- 13 Nisan 2017
- 18
- 3
- 1
Benim de kızım olacak hayırlısıyla biz de bebek odası ve araba bakmaya başladık ama çok kararsız kaldım. Baktıkça kafam daha çok karışıyor.Ben bisey almadim daha benim annem bana firsat birakmaz cok alir o yuzden ben almak istemiyorum ben sadece bebek arabasi ve besigi bakmak icin hevesleniyorum model arastiriyorum simdiden
Ben tekme şeklinde ilk defa dün gece hissettim. 20. haftadan sonra hafif hafif hissedersiniz diyorlardı ki öyle oldu. Daha erken olabilir senin için canımKızlar merhaba,
Birşey soracağım ben 18+2 yim. Bebeğin hareketlerini daha hissetmiyorum. Hisseden var mı aramızda?
ilk olarak pit pit sekilinfr mi hissettin kacinci haftandaydi ve.ilk zamanlar veya simdi her gun hissediymsn.ben iki uc gundr her gun hissettm ama bugun hissetmedm gibi bisey.cikolata yeidm soluma yattim yine olmadi cok korkuyrm sabahtan beri yzuum bes karis korkuyrmBen tekme şeklinde ilk defa dün gece hissettim. 20. haftadan sonra hafif hafif hissedersiniz diyorlardı ki öyle oldu. Daha erken olabilir senin için canım
Benim de kızım olacak hayırlısıyla :) Ben de daha yeni yeni hareketlerini hissediyorum.Burada tek kızı olacak olan benim galiba
Herkesin oğlu oluyor
Aynen pıt pıt şeklinde oldu aniden gelen pıtlamalar oldu 20. haftada daha çok yeni yani benim de hissetmelerim. Uyuyor olabilir bebeğin 22 saat uyuyorlarmış.ilk olarak pit pit sekilinfr mi hissettin kacinci haftandaydi ve.ilk zamanlar veya simdi her gun hissediymsn.ben iki uc gundr her gun hissettm ama bugun hissetmedm gibi bisey.cikolata yeidm soluma yattim yine olmadi cok korkuyrm sabahtan beri yzuum bes karis korkuyrm
insallah oyledir.oksurunce yada hapsirinca tepki veriirdi.sabah ole basinc gibi bisey oldu ama cok degildi eminde degilin.insallah iyidr dua etmekten baska carem yokAynen pıt pıt şeklinde oldu aniden gelen pıtlamalar oldu 20. haftada daha çok yeni yani benim de hissetmelerim. Uyuyor olabilir bebeğin 22 saat uyuyorlarmış.
Ben haftaya çarşamba tetanoz aşısı olmaya gideceğim canım 21. haftada olacak. Sonraki de 4- 5 hafta sonra olacakmış.Saglik ocagina ilk ignelerini vurduranlariniz kacinci haftanizda vurdurdunuz acaba ?
Kesinlikle öyle oldu benimde ilk 4 ayımdabulantı ve kusmadan 6 kilo verdim. 4. aydan sonra 3 haftada 5 kilo almışım. Daha yeni yeni yemek yemeye başladığım için verdiğim kiloları geri alıyorum.
Benimki de :))Bnmki kiz :)
Bilmem bana çok gibi geldi 56 kiloyla hamile kaldım 70 bitiririm insallahh2,5 kilo da az değil mi?
Ben sadece usg parası verdim ama kimi yer ekstra muayene parası da alıyor.ayrintili ultrasona girenler girecek olanlr.size fiyat verirken usg art muayne mi dediler yoksa sadec usg fiyatı mi verdiler.bana bastan 180 dediler sonra aradim emin olmak icin kizin biri 180 arti muayne dedi.sonra vezneye bagladi ordaki cocukta sadce 180 tl dedi kafam karisti benim iyice ya
Bana da sadece usg parası söylendi muayene yokBen sadece usg parası verdim ama kimi yer ekstra muayene parası da alıyor.
Ben sanirim biraz fiyatina gore hareket edicem bebek arabasinda 1500 lirayi gecmemeyi planliyorum karyolasi icinde bi bütce belirleyip ona gore modeller arasinda karar vericemBenim de kızım olacak hayırlısıyla biz de bebek odası ve araba bakmaya başladık ama çok kararsız kaldım. Baktıkça kafam daha çok karışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?