♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bi türlü gecmiyor agrı sinir bozucu doktorum gaz sancıdır dedi gercekten öyleymiş afedersiniz gaz cıkınca gecio ama gene baslıyor

Allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Benim sol kasigimda basladi yuruyunce bicak saplanir gibi oluo yada ani hareket edince ama onun disinda agri yok tabi ayni arimi bilmiorum sizinkiyle 1 hafta olucak nerdeyse baslayali is yerinde bir stres yasadim ondan sonra boyle oldu

Merhaba bende inşallah Aralık annesi olacağım Rabbim isteyen herkese bu güzel ve eşsiz duyguyu yaşatsın inşallah bizlere de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla

Günaydın hanımlar detaylı ultrason için İst arastirma yapan varsa ozel dogan hastanesinden randevu alabilir perinatolog çekiyormus yalnız sadece çarşamba gunleri akşam 6dan sonra ucret 350 Tl doktor mehmet aygun bende randevu aldım hayırlısı ins

Merhaba bende inşallah Aralık annesi olacağım Rabbim isteyen herkese bu güzel ve eşsiz duyguyu yaşatsın inşallah bizlere de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla
Amin inşallah. Size de hayırlı olsun. Cinsiyet belli oldu mu ?

Merhaba canlar. Bende Kasım sonu Aralık başı anne olucam Allah nasip ederse. Kızım gelecek inşallah. Hepinize sağlıklı bebişler diliyorum. Yaş, il , isim felan paylaşıyor muyuz ? Nasıl tanışıyoruz bilemedim.

Hosgeldiniz aramiza Rabbim saglikla kucaklarımıza almayı nasip etsin :)

Hoşgeldin cnm, ben ankaradanım
Hoşgeldin cnm. Ben ankaradanım yaşım 28.. 18+5 hamileyım cinsiyet erkek dedı doktor.. Peki sen hangi il....:)

Kızlar merhaba,bende aranıza yeni katıldım. Bebeğinizin hareketlerini hisset eye başladınız mı merak ediyorum, herkes paylaşabilirmi

Kızlar merhaba,bende aranıza yeni katıldım. Bebeğinizin hareketlerini hisset eye başladınız mı merak ediyorum, herkes paylaşabilirmi
Ben bir haftadır hissediyorum canım. Yeni başladım. İçeriden pıt pıt vuruyor. Bende kokuyodum hissetmeyecem diye ama şükür hissettim. Allah sana bağışlasın. Bu arada hoş geldin ben ve E eliffffffffffff de yeni katıldık.

Bende gecen haftadan beri bir iki kere seğirme ve dalgalanma şeklinde hissrttim ama cok sık ve düzenli değil, biraz üzüldüm acıkcası o yüzden merak ettim normal.şi dye cvp icin teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…