- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
ayy ne kadr guzel :)) oyunlara bile baslams.bizimkide amca oksurunca hapsirinca korksun da kipirdasin.yada milletle konuşurken ywter sus artk der gibi donme hareketleri yapiyo :)))21+4 ten bildiriyorum: Tekmeler gitgide şiddetlenip sıklaşıyorbu sabah 10 dk boyunca ben hafif bastırdım o da tekmeyle ya da yumrukla karşılık verdi hangi organı bilemiyorum çünkü en son ayaklar yukarıda baş aşağıdaydı
Ay maşallah :) Biz de görelim artık ogünleri ya. 20+4 teyiz.21+4 ten bildiriyorum: Tekmeler gitgide şiddetlenip sıklaşıyorbu sabah 10 dk boyunca ben hafif bastırdım o da tekmeyle ya da yumrukla karşılık verdi hangi organı bilemiyorum çünkü en son ayaklar yukarıda baş aşağıdaydı
Avrupa yakasindami oturuyosunuz siz
Ayy ne guzel benimki daha yeni kipirdanmaya basladi oda gunde bikere benimki baya keyifci cinsiyetinide ögrenemedim bacaklari hep kapali kuz diyorum ama emin olamayinca alis verisde yapamiyorum beklemek kötüBizde 21+5 günlük olduk 19.haftada hissettim hareketlerini şimdiye kadar gayet düzenliydi bi iki gündür pek nadir oynuyor acaba normal mi
Kaç haftaliksinizAyy ne guzel benimki daha yeni kipirdanmaya basladi oda gunde bikere benimki baya keyifci cinsiyetinide ögrenemedim bacaklari hep kapali kuz diyorum ama emin olamayinca alis verisde yapamiyorum beklemek kötü
Cinsiyeti neydi sizinBizde 21+5 günlük olduk 19.haftada hissettim hareketlerini şimdiye kadar gayet düzenliydi bi iki gündür pek nadir oynuyor acaba normal mi
Ben anadolu yakasindayimEvet Avrupa yakasinda oturuyorum
Bugun itibariyle 20 haftatalikKaç haftaliksiniz
hmm anladım umarım uygun bir yer bulursunBen anadolu yakasindayim
Ne güzel sizinki de seslere tepki veriyor demek ki bu da iyi bişey :)ayy ne kadr guzel :)) oyunlara bile baslams.bizimkide amca oksurunca hapsirinca korksun da kipirdasin.yada milletle konuşurken ywter sus artk der gibi donme hareketleri yapiyo :)))
Telaşlanmayın ben de geçen hafta uzun yola çıkmıştım sonra 2 gün hissetmedim hareketini 3.gün de hissetmeseydim doktora gidecektim ama sonra düzeldi çok şükür. Çok yorulunca anne karnında dinlenirmiş onlar daBizde 21+5 günlük olduk 19.haftada hissettim hareketlerini şimdiye kadar gayet düzenliydi bi iki gündür pek nadir oynuyor acaba normal mi
Amin inşallah. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. :)Ay maşallah :) Biz de görelim artık ogünleri ya. 20+4 teyiz.
rahati bozuluyo diye tepki veriyo anasi kurban onaaa:)) saglikli olsunda o o kipirdasin ben gec hissetsdmde olurNe güzel sizinki de seslere tepki veriyor demek ki bu da iyi bişey :)
Erkek düzeldi ya cok sükür biraz temizlik yapmıstım yoruldum ondan hissetmedim sanırım dün dinlendim basladı coşmaya cok sükür bin sükürCinsiyeti neydi sizin
Ben 18+1 deyim iki haftadır hissediyorum bu aralar biraz daha fazla hissediyorum
8.haftada cok ufak lekelenmem oldu.gebelikte gorulebiliyms.progestan kullaniyodm 100mg ama lekelenme olunca 200 e çıkardı.ama cogu gebelikte goruluyms.şaldr saldir kanama yasayip saglikli bebek doguran okumuştum burdaMerhaba kızlar,
Ben de 19+2 hamileyim. Henüz cinsiyetini öğrenemedim. Kız gibi diyorlar ama net bir şey söyleyemiyor doktorum. Benim merak ettiğim aranızda hamileliğinin ilk haftalarında kanama geçiren oldu mu? Benim 7. ve 9. haftalarda çok yoğun kanamam oldu. 16. haftada da kahverengi lekelenmem oldu. Benzer şeyler yaşayan var mı? Doktorunuz size nasıl bir açıklama yaptı?
8.haftada cok ufak lekelenmem oldu.gebelikte gorulebiliyms.progestan kullaniyodm 100mg ama lekelenme olunca 200 e çıkardı.ama cogu gebelikte goruluyms.şaldr saldir kanama yasayip saglikli bebek doguran okumuştum burdaMerhaba kızlar,
Ben de 19+2 hamileyim. Henüz cinsiyetini öğrenemedim. Kız gibi diyorlar ama net bir şey söyleyemiyor doktorum. Benim merak ettiğim aranızda hamileliğinin ilk haftalarında kanama geçiren oldu mu? Benim 7. ve 9. haftalarda çok yoğun kanamam oldu. 16. haftada da kahverengi lekelenmem oldu. Benzer şeyler yaşayan var mı? Doktorunuz size nasıl bir açıklama yaptı?
beni iki gun hastanede tuttular bi igne bide fitil verdiler hastanede ek olarak serum.ama o lekelenme harici olmadi kanamam.progestani 12.haftaya kadr kullandm sonra biraktrdi kanama falan yok diye.cok sukir iyiyiz simdiişte benimki tam da öyle dediğin gibi oldu:))öncesinde bir ilaç kullanmıyordum kanamam olunca progestan 200 mg verdiler, her kanamamdan sonra kullandım, şu ana kadar 3 kutu kullanmış oldum. siz progestana devam ediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?