- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
benimkide erkek bende senin gibi iki uc gunde bir hissediyrmHayır canim iki üç günde bir hissediyorum o da çok az benim kızım nazlı öyle hemen tekmelemiyor
Tabi ki çok erken doktor 22 inci haftadan önce çok hissedemezsin demişti ama erkekler daha hareketli diye biliyorumbenimkide erkek bende senin gibi iki uc gunde bir hissediyrm
neler yapiyrm ona ya i tatli yiyorm meyve yiyorm ama yok baya inatci cani istedgnce kıpırdıyor.bi yandanda korku sariyo beni.erken henuz dimi duzenli hareket icin
16.haftada hissetmeye basladim ben zaten donuslerini falan.keyfine göre cok hareketli hatta arabada uyur bebekler bu basliyo kipirdanmaya arabadayken :)) ama etmedi mi de etmiyo.bide duzensiz iste bi gun kipirdiyosa iki gun yokTabi ki çok erken doktor 22 inci haftadan önce çok hissedemezsin demişti ama erkekler daha hareketli diye biliyorum
Nasıl iyimi hastaneden memnunmusun?Bnde zekai tahir e gidiyrm
Ben dün aç karnına portakal suyu içtm nasıl kıpırdadı :) bazende uzandığımda hissedıyorm ama tabi hergün olmuyo.bir kaç haftaya iyice hissederız umarım..insan endişelenıyo kendını hamile gbı hissetmıyo yaa bir sonraki randevuyu iple çekiyorumkizlar bu donemde bebegini her gun hisseden var mi pitpitlari yani
Sana ayrıntılı ultrason için kaç gün sonraya randevu verdı cnm..bakalım inş. Doktor bıraz uzun süre gösterır bebişlerımızı yaa çok merak edıyorum benBnde zekai tahir e gidiyrm
aynen bide her dr a gidismde bebisin iyi oldugunu gorene kadr kalp krizi gecirme aşamasına geliyrm.annelik boyle bisey demekki allah yokluklarni gostermesin saglikla alalim kucagimiza insallahBen dün aç karnına portakal suyu içtm nasıl kıpırdadı :) bazende uzandığımda hissedıyorm ama tabi hergün olmuyo.bir kaç haftaya iyice hissederız umarım..insan endişelenıyo kendını hamile gbı hissetmıyo yaa bir sonraki randevuyu iple çekiyorum
Ayy amin yaa inşallah,nasıl heyecan basıyo ultrasona gireceğim zaman..2 dk bakıyo doktoraynen bide her dr a gidismde bebisin iyi oldugunu gorene kadr kalp krizi gecirme aşamasına geliyrm.annelik boyle bisey demekki allah yokluklarni gostermesin saglikla alalim kucagimiza insallah
ozellerde uzun bakiyolar ben cinsiyet icin gittin ozele.baya bi herseyni anlatti adam.ama bizimki sessiz sakin eli agzinda ole duruyodu cok iyi dedi dr.devlette 2 dakkadan az suruyo hic biseyi ile ilgili konusmuyo.Ayy amin yaa inşallah,nasıl heyecan basıyo ultrasona gireceğim zaman..2 dk bakıyo doktor( azcık uzun baksada görsek bebişimizi neolur sanki
Aynenozellerde uzun bakiyolar ben cinsiyet icin gittin ozele.baya bi herseyni anlatti adam.ama bizimki sessiz sakin eli agzinda ole duruyodu cok iyi dedi dr.devlette 2 dakkadan az suruyo hic biseyi ile ilgili konusmuyo.
ayrintili uzun oluyoms baya butun organlarina baktiklari icin.beni fakülteye yonlendirdi ama fakultede riskli gebelere bakiyms bemde ozelden aldim randevuyu 31 nde gidicem hayırlısıyla bunuda saglikla atlatalim insallahAynenama yapcak bşy yok devlet hastanesi öyle. İnş.ayrıntılıda uzun bakar,,neyse sağlıklı olsunda
20 24 arasi yapiomus .bn kendim sectm bostu galiba o zaman.18.haftada gittim 23.haftaya randevu aldmSana ayrıntılı ultrason için kaç gün sonraya randevu verdı cnm..bakalım inş. Doktor bıraz uzun süre gösterır bebişlerımızı yaa çok merak edıyorum ben
20 24 arasi yapiomus .bn kendim sectm bostu galiba o zaman.18.haftada gittim 23.haftaya randevu aldmSana ayrıntılı ultrason için kaç gün sonraya randevu verdı cnm..bakalım inş. Doktor bıraz uzun süre gösterır bebişlerımızı yaa çok merak edıyorum ben
Bnmki kiz :)Kızlar benim bebiş de erkekBu sene kız bebek Yok pek galiba.
Merhaba hanımlar bende aralık annesiyim inşallah bi kızım var normal yoldan pko hastasıyım 9sene boyunca gebe kalamadım bu sırada iki kez tüp denedik biri düsük biri kimyasal gebelik oldu herseyi bıraktık kendiliginden geldi mucizem cok sükür bin sükür 6.haftada kanama yasadım ignelerle durdu cok sükür 21.haftaya geldik bi sorum olucak bu haftalarda tek taraflı kasık agrısı olan varmı yürüyemiyorum ayaga kalkınca baslıo uzanıp otururken yok
Benimde kız ilk cocugumuz eşim de kız istiyordu çok şükür sağlıklı olurlar inşallahKızlar benim bebiş de erkekBu sene kız bebek Yok pek galiba.
bebek o taraftadr benim solda sol ayagim bile agriyo zaman zaman.yatarken de ole ne saga ne sola yatiriyo butun gece done döne uyuyorzMerhaba hanımlar bende aralık annesiyim inşallah bi kızım var normal yoldan pko hastasıyım 9sene boyunca gebe kalamadım bu sırada iki kez tüp denedik biri düsük biri kimyasal gebelik oldu herseyi bıraktık kendiliginden geldi mucizem cok sükür bin sükür 6.haftada kanama yasadım ignelerle durdu cok sükür 21.haftaya geldik bi sorum olucak bu haftalarda tek taraflı kasık agrısı olan varmı yürüyemiyorum ayaga kalkınca baslıo uzanıp otururken yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?