♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Ataturk egitima araştırmada. Randevu icin muane olursanız. Ayrintili icin gldim deyince gun veriyolar
Mhrs den randevu için baktm ama ismi çıkmadı.telefonmu etsem 182 den alabilirmiyim ali.ipek adına randevu? Ayrıntılı için telefondan vermıyormu gün canım

Onu tam bilmiyorum cnm..bn gidip sira aldm muane oldm gun aldm
Sende ali beye mi aldın günü ultrason için? Bende ozaman muayeneye gidiyım gün alayım..ama başka hastanede takip yapılıyo ya neden buraya geldin muayeneye demezlermi

Sende ali beye mi aldın günü ultrason için? Bende ozaman muayeneye gidiyım gün alayım..ama başka hastanede takip yapılıyo ya neden buraya geldin muayeneye demezlermi
Ali beyden baska dr yokmus ztn.bn de baska bi hastaneye devam edyrm.oraya ilk defa gittim.ayrintili icin gldim dedim muane bile etmedi dr bni.direk ayrintiliya yonlendirdi

Ali beyden baska dr yokmus ztn.bn de baska bi hastaneye devam edyrm.oraya ilk defa gittim.ayrintili icin gldim dedim muane bile etmedi dr bni.direk ayrintiliya yonlendirdi
Harıkka çok sevındm canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…