♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Benimde kızım olacak inşallah aklımızda ki isimleri soyleyim size defne derin ada beren mina asya

Merhaba benim de minik prensesim olacak. Defne düşünüyoruz. Ama derin ismini de çok seviyorum. Sizin ufaklık da prenses sanırım. Eşya bakmaya başlamadık ama çok fazla hediye geldi bana şimdiden. İlk torun diye sanırım.

olabilir :) benim de inşallah kız olacak ama isim mevzusu gerçekten çok zormuş karar veremiyoruz.

Bizimkininde simdiden isim yazan kunyesini almis amcasi gorunce cok duygulandim cok farkli guzel bi duygu ya bu arada ismine kesin karar verdigimiz icin ismi yazili o yuzden cok duygulandim

Beyaztas06 cım naptin ayrintili ultrason ve fetal eko isini aldin mi randevularini
Canım 20. Hafta kontrolünde doçent e randevu almştm oNa muayene oldum.o arada ayrıntılı olarak baktı bebeğin heryerıne tek tek 15 dk sürdü..dedıki kimi 500 tl alır 50 dk.bakar dedı.kimi doktorda 10 dk bakar dedı..bu ayrıntılı ultrason türklerın uydurduğu bşy dedı yani para tuzağı dedı..allahtan şanslıydm gittgmde yaptı ultrasonu.iyi dedı sağlıklı dedı çok şükür.başka bşyede gerek yok dedı.24. Haftada gtcem bidaha işte..birde ferro hapla elevit yazdı..ikisini birarada günde 1 defa..sen naptın? Ayy bide ilk defa bukadar uzun gördüm bebişi yaa ağzını gln açıp kapatıyo hareketliydi.erkek organını flnda gösterdı:)) heryerını gördüm çok şükür..şeker yüklemesıdee yaptırmıycam bu arada

22 haftalık iken gittim tam 8 kilo almısım napı am ben
Çok almışsınız bundan snra dikkat etmeye çalışın birde yürüyüşe vaktınız varsa yürüuüş yapın boll su için.hamurişinden uzak kalmaya çalışın..

22 haftalık iken gittim tam 8 kilo almısım napı am ben
Merhaba, oncelikle hayirli olsun, saglikla gelsin. Ben 5ayda 4kg aldim ama arkadasim sizin gibi. Doktorumuz ayni ve ona hamur isi-tatliyi-tuzu azaltip, sebze yemegine yonelmesini soyledi. Ben sebze ve meyve agirlikli yiyorum o ise hamur isi. Gercekten aramizda cok fark var. nasil besleniyorsunuz bilmiyorum ama paylasmak istedim, belki yardimci olur.

En son 17+5 de 250 gramdı. Evet bunda biraz rahat bıraktım kendimi. Oğlumda 12 kilo almıştım. Sonrasında nasılsa veriliyor.

Ben gecen cuma girdim ayrintili ultrasona bende uni hastanesinde girdim ucretsiz 15 dk falan surdu benimde cok uzun surmedi olumsuz bisey duymadim cok sukur canim.Allah saglikla kucagimizi almayi nasip etsin ama benim huysuz doktor sagolsun ne gram dedi ne cm dedi en son 16 haftalikken duymustum gramini suan deli gibi merak ediyorum senle aramizda 1 gun var benimki acaba 353 gram var mi yok mu kafamda deli sorular

Canım zaten normal süresi okadar ultrasonun yani.organlarını tarıyo.gelişimi normalmi sıkıntı varmı dıye..bence senınde o civarlardadır belki azda yüksektir gramı 1 gün büuük ya benım oğlandan :) hiç takma kafana normal bşy olmasa söyler doktor.gerek duymamıştr.ben sordumda söyledı yoksa söylemez doktorlar bence..sen vitamin olarak ne kullanıyodun cnm? Bu hafta başladım demir hapına birde elevite..aslında kullanmak istemıyorum ama herkese kullandırıyolarmş.önemli demekki.karnımda iyice çıktı hamile olduğm belli :) senın nasıl..

Tşk ederim aynı şeyleri banada söyledi doktorum ben hamur işi falan yemiyorumda nasıl aldım anlamadım şuna bagladım ben 6.haftada kanama yaşadım sürekli yattım ve hormon hapı kullandım sanırım bu yüzden aldım birde bebek bazen aşırı hareketli oluyo napıo bu diye kalıyorum ertesi gün ise sanki hareket eden o degildi okadar uyusuk oluo zar zor kıpırdıyo buda beni korkutuyor normal mi acba

7 aylik gibi duruyom resmen erkek gobegi sivri kiz yayik olurmus diolar ya ben tam o tarife uyuyorum gecen otobuse bindim hamile bayana yer verelim dediler swn dusun gobegimi tuzdan mi ne cok sis duruom bide ya

Bu arada ben ilk 3 ay kullandim vitaminleri decavit kullandim 1 kutu 1 kutuda regenesis max kullandim onu kullanirken demir hapina baslatti 2. Kutum bitio 2 tane kaldi icinde bununda icin folik asit ve vitaminler var dedi hamilelik sonuna kadarda kullancak misim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…