♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

beni iki gun hastanede tuttular bi igne bide fitil verdiler hastanede ek olarak serum.ama o lekelenme harici olmadi kanamam.progestani 12.haftaya kadr kullandm sonra biraktrdi kanama falan yok diye.cok sukir iyiyiz simdi
çok sevindim, geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bende aras koymayı düşünüyorum hoşuma giden nadir isimlerden :)

Emir asaf veya yusuf saglıklı sıhatli dogsunlar inş bu ay 3kilo almısım doktorum kızdı 67ile gebe kaldım 75im suan neyapmam lazım

Benim esim yozgatli adini Bozok koymak istio oglumuzun bende kendisini kirmak istemiyorum yavas yavas alistim hosuma gitti simdiden Bozok die seslenerek konusmaya basladim oglumla bakalim nasipse bizde Bozok koyucaz

Emir asaf veya yusuf saglıklı sıhatli dogsunlar inş bu ay 3kilo almısım doktorum kızdı 67ile gebe kaldım 75im suan neyapmam lazım
Kilodan bende sikayetciyim yemem ayni ama nedense aliyorum son 1 hafta 10 gunde 1.5 kilo aldim hic anlamadim nasil aldim toplamda 4 almis oldum bende

Napcaz bilemedim bende iştahım aynı sabah bide saat 5te yiyorum aralarda süt kuruyemiş yiyorum aksam meyve sadece iyimi yapıyorum kötümğ bilmem

kızlar ben kilo almıyorum, şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım. Ben toplamda 2 kilo aldım, 19. haftadayım. decavit ve maltofer kullanıyorum. Doktor da bi şey demedi. Bebeğim düşük kilolu olmaz inşallah

Valla bende 18+3 um 2 buçuk kilo aldim ya şimdiden morelim bozuldu yemem aynı aslında ama neden alıyorum bilmiyorum

66 kiloyla hamile kaldim 18+3 te tetanoz ignemin vuruldugu gun saglik ocaginda tartildigimda 68.3 tüm 2 kilo 300 gram almistim suan 19+5 im 69.9 bildigin 70 yani 1 hafta 10 gun icinde 1 bucuk kilo aldim nasil olduysa

66 kiloyla hamile kaldim 18+3 te tetanoz ignemin vuruldugu gun saglik ocaginda tartildigimda 68.3 tüm 2 kilo 300 gram almistim suan 19+5 im 69.9 bildigin 70 yani 1 hafta 10 gun icinde 1 bucuk kilo aldim nasil olduysa
sizinle haftamız da aynı benim 19+3. siz toplamda 4 kilo almışsınız bu da normal değil mi? Bir de hep aynı tartıyla mı tartılıyorsunuz? tartının yeri bile değişince sonuç değişiyor. siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Ben az kilo aldım diye telaşlandım. 48 kiloydum hamile kaldığımda şu an 50'yim. Düzenli sağlıklı besleniyorum ama böyle oldu.

Hep ayni tarti. Ben decavit kullandim bir kutu o bitti regenesis max die bi vitamin kullandim bir kutu o bittikten sonrada doktorum demir hapina gecti 2. Kutumun yarisi bitti gebeligimin sonuna kadar bunu kullancak misim. Ya ben kilolu hamile kaldigim icin 20. haftaya kadar hic almiyim istiodum cunku herkes 20 li haftalardan sonra hizli kilo alimi baslayacak diodu o yuzden uzuluyorum iste bide yemem degismedi anlamsiz bir sekilde kilo aliyorum o yuzden gozum korktu ilerisiyle ilgili

Bu demir haplari kilo aldiriyomus sanirim zaten kabizlikta yapio bakalim dogum sonuna kadar en fazla 10 kilo almis olsam keske cok korkuyorum 15 lerden 20 lerden boyumda yok pek orta boyluym top gibi bisey olur cikarim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…