yukselms bobreklerimle alakali sorun.saglikla dogurmak nasib etsin bize vallah cok zorkandaki beyaz hücre demekmis canım baya yüksek çıktı ve yorumları korkutuyor rabbım yardımcımız olsun ınsallah
allah allah belki gebelikte yukseliydr.yorumlarda ne diyo.benmde idrarda kan cikmisti eritrosit yukselms bobreklerimle alakali sorun.saglikla dogurmak nasib etsin bize vallah cok zor
guzel haberler alirsin insallah hayirlsii olsunyorumlar hiç bakılcak gibi değil canım rabbim yardımcımız olsun yarın detaylı ultrasona giricem zaten inşallah bebekle ilgili sorun yaşamam ondan sonra da dahileyeye gidicem inşallah önemli bi sıkıntı çıkmaz ama çok endişeliyim
Güzel haberler alirsiniz inşallah ayrıntılı ultrasonda herşey çıkıyor zaten korkmayın bence inşallah herşey iyi olur cinsiyette belli oluryorumlar hiç bakılcak gibi değil canım rabbim yardımcımız olsun yarın detaylı ultrasona giricem zaten inşallah bebekle ilgili sorun yaşamam ondan sonra da dahileyeye gidicem inşallah önemli bi sıkıntı çıkmaz ama çok endişeliyim
çok sağol canım inşallah hepimiz kuzuılarımızı sağlıcakla kavusuruz bizim doktorumuz hiç tahminde bulunmadı tamamen sürpriz olucak bize :)Güzel haberler alirsiniz inşallah ayrıntılı ultrasonda herşey çıkıyor zaten korkmayın bence inşallah herşey iyi olur cinsiyette belli olur
çok sağol canım inşallah hayırlı haberlerle yarın yine görüşürüzguzel haberler alirsin insallah hayirlsii olsun
Sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil bizim ki yüzde 80 kızçok sağol canım inşallah hepimiz kuzuılarımızı sağlıcakla kavusuruz bizim doktorumuz hiç tahminde bulunmadı tamamen sürpriz olucak bize :)
Bende ilk kez duyuyorum nasil bisey oldugunu Rabbim sifa versin ki Insallah okuduklarinizin tam aksi yonunde haber alirsinizda rahat bi nefes almis olursunuz Allah hepimizin kucagina sagsalim almayi nasip etsinyorumlar hiç bakılcak gibi değil canım rabbim yardımcımız olsun yarın detaylı ultrasona giricem zaten inşallah bebekle ilgili sorun yaşamam ondan sonra da dahileyeye gidicem inşallah önemli bi sıkıntı çıkmaz ama çok endişeliyim
Bende ilk kez duyuyorum nasil bisey oldugunu Rabbim sifa versin ki Insallah okuduklarinizin tam aksi yonunde haber alirsinizda rahat bi nefes almis olursunuz Allah hepimizin kucagina sagsalim almayi nasip etsin
Çok şükür gözün aydın cnm..detaylı ultrasona devlet hastanesındemı girdin özeldemi? Inş.bizde güzel haberler alırz ya.hep içim tedirginsağol canım doktorum çok onemlı olmadıgını bazı gebelerde normal oldugunu 30 a bile çıktığını soyledı
az önce detaylıdan cıktım rabbime şükür hersey yolunda bir paşa haberide benden sadece göbek kordonu 3 damar ıoluyormus bende 2 damar varmıs sorun değil dedi ama yinede kafama takıldı
geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden geliyoruz 275 gr olmuş kuzum 19+5
özelde girdim 250 tl canım bende çok tedirgindim dun gece uyuyamadım ama sonra odadan çıkmak istemedim onun orda o kadar hareket etmesi inanılır gibi değil tek tavsiyem çikolata yemeniz bütün ölçümleri çok kolay oluyorÇok şükür gözün aydın cnm..detaylı ultrasona devlet hastanesındemı girdin özeldemi? Inş.bizde güzel haberler alırz ya.hep içim tedirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?