- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Cok sevindim gozunuz aydin bu sene erkek yili mi ne hep haberler erkekten bir iki kiz haberi aldik sadecesağol canım doktorum çok onemlı olmadıgını bazı gebelerde normal oldugunu 30 a bile çıktığını soyledı
az önce detaylıdan cıktım rabbime şükür hersey yolunda bir paşa haberide benden sadece göbek kordonu 3 damar ıoluyormus bende 2 damar varmıs sorun değil dedi ama yinede kafama takıldı
geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden geliyoruz 275 gr olmuş kuzum 19+5
Benimde doktorum bugun yonlendirdi 2 tane ozel hastaneye ama fiyatlar buysa universite hastanesi icin randevu aldim kesin oraya giderim bu rakamlari vermektense. Bu arada pazar gununden beri kotuyum kasik agrim dayanilir gibi degil dun isten gelirken kotu oldum yolda yururken bildigin attigim her adimda ayaklarim sanki yere giriodu gozlerim falan karardi bugun doktora gittim cok sukur bebegim iyimis ama bana 10 gun kontrollu rapor verdi yormussun kendini belli dedi18. Hafta bitti 19 içindeyım..araştryorm ama ankarada çok pahalı geldi bana.neyse 20. Haftada randevum var hastanede doktor belki yönlendirir biyere..özel istıyorum ama doya doya görmek istıyorumbakalm kısmet
Tesekkur ederim canim esimle annemde kaldirmiyo annem geldi izmirden yanima dinlenicem.bakalim. banada doktorum bugun vurul mutlakq bi zarari yok dedi asi icin bu arada 2 tanede ozel.hastaneyle doktor ismi soyledi ayrintili ultrason icin ama fiyatlar buysa yaptirmam yani oralarda 28 temmuza randevum var celal bayar uni icin oraya giderim daha iyiCnm fazla yorma kendını ya.bugün sağlık ocağına gttm kaydımı yaptrdm..aşı için gün verdı..ayın 7 sine, ozamana kadar doktoruma sorcam karar vercem..sağlk ocagı yaptrabılırsn zorunlu değil ama sağlığınız için iyi dedı...ayrınyılı ul araştrdm özellerfe fıyatlar maşallah 400_425 okadar veremem.biyerde 280 dedı..açıkcası çok geldi bana,devlette bakan yerler varmş oraya gderm artık
Acıdımı yaaBen bugün vuruldum aşıyı
Beraberiz bende 17+1Merhabalar bizde 17 haftaligiz inşallah Aralık'ta kavusucax melegimle
Belli mi cinsiyetBeraberiz bende 17+1cinsiyet belli kız sizin
Ali ipek varmis servet unsal tip merkezinde 280 di yanlis hatirlamiyorsam .uyarsa size arayin derimBen şmdi bi kaç hast.aradm özel hastanede fiyatlar 400 tl hep yaa.ankaradaym ben..200 fln olsaözele gtmek istıyorm çok pahalı 400 tl
Evet dün çok araltrdım en uygun ali.ipek ti..peki o doktor normalde hangi hastanede çalışıyo acaba özel haricinde? Atatürk hast.dıye duymuştum ama baktm randevu almak için doktor gözükmüyo..bakcaz artık ya devlette yaptrrm yada buraya giderım.Ali ipek varmis servet unsal tip merkezinde 280 di yanlis hatirlamiyorsam .uyarsa size arayin derim
Ataturk egitima araştırmada. Randevu icin muane olursanız. Ayrintili icin gldim deyince gun veriyolarEvet dün çok araltrdım en uygun ali.ipek ti..peki o doktor normalde hangi hastanede çalışıyo acaba özel haricinde? Atatürk hast.dıye duymuştum ama baktm randevu almak için doktor gözükmüyo..bakcaz artık ya devlette yaptrrm yada buraya giderım.
Cnm fazla yorma kendını ya.bugün sağlık ocağına gttm kaydımı yaptrdm..aşı için gün verdı..ayın 7 sine, ozamana kadar doktoruma sorcam karar vercem..sağlk ocagı yaptrabılırsn zorunlu değil ama sağlığınız için iyi dedı...ayrınyılı ul araştrdm özellerfe fıyatlar maşallah 400_425 okadar veremem.biyerde 280 dedı..açıkcası çok geldi bana,devlette bakan yerler varmş oraya gderm artık
Ultrasonu nerede yaptırdınız yer arıyorum daözelde girdim 250 tl canım bende çok tedirgindim dun gece uyuyamadım ama sonra odadan çıkmak istemedim onun orda o kadar hareket etmesi inanılır gibi değil tek tavsiyem çikolata yemeniz bütün ölçümleri çok kolay oluyor
Gittiğiniz hastane hangisi birde nerede acsbaözelde girdim 250 tl canım bende çok tedirgindim dun gece uyuyamadım ama sonra odadan çıkmak istemedim onun orda o kadar hareket etmesi inanılır gibi değil tek tavsiyem çikolata yemeniz bütün ölçümleri çok kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?