♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bende gecen haftadan beri bir iki kere seğirme ve dalgalanma şeklinde hissrttim ama cok sık ve düzenli değil, biraz üzüldüm acıkcası o yüzden merak ettim normal.şi dye cvp icin teşekkürler
Rica ederim. İnşallah bir haftaya kalmaz daha net hissedersin. Bende ilk başlarda seyirme hissediyodum. Şimdi hareketini hissediyorum. Vuruyor resmen içeriden. Sanki iceride küçük küçük balonlar patlıyormuş gibi :) :)

slm ben hareketleri 17. haftamda hissetmeye başladım ama çok az şimdi 19.haftamdayım bazen hissedemiyorum stres oluyorum ama normalmiş.

Kızlar merhaba,bende aranıza yeni katıldım. Bebeğinizin hareketlerini hisset eye başladınız mı merak ediyorum, herkes paylaşabilirmi
Merhaba ben de 1 haftadır hissetmeye başladım. 20+ 2 günlük prensesim. Çok yeni hissetmeye başladım.

Benim kızımda nazlı biraz hergun hissedemiyorum 17+6 arada bir pıt pıt yapıyor çok hoşuma gidiyor her gün hissetmek istiyorum ama erken diyorlar

Benim kızımda nazlı biraz hergun hissedemiyorum 17+6 arada bir pıt pıt yapıyor çok hoşuma gidiyor her gün hissetmek istiyorum ama erken diyorlar
Ne güzel erkenden hissetmişsin. Ben 19. haftanın sonlarında hissetmeye başladım :) Benim kız da fena nazlı :)

herkes ayni dertten muzdarip.bu bebisler bizi meraklamdrmayi cok seviyo yada biz cok merakliyiz:)) bi gun pit pitlari cok duyuyorm bi gun belki bir yada iki kez bazen hic duyamayip evde deli dolasiyrm.cok şükür bu gunlrimize ama tekmelerden uyuyamadgm bolume gecmek istyrm ben :))

23 te şiddetlenir temeler diyorlar ama bakalım :) ee onlar hareket ettikçe biz bebişlerimiz iyi diyoruz. Bir nevi iletişim kuruyoruz :)

23 te şiddetlenir temeler diyorlar ama bakalım :) ee onlar hareket ettikçe biz bebişlerimiz iyi diyoruz. Bir nevi iletişim kuruyoruz :)
aynen arada baglanti kopar gibi oluyo allah korusun cildiriyrm evde :)) bide benmki yer degistrms biraz asagilarda hissediyrm gobek deligmn altinda.onceden gobek deligimn solunda hissederdm

aynen arada baglanti kopar gibi oluyo allah korusun cildiriyrm evde :)) bide benmki yer degistrms biraz asagilarda hissediyrm gobek deligmn altinda.onceden gobek deligimn solunda hissederdm
Aynen, arada bağlantıyı koparıyorlar :) Eee büyüdükçe dolanmalar artar. Kendilerine uygun yer arıyorlar :)

Arkadaslar renkli ulturasonu devlet hastanesinde yaptiran varmi istanbulda oturuyorum bir turlu randevu alamadim

Ay hadi sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) Erkekler daha kıpır kıpır olur derler :)
bizimki ole degil.pek keygine düşkün.sma bendeki yag tabakasından da olablr gobegim var benm çünkü.bu aralar sert hissediyrm ama bi gun cok hareketliyse ertesi gun az

Benim ki de işte yeni yeni hareketlendi. Hergün hareketleniyor ama günde 2 kez falan

21+4 ten bildiriyorum: Tekmeler gitgide şiddetlenip sıklaşıyor bu sabah 10 dk boyunca ben hafif bastırdım o da tekmeyle ya da yumrukla karşılık verdi hangi organı bilemiyorum çünkü en son ayaklar yukarıda baş aşağıdaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…