Hayırlı olsun CanımBnmki kiz :)
Allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Benim sol kasigimda basladi yuruyunce bicak saplanir gibi oluo yada ani hareket edince ama onun disinda agri yok tabi ayni arimi bilmiorum sizinkiyle 1 hafta olucak nerdeyse baslayali is yerinde bir stres yasadim ondan sonra boyle olduMerhaba hanımlar bende aralık annesiyim inşallah bi kızım var normal yoldan pko hastasıyım 9sene boyunca gebe kalamadım bu sırada iki kez tüp denedik biri düsük biri kimyasal gebelik oldu herseyi bıraktık kendiliginden geldi mucizem cok sükür bin sükür 6.haftada kanama yasadım ignelerle durdu cok sükür 21.haftaya geldik bi sorum olucak bu haftalarda tek taraflı kasık agrısı olan varmı yürüyemiyorum ayaga kalkınca baslıo uzanıp otururken yok
Amin insMerhaba bende inşallah Aralık annesi olacağımRabbim isteyen herkese bu güzel ve eşsiz duyguyu yaşatsın inşallah bizlere de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla
Amin inşallah. Size de hayırlı olsun. Cinsiyet belli oldu mu ?Merhaba bende inşallah Aralık annesi olacağımRabbim isteyen herkese bu güzel ve eşsiz duyguyu yaşatsın inşallah bizlere de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla
Hosgeldiniz aramiza Rabbim saglikla kucaklarımıza almayı nasip etsin :)Merhaba canlar. Bende Kasım sonu Aralık başı anne olucam Allah nasip ederse. Kızım gelecek inşallah. Hepinize sağlıklı bebişler diliyorum. Yaş, il , isim felan paylaşıyor muyuz ? Nasıl tanışıyoruz bilemedim.
Hoşgeldin cnm, ben ankaradanımMerhaba canlar. Bende Kasım sonu Aralık başı anne olucam Allah nasip ederse. Kızım gelecek inşallah. Hepinize sağlıklı bebişler diliyorum. Yaş, il , isim felan paylaşıyor muyuz ? Nasıl tanışıyoruz bilemedim.
Hoşgeldin cnm. Ben ankaradanım yaşım 28.. 18+5 hamileyım cinsiyet erkek dedı doktor.. Peki sen hangi il....:)Merhaba canlar. Bende Kasım sonu Aralık başı anne olucam Allah nasip ederse. Kızım gelecek inşallah. Hepinize sağlıklı bebişler diliyorum. Yaş, il , isim felan paylaşıyor muyuz ? Nasıl tanışıyoruz bilemedim.
Merabaaa. Bende dün katıldım adaşım :) Allah bağışlasın.Herkese merhaba aranıza yeni katıldım 19 +1 haftalık hamileyim
Amin cümlemizinki saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin allahMerabaaa. Bende dün katıldım adaşım :) Allah bağışlasın.
Amin. Nerde yaşıyorsun, yaşın kaç ve kaç yıllık evlisin. :)Amin cümlemizinki saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin allah
Ben bir haftadır hissediyorum canım. Yeni başladım. İçeriden pıt pıt vuruyor. Bende kokuyodum hissetmeyecem diye ama şükür hissettim. Allah sana bağışlasın. Bu arada hoş geldin ben ve E eliffffffffffff de yeni katıldık.Kızlar merhaba,bende aranıza yeni katıldım. Bebeğinizin hareketlerini hisset eye başladınız mı merak ediyorum, herkes paylaşabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?