♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

18. Hafta bitti 19 içindeyım..araştryorm ama ankarada çok pahalı geldi bana.neyse 20. Haftada randevum var hastanede doktor belki yönlendirir biyere..özel istıyorum ama doya doya görmek istıyorum bakalm kısmet

Cok sevindim gozunuz aydin bu sene erkek yili mi ne hep haberler erkekten bir iki kiz haberi aldik sadece

18. Hafta bitti 19 içindeyım..araştryorm ama ankarada çok pahalı geldi bana.neyse 20. Haftada randevum var hastanede doktor belki yönlendirir biyere..özel istıyorum ama doya doya görmek istıyorum bakalm kısmet
Benimde doktorum bugun yonlendirdi 2 tane ozel hastaneye ama fiyatlar buysa universite hastanesi icin randevu aldim kesin oraya giderim bu rakamlari vermektense. Bu arada pazar gununden beri kotuyum kasik agrim dayanilir gibi degil dun isten gelirken kotu oldum yolda yururken bildigin attigim her adimda ayaklarim sanki yere giriodu gozlerim falan karardi bugun doktora gittim cok sukur bebegim iyimis ama bana 10 gun kontrollu rapor verdi yormussun kendini belli dedi

Cnm fazla yorma kendını ya.bugün sağlık ocağına gttm kaydımı yaptrdm..aşı için gün verdı..ayın 7 sine, ozamana kadar doktoruma sorcam karar vercem..sağlk ocagı yaptrabılırsn zorunlu değil ama sağlığınız için iyi dedı...ayrınyılı ul araştrdm özellerfe fıyatlar maşallah 400_425 okadar veremem.biyerde 280 dedı..açıkcası çok geldi bana,devlette bakan yerler varmş oraya gderm artık

Tesekkur ederim canim esimle annemde kaldirmiyo annem geldi izmirden yanima dinlenicem.bakalim. banada doktorum bugun vurul mutlakq bi zarari yok dedi asi icin bu arada 2 tanede ozel.hastaneyle doktor ismi soyledi ayrintili ultrason icin ama fiyatlar buysa yaptirmam yani oralarda 28 temmuza randevum var celal bayar uni icin oraya giderim daha iyi

Yok canim hic acımadı kan aldırırken daha çok acıyor

Ali ipek varmis servet unsal tip merkezinde 280 di yanlis hatirlamiyorsam .uyarsa size arayin derim
Evet dün çok araltrdım en uygun ali.ipek ti..peki o doktor normalde hangi hastanede çalışıyo acaba özel haricinde? Atatürk hast.dıye duymuştum ama baktm randevu almak için doktor gözükmüyo..bakcaz artık ya devlette yaptrrm yada buraya giderım.

Ataturk egitima araştırmada. Randevu icin muane olursanız. Ayrintili icin gldim deyince gun veriyolar

Slm bende detaylı ultrason için yer araştırıyorum da sizin baktığınız yerler nerelerde acaba ben 460 altında bir yer bulamad
Ultrasonu nerede yaptırdınız yer arıyorum da

Gittiğiniz hastane hangisi birde nerede acsba

Hanımlar İstanbul için ultrason yaptıracak yer arıyorum ben 460 altında bir yer bulamadim bilen birileri var mı acsbs

doktor bana da 3 hafta önce erkek demişti.Bende kız olsun istiyordum. haftaya tekrar doktora gidecem hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…