- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Dün tam 20 haftadaydm 353 gr normal iyi dedı doktor.bence normal senınkide.daha ufacık zaten neolucakki :)Ben de 21 haftalıkken gittim 397 gramdı.Haftasına göre bana az gibi geliyor
Maxsimum bu aylarda 400 gr zaten merak etme bebisin maşallahi varBen de 21 haftalıkken gittim 397 gramdı.Haftasına göre bana az gibi geliyor
Benim doktorda aynı yorumu yapti olma dediTetenoz aşısını olan varmı benim doktorum önermiyorum olma dedi dagda dogum yapmıycaksın dedi napsam olsammı olmasammı
Aynen gereksizmiş gbı konuştu benım doktorumda,,siz olmıycakmısınız? Ben vazgeçtim olmuyorumBenim doktorda aynı yorumu yapti olma dedi
Ben çok kusuyordum da sanki yediklerim bebeğe gitmiyor gibi geliyor evham yapıyorum işte :)Dün tam 20 haftadaydm 353 gr normal iyi dedı doktor.bence normal senınkide.daha ufacık zaten neolucakki :)
Çok teşekkür ederim içim rahatladı şimdi böyle yazılınca :)Maxsimum bu aylarda 400 gr zaten merak etme bebisin maşallahi var
Yok canım o alacağı vitamini alır takma :) hiçbşy olmazBen çok kusuyordum da sanki yediklerim bebeğe gitmiyor gibi geliyor evham yapıyorum işte :)
Ben olmicam bu ikinci doğumum olacak ins aynı doktorum çok güveniyorum oda bir anneAynen gereksizmiş gbı konuştu benım doktorumda,,siz olmıycakmısınız? Ben vazgeçtim olmuyorum
Bende senin gbi düşünüyorumm..normsl doğummu yaptnz ilkini..korkuyo insan yaa ben normal istyrm inş.öyle olur..kaç kilo aldnz kaç haftada merak ettmde :) kusura bakmayın..ben 21. Haftaya grdım 52 kıloyum 2, buçuk kilo almışımBen olmicam bu ikinci doğumum olacak ins aynı doktorum çok güveniyorum oda bir anne
Ay neguzel ben 21 haftanin icindeyim 5 kg aldim ama basindan beri ne migde bulantisi nede baska bisey oldu bendeBende senin gbi düşünüyorumm..normsl doğummu yaptnz ilkini..korkuyo insan yaa ben normal istyrm inş.öyle olur..kaç kilo aldnz kaç haftada merak ettmde :) kusura bakmayın..ben 21. Haftaya grdım 52 kıloyum 2, buçuk kilo almışım
Bende hiç bulantı kusma olmadı.sanki hamile değilim gbıym.Ay neguzel ben 21 haftanin icindeyim 5 kg aldim ama basindan beri ne migde bulantisi nede baska bisey oldu bende
iştahımda çok açık ama dikkat edıyorum..kilo almak istemıyorm.Ay neguzel ben 21 haftanin icindeyim 5 kg aldim ama basindan beri ne migde bulantisi nede baska bisey oldu bende
Ben ilk doğumumu sezaryen yaptim ama durum öyle gerektiği için ins siz normal yaparsınız 20 haftam bugün bitti toplamda 4.5 kilo aldım siz iyi almissinizBende senin gbi düşünüyorumm..normsl doğummu yaptnz ilkini..korkuyo insan yaa ben normal istyrm inş.öyle olur..kaç kilo aldnz kaç haftada merak ettmde :) kusura bakmayın..ben 21. Haftaya grdım 52 kıloyum 2, buçuk kilo almışım
3 kilo normal..valla bebiş büyüyor ister istemez bıraz alcaz vücut kendı alıyo okadarını.Ya benim yediğim herşey aynı dikkat ediyorum hamur işi paketlenmiş ürünler de yemiyorum ama 20 inci haftadayım 3 kilo almışım nasıl oluyor anlamadim
Yağız düşünüyorum ınsallah. Oğlumun adı da YigitHanımlar erkek bebekleriniz için isim düşündünüz mü
kızlar ben kilo almıyorum, şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım. Ben toplamda 2 kilo aldım, 19. haftadayım. decavit ve maltofer kullanıyorum. Doktor da bi şey demedi. Bebeğim düşük kilolu olmaz inşallah
Bebek kaç kilo oldu bilmiyorum, dün tam 20 haftalık oldu kontrole gitmem gerekliydi ama eşimin işi nedeniyle ayın 9.'na ayrıntılı ultrasona gireceğim, o zaman 21+1 olacak bakalım doktor kilom hakkında ne söyleyecek. Bebeğin kilosunu da yazarım burdan:)) İnşallah her şey yolundadır. Sizin bebeğiniz kaç grammış? Birazcık fazla kilo almışsınız sanki, karbonhidrat ağırlıklı mı beslendiniz acaba?Ne guzel ama. Kontrollerde dr sıkıntı olsa söyler. Bende 19.haftadayim 7 kilo aldim. Bebeğin kilosu ne kadar olmuş senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?