♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Hanımlar 19+3 haftalığım bugün midemde burkulma gibi bir ağrı oldu 3_4 dakika sürdü ve geçti sizde de bu durumu yaşayan var mı acile başka doktora gittim iyi dedi ama içim hiç rahat değil

Bende de oluyor, cok onemsemiyorum acikcasi, hatta genelde arkasindan öğürtü geliyor, en son 2 saat once yasadim :))

Tetenoz aşısını olan varmı benim doktorum önermiyorum olma dedi dagda dogum yapmıycaksın dedi napsam olsammı olmasammı

Tetenoz aşısını olan varmı benim doktorum önermiyorum olma dedi dagda dogum yapmıycaksın dedi napsam olsammı olmasammı
Merhaba,bende doktora gttım bugün 20. Hafta kontrolune hem detaylı ultrasonda baktı..bende özellkle sordum tetenoz aşısını.benım doktorumda senınki gbı söyledı eskidendi fln dedı. Tetenoz olan görmedım bugüne kadar dedı falan fılan yanıı.açıkcası ben olmak istemıyodum içimi rahatlattı olmıycam ben..karar sizin brn olmuyorum

Bende detaylı ulturasyona girdim cok şükür bişi cıkmadı tetenoz asısı icin gerek yok bide alerjık reaksiyon olursan napcaz dedi bende olmayım die düsündüm

Bende olmamaya karar verdım. Sizin kaç haftalık bebek..benım 20 haftalık 353 grammış normal iyi dedı.

Ben tetanoz aşısını oldum, birinci doz. herhangi bir reaksiyon da olmadı, sadece iki gün aşı yapılan kolumda ağrı oldu. Doktorum da yapılabileceğini söylemişti. Sağlık ocağımızda gebeliği çok sıkı takip ediyor, ben de okuduklarımla ve onların da önerisiyle aşı olmakta bir sakınca görmedim.

Bende oldum ve doktorum.kesinlikle olmam gerektigini söyledi saglik ocagindaki ebeylede konustum hicbir zararinin olmadigini soyledi olmasaydim.sanirim icim rahat etmezdi boyle daha huzurlu hissediyorum herkes nasil rahat nasil huzurlu olacaksa oyle yapsin

Bende bu sabah oldum olmamanin zararlari var ama olmanin bi sakıncası yok hayatiniz boyunca ilk defa bu aşiyi oluyosaniz alarji bi ihtimal olabilir ama olduysaniz zaten vucut aşiyı tanidigi icin tepki vermiyor bende agri bile olmadi

Bende bu sabah oldum olmamanin zararlari var ama olmanin bi sakıncası yok hayatiniz boyunca ilk defa bu aşiyi oluyosaniz alarji bi ihtimal olabilir ama olduysaniz zaten vucut aşiyı tanidigi icin tepki vermiyor bende agri bile olmadi
Ben hiç olmadım daha önce..doktor olma der gbı konuştu

Ben hiç olmadım daha önce..doktor olma der gbı konuştu
Bilemedim doktor niye oyle gibi konustu ki acaba internetten baktigindada tetanoz asisinin hamilelere zararli olmadigi yazio ne bilim belki normal dogum yaoamicaz sezeryan olmak zorunda kalacaz ve cok fazla skandal haberler duyuyoruz esegi saglam kaziga baglamada fayda var

Kafani kariştirma saglil icagina git simdi yaptirmasam daha sinra şansim varmi de onlar sana anlatir ilk okulda bu aşiyi yapiyolardi orda olmuş olabilirmisin

Hastanede doğum yapacağın için tetenoz olma şansın milyonda belki 1 dedı yani ihtimal vermedı.bugüne kadar olan görmedım dedı..zararı yok aşının ama çokta önemsemedi yani.yaptırmayabilirsn dedı..herkesın kendı kararı arkadaşlar..elevit ve ferro hap yazdı bugün doktor..siz kullanıyomusunuz ben yenı başlıyorum.20 haftslık 353 gr dedı:) sizin nasıl kilosu bebişin :)

Dedigim gibi dogumdan sonrada ilan bi aşi elevit multi vitaminmi onu 1 ay kullandim ferro hagla kullaniyorum 2ci kutum

başlarda pıt pıt hissediyordum hareketimi yoksa hıçkırığı mı anlayamıyordum ama gittikçe balon patlaması şekline dönüştü şimdilerde ise balık geziyor içim de gibi :) arada dalgalanma gibi dönüyor mu içerde acaba o anlarda diye düşünüyorum :) inanılmaz bi mucize resmen yaşadığımız rabbim isteyen herkese nasi etsin inşallah bizlerde sağ salim kucağımıza alalım hayırlısıyla

başlarda pıt pıt hissediyordum hareketimi yoksa hıçkırığı mı anlayamıyordum ama gittikçe balon patlaması şekline dönüştü şimdilerde ise balık geziyor içim de gibi :) arada dalgalanma gibi dönüyor mu içerde acaba o anlarda diye düşünüyorum :) inanılmaz bi mucize resmen yaşadığımız rabbim isteyen herkese nasi etsin inşallah bizlerde sağ salim kucağımıza alalım hayırlısıyla

Ben en son 153 gramlik halinde gittim 16+1 dim suan 20+2 yim uzerinden 4 hafta gecti bende merak ediyorum gramini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…