♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bencede doğruyı söylemiş kadın.herşeyi yaptrmak zorunda değilz gerekmıyosa..bence şeker yüklemesi dw çok zararlı aslada yaptrmıcam yani

Bende özel hastaneye gidiyorum ve doktorum çok iyi ilgili biri bugün yine özellikle aşı için aradım kesinlikle vurulmalisin dedi ben vurulacam annem ablam yani cevremde ki çocuk doğuran herkes bu aşıyı vurulmuş önemli bence yinede siz bilirsiniz ben salı günü vurulacam

Ayy çıldırcam ya her doktor ayrı bşy söylüyoo kafam allak bullak oldu..

kızlar merhaba bugun tam 20 haftalık olduk aranızda benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba kanda wbc değerim çok yüksek çıkıyor standart 4-10 arası hamilelikte 15 e kadar olanı normalmıs ama benım ılk 19 sonra 18 bugun de 20 çıktı enfeksiyonda gozukmuyor idrar kültürü bile yapıldı.yarın tekrar doktora gidicem ama çok endişeliyim yardımlarızı beklıyorum

wbc ne demekmis tam anlayamadim

kandaki beyaz hücre demekmis canım baya yüksek çıktı ve yorumları korkutuyor rabbım yardımcımız olsun ınsallah
allah allah belki gebelikte yukseliydr.yorumlarda ne diyo.benmde idrarda kan cikmisti eritrosit yukselms bobreklerimle alakali sorun.saglikla dogurmak nasib etsin bize vallah cok zor

allah allah belki gebelikte yukseliydr.yorumlarda ne diyo.benmde idrarda kan cikmisti eritrosit yukselms bobreklerimle alakali sorun.saglikla dogurmak nasib etsin bize vallah cok zor

yorumlar hiç bakılcak gibi değil canım rabbim yardımcımız olsun yarın detaylı ultrasona giricem zaten inşallah bebekle ilgili sorun yaşamam ondan sonra da dahileyeye gidicem inşallah önemli bi sıkıntı çıkmaz ama çok endişeliyim

guzel haberler alirsin insallah hayirlsii olsun

Güzel haberler alirsiniz inşallah ayrıntılı ultrasonda herşey çıkıyor zaten korkmayın bence inşallah herşey iyi olur cinsiyette belli olur

Güzel haberler alirsiniz inşallah ayrıntılı ultrasonda herşey çıkıyor zaten korkmayın bence inşallah herşey iyi olur cinsiyette belli olur
çok sağol canım inşallah hepimiz kuzuılarımızı sağlıcakla kavusuruz bizim doktorumuz hiç tahminde bulunmadı tamamen sürpriz olucak bize :)

çok sağol canım inşallah hepimiz kuzuılarımızı sağlıcakla kavusuruz bizim doktorumuz hiç tahminde bulunmadı tamamen sürpriz olucak bize :)
Sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil bizim ki yüzde 80 kız

Bende ilk kez duyuyorum nasil bisey oldugunu Rabbim sifa versin ki Insallah okuduklarinizin tam aksi yonunde haber alirsinizda rahat bi nefes almis olursunuz Allah hepimizin kucagina sagsalim almayi nasip etsin

Bende ilk kez duyuyorum nasil bisey oldugunu Rabbim sifa versin ki Insallah okuduklarinizin tam aksi yonunde haber alirsinizda rahat bi nefes almis olursunuz Allah hepimizin kucagina sagsalim almayi nasip etsin

sağol canım doktorum çok onemlı olmadıgını bazı gebelerde normal oldugunu 30 a bile çıktığını soyledı
az önce detaylıdan cıktım rabbime şükür hersey yolunda bir paşa haberide benden sadece göbek kordonu 3 damar ıoluyormus bende 2 damar varmıs sorun değil dedi ama yinede kafama takıldı
geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden geliyoruz 275 gr olmuş kuzum 19+5

Çok şükür gözün aydın cnm..detaylı ultrasona devlet hastanesındemı girdin özeldemi? Inş.bizde güzel haberler alırz ya.hep içim tedirgin

Çok şükür gözün aydın cnm..detaylı ultrasona devlet hastanesındemı girdin özeldemi? Inş.bizde güzel haberler alırz ya.hep içim tedirgin
özelde girdim 250 tl canım bende çok tedirgindim dun gece uyuyamadım ama sonra odadan çıkmak istemedim onun orda o kadar hareket etmesi inanılır gibi değil tek tavsiyem çikolata yemeniz bütün ölçümleri çok kolay oluyor

Ben şmdi bi kaç hast.aradm özel hastanede fiyatlar 400 tl hep yaa.ankaradaym ben..200 fln olsa özele gtmek istıyorm çok pahalı 400 tl

bursa dayım ben canım burda da 300 250 arası değişiyor ama çokmuş orda da ya
kaç haftalıksın canım devlette de bakılıyor sanırım yani özel mutlaka daha ilgilidir ama devlette ölçümleri yapmak zorunda allah gönlune göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…