Rica ederim. İnşallah bir haftaya kalmaz daha net hissedersin. Bende ilk başlarda seyirme hissediyodum. Şimdi hareketini hissediyorum. Vuruyor resmen içeriden. Sanki iceride küçük küçük balonlar patlıyormuş gibi :) :)Bende gecen haftadan beri bir iki kere seğirme ve dalgalanma şeklinde hissrttim ama cok sık ve düzenli değil, biraz üzüldüm acıkcası o yüzden merak ettim normal.şi dye cvp icin teşekkürler
slm ben hareketleri 17. haftamda hissetmeye başladım ama çok az şimdi 19.haftamdayım bazen hissedemiyorum stres oluyorum ama normalmiş.Ben bir haftadır hissediyorum canım. Yeni başladım. İçeriden pıt pıt vuruyor. Bende kokuyodum hissetmeyecem diye ama şükür hissettim. Allah sana bağışlasın. Bu arada hoş geldin ben ve E eliffffffffffff de yeni katıldık.
Merhaba bende 1 haftadir hissediyorumBen bir haftadır hissediyorum canım. Yeni başladım. İçeriden pıt pıt vuruyor. Bende kokuyodum hissetmeyecem diye ama şükür hissettim. Allah sana bağışlasın. Bu arada hoş geldin ben ve E eliffffffffffff de yeni katıldık.
Merhaba ben de 1 haftadır hissetmeye başladım. 20+ 2 günlük prensesim. Çok yeni hissetmeye başladım.Kızlar merhaba,bende aranıza yeni katıldım. Bebeğinizin hareketlerini hisset eye başladınız mı merak ediyorum, herkes paylaşabilirmi
Ne güzel erkenden hissetmişsin. Ben 19. haftanın sonlarında hissetmeye başladım :) Benim kız da fena nazlı :)Benim kızımda nazlı biraz hergun hissedemiyorum 17+6 arada bir pıt pıt yapıyorçok hoşuma gidiyor her gün hissetmek istiyorum ama erken diyorlar
23 te şiddetlenir temeler diyorlar ama bakalım :) ee onlar hareket ettikçe biz bebişlerimiz iyi diyoruz. Bir nevi iletişim kuruyoruz :)herkes ayni dertten muzdarip.bu bebisler bizi meraklamdrmayi cok seviyo yada biz cok merakliyiz:)) bi gun pit pitlari cok duyuyorm bi gun belki bir yada iki kez bazen hic duyamayip evde deli dolasiyrm.cok şükür bu gunlrimize ama tekmelerden uyuyamadgm bolume gecmek istyrm ben :))
aynen arada baglanti kopar gibi oluyo allah korusun cildiriyrm evde :)) bide benmki yer degistrms biraz asagilarda hissediyrm gobek deligmn altinda.onceden gobek deligimn solunda hissederdm23 te şiddetlenir temeler diyorlar ama bakalım :) ee onlar hareket ettikçe biz bebişlerimiz iyi diyoruz. Bir nevi iletişim kuruyoruz :)
Aynen, arada bağlantıyı koparıyorlar :) Eee büyüdükçe dolanmalar artar. Kendilerine uygun yer arıyorlar :)aynen arada baglanti kopar gibi oluyo allah korusun cildiriyrm evde :)) bide benmki yer degistrms biraz asagilarda hissediyrm gobek deligmn altinda.onceden gobek deligimn solunda hissederdm
insallah insallah bi an once o aşamaya gecelim fazla delirmeden :)))Aynen, arada bağlantıyı koparıyorlar :) Eee büyüdükçe dolanmalar artar. Kendilerine uygun yer arıyorlar :)
Bende devletten alamadım en uygun doğan hastanesi perinatolog eşliğinde 350:TL buldumArkadaslar renkli ulturasonu devlet hastanesinde yaptiran varmi istanbulda oturuyorum bir turlu randevu alamadim
Avrupa yakasindami oturuyosunuz sizBende devletten alamadım en uygun doğan hastanesi perinatolog eşliğinde 350:TL buldum
inşallah sizin minik meleğinizin cinsiyeti belli mi?insallah insallah bi an once o aşamaya gecelim fazla delirmeden :)))
erkekmis allahin izniyle :)) 1 hafta once ogrendikinşallah sizin minik meleğinizin cinsiyeti belli mi?
Ay hadi sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) Erkekler daha kıpır kıpır olur derler :)erkekmis allahin izniyle :)) 1 hafta once ogrendik
bizimki ole degil.pek keygine düşkün.sma bendeki yag tabakasından da olablr gobegim var benm çünkü.bu aralar sert hissediyrm ama bi gun cok hareketliyse ertesi gun azAy hadi sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) Erkekler daha kıpır kıpır olur derler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?