- 16 Nisan 2017
- 1
- 0
- 1
- 42
Hanımlar 19+3 haftalığım bugün midemde burkulma gibi bir ağrı oldu 3_4 dakika sürdü ve geçti sizde de bu durumu yaşayan var mı acile başka doktora gittim iyi dedi ama içim hiç rahat değil
Merhaba,bende doktora gttım bugün 20. Hafta kontrolune hem detaylı ultrasonda baktı..bende özellkle sordum tetenoz aşısını.benım doktorumda senınki gbı söyledı eskidendi fln dedı. Tetenoz olan görmedım bugüne kadar dedı falan fılan yanıı.açıkcası ben olmak istemıyodum içimi rahatlattı olmıycam ben..karar sizin brn olmuyorumTetenoz aşısını olan varmı benim doktorum önermiyorum olma dedi dagda dogum yapmıycaksın dedi napsam olsammı olmasammı
Ben hiç olmadım daha önce..doktor olma der gbı konuştuBende bu sabah oldum olmamanin zararlari var ama olmanin bi sakıncası yok hayatiniz boyunca ilk defa bu aşiyi oluyosaniz alarji bi ihtimal olabilir ama olduysaniz zaten vucut aşiyı tanidigi icin tepki vermiyor bende agri bile olmadi
Hic olmadiginiz icin belkide istememiştir her hangi bi durumda dogum sonrasida yapiyolar bu yuzden doktorlar rahatlarBen hiç olmadım daha önce..doktor olma der gbı konuştu
Bilemedim doktor niye oyle gibi konustu ki acaba internetten baktigindada tetanoz asisinin hamilelere zararli olmadigi yazio ne bilim belki normal dogum yaoamicaz sezeryan olmak zorunda kalacaz ve cok fazla skandal haberler duyuyoruz esegi saglam kaziga baglamada fayda varBen hiç olmadım daha önce..doktor olma der gbı konuştu
Kafani kariştirma saglil icagina git simdi yaptirmasam daha sinra şansim varmi de onlar sana anlatir ilk okulda bu aşiyi yapiyolardi orda olmuş olabilirmisinBilemedim doktor niye oyle gibi konustu ki acaba internetten baktigindada tetanoz asisinin hamilelere zararli olmadigi yazio ne bilim belki normal dogum yaoamicaz sezeryan olmak zorunda kalacaz ve cok fazla skandal haberler duyuyoruz esegi saglam kaziga baglamada fayda var
Dedigim gibi dogumdan sonrada ilan bi aşi elevit multi vitaminmi onu 1 ay kullandim ferro hagla kullaniyorum 2ci kutumHastanede doğum yapacağın için tetenoz olma şansın milyonda belki 1 dedı yani ihtimal vermedı.bugüne kadar olan görmedım dedı..zararı yok aşının ama çokta önemsemedi yani.yaptırmayabilirsn dedı..herkesın kendı kararı arkadaşlar..elevit ve ferro hap yazdı bugün doktor..siz kullanıyomusunuz ben yenı başlıyorum.20 haftslık 353 gr dedı:) sizin nasıl kilosu bebişin :)
22+4 22 haftalıkken gittim 502gramdıBende olmamaya karar verdım. Sizin kaç haftalık bebek..benım 20 haftalık 353 grammış normal iyi dedı.
Ben de 21 haftalıkken gittim 397 gramdı.Haftasına göre bana az gibi geliyor22+4 22 haftalıkken gittim 502gramdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?