çok sevindim, geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbeni iki gun hastanede tuttular bi igne bide fitil verdiler hastanede ek olarak serum.ama o lekelenme harici olmadi kanamam.progestani 12.haftaya kadr kullandm sonra biraktrdi kanama falan yok diye.cok sukir iyiyiz simdi
amin canim hepimiz insallahçok sevindim, geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
bulut atlas olcak allahin izniyle.Hanımlar erkek bebekleriniz için isim düşündünüz mü
Rabbim ismiyle hayırlı yaşatsınbulut atlas olcak allahin izniyle.
amim cumlemizin insallahRabbim ismiyle hayırlı yaşatsın
Kilodan bende sikayetciyim yemem ayni ama nedense aliyorum son 1 hafta 10 gunde 1.5 kilo aldimEmir asaf veya yusuf saglıklı sıhatli dogsunlar inş bu ay 3kilo almısım doktorum kızdı 67ile gebe kaldım 75im suan neyapmam lazım
2,5 kilo da az değil mi?Valla bende 18+3 um 2 buçuk kilo aldim ya şimdiden morelim bozuldu yemem aynı aslında ama neden alıyorum bilmiyorum
sizinle haftamız da aynı benim 19+3. siz toplamda 4 kilo almışsınız bu da normal değil mi? Bir de hep aynı tartıyla mı tartılıyorsunuz? tartının yeri bile değişince sonuç değişiyor. siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Ben az kilo aldım diye telaşlandım. 48 kiloydum hamile kaldığımda şu an 50'yim. Düzenli sağlıklı besleniyorum ama böyle oldu.66 kiloyla hamile kaldim 18+3 te tetanoz ignemin vuruldugu gun saglik ocaginda tartildigimda 68.3 tüm 2 kilo 300 gram almistim suan 19+5 im 69.9 bildigin 70 yani 1 hafta 10 gun icinde 1 bucuk kilo aldim nasil olduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?