Gittiğiniz hastane hangisi birde nerede acsba
İlk bebeginiz. Mi sağlıklı olur insallahdoktor bana da 3 hafta önce erkek demişti.Bende kız olsun istiyordum. haftaya tekrar doktora gidecem hakkımızda hayırlısı
Bakırköy'de görüntüleme merkezı varmıs orda 350tl mıs bırde avcılar Anadolu hastanesınde muayne artı ultrason 350tlHanımlar İstanbul için ultrason yaptıracak yer arıyorum ben 460 altında bir yer bulamadim bilen birileri var mı acsbs
Tşk ederimBakırköy'de görüntüleme merkezı varmıs orda 350tl mıs bırde avcılar Anadolu hastanesınde muayne artı ultrason 350tl
Hmm anladım ben İst dayım yine de tşk ederimcanım ben bursa da jimerde yaptırdım
Az önce tel Anadolu has aradım ama perinatolog yokmuş doktorum özellikle perinatolog çekmeli dedi sanırım mecburen Beylikdüzü medilifeta cektiricemTşk ederim
Mhrs den randevu için baktm ama ismi çıkmadı.telefonmu etsem 182 den alabilirmiyim ali.ipek adına randevu? Ayrıntılı için telefondan vermıyormu gün canımAtaturk egitima araştırmada. Randevu icin muane olursanız. Ayrintili icin gldim deyince gun veriyolar
Beylıkduzu kolon hastanesındede varmıs ordanda fıyat alabılırsınız medilife ne fıyat verdıAz önce tel Anadolu has aradım ama perinatolog yokmuş doktorum özellikle perinatolog çekmeli dedi sanırım mecburen Beylikdüzü medilifeta cektiricem
Onu tam bilmiyorum cnm..bn gidip sira aldm muane oldm gun aldmMhrs den randevu için baktm ama ismi çıkmadı.telefonmu etsem 182 den alabilirmiyim ali.ipek adına randevu? Ayrıntılı için telefondan vermıyormu gün canım
Beraberiz bende 17+1cinsiyet belli kız sizin
Sende ali beye mi aldın günü ultrason için? Bende ozaman muayeneye gidiyım gün alayım..ama başka hastanede takip yapılıyo ya neden buraya geldin muayeneye demezlermiOnu tam bilmiyorum cnm..bn gidip sira aldm muane oldm gun aldm
Bşy daha sorcam canım ya jinokolojıyemi gün aldın doktor farketmez dmi..ayrıntılı için.ali ipek için alayımOnu tam bilmiyorum cnm..bn gidip sira aldm muane oldm gun aldm
Ali beyden baska dr yokmus ztn.bn de baska bi hastaneye devam edyrm.oraya ilk defa gittim.ayrintili icin gldim dedim muane bile etmedi dr bni.direk ayrintiliya yonlendirdiSende ali beye mi aldın günü ultrason için? Bende ozaman muayeneye gidiyım gün alayım..ama başka hastanede takip yapılıyo ya neden buraya geldin muayeneye demezlermi
Harıkka çok sevındm canım teşekkür ederimAli beyden baska dr yokmus ztn.bn de baska bi hastaneye devam edyrm.oraya ilk defa gittim.ayrintili icin gldim dedim muane bile etmedi dr bni.direk ayrintiliya yonlendirdi
Rica ederim..siz hangi hastaneye gidiosunzHarıkka çok sevındm canım teşekkür ederim
Ben gata ya gidiyorum etlikte..sen nereye gdyosunRica ederim..siz hangi hastaneye gidiosunz
Kadin dogum doktorunda muane icin sira alin.o yonlendiriyorBşy daha sorcam canım ya jinokolojıyemi gün aldın doktor farketmez dmi..ayrıntılı için.ali ipek için alayım
Bnde zekai tahir e gidiyrmBen gata ya gidiyorum etlikte..sen nereye gdyosun
Hayır canim iki üç günde bir hissediyorum o da çok az benim kızım nazlı öyle hemen tekmelemiyorkizlar bu donemde bebegini her gun hisseden var mi pitpitlari yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?