♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bende 1 gun dans edio sanki icimde surekli kipir kipir boyle dikkat ettim cok yurudugum ayakta durdugum zamanda yani kendimi yordugum zaman fazla oynamio oda mi yoruluo ne diorum normal dio cevremdekilerde bu zamandan sonra onemli olan hergun hareketini hissetmekmis hissetmezswk doktora gitmemiz gerekiomus ama az veya cok oynamasi normal mis

Bizimkininde simdiden isim yazan kunyesini almis amcasi gorunce cok duygulandim cok farkli guzel bi duygu ya bu arada ismine kesin karar verdigimiz icin ismi yazili o yuzden cok duygulandim
Sizin minik meleğin adı ne? Çok duygulanıyor insan kıyafetleri beşikleri geldikçe bebişe kavuşmak için sabırsızlanıyorum. Künye de çok hoşmuş bu arada güzel fikir, hele bir de bunu çevrendekiler yapınca daha da mutlu oluyor insan.

merhaba kızlar, dün şeker ölçüm cihazı aldık, bugün sabah açlık tokluk şekerime baktık. Makina yeni olunca biraz acemilik çektik. Açlık kan şekerim 75, tokluk 134 çıktı. Açlık şekerim iyi ama tokluk biraz sınırda,bir iki gün sonra tekrar ölçücem. Siz evde şeker takibi yapıyor musunuz? Nasıl çıkıyor değerleriniz?

Bozok koyucaz canim esim yozgatli yozgatin eski ismiymis ve eski turk boylari olan bozok boylarinin ismi felanmis esim cok hevesli bende kirmak istemedim kendisini alistim bile simdiden bozok die seviyorum bozok die konusuyorum bebisimle

Ben yapmiorum yapmali miyim acaba ? Doktorum hic bahsetmedi sonuclarim hep iyiydi ama

Canim tamolarak kac kilo aldin benim en iyi kendimi takip edebilecegim.kisi sensin malum arada 1 gun var

Ben yapmiorum yapmali miyim acaba ? Doktorum hic bahsetmedi sonuclarim hep iyiydi ama
Böyle bir zorunluluk olduğunu sanmıyorum. Ben gebelik şekerinden korktuğum için, 2 defa hastanede damardan alınan kanla açlık tokluk şekerime baktırdım. Hastaneye gitmek zor oluyor diye eve şeker ölçüm cihazı aldım. Bu aletlerin sonuçları yanıltıcı olabiliyor diyorlar ama en azından bir fikir verir diye düşündüm.

Merhaba, bebek hareketleri konusunda fikir veremem, ben daha hissetmiyorum bile:) ben 5.haftamdan beri progestan kullaniyorum, o da hormon. Peki hareket ediyor musunuz? Ben haftada 4 gun yuruyorum. Bilemedimm inanin..

Kızına isim konusunda karar verdin mi
Sanırım biz derin koyucaz babası şimdiden derin diye sevmeye başladı bile ben bisey almaya başlıcam artik

Alışverişe başladınız mi kızlar ben başlamayı düşünüyorum
Ve bugün çok kötü bir şekilde mide yanmam başladı sizde var mi

Benim mide yanmam bir ay önceye kadar vardı ama şuan çok şükür geçti. Hamilelik döneminde normal ama hafif şeyler yemeye çalışın . Alışveriş e de daha başlamadım ama yavaş yavaş alacağım nerde ne var diye bakıyorum bir süredir.

Bozok koyucaz canim esim yozgatli yozgatin eski ismiymis ve eski turk boylari olan bozok boylarinin ismi felanmis esim cok hevesli bende kirmak istemedim kendisini alistim bile simdiden bozok die seviyorum bozok die konusuyorum bebisimle
Bozok güzel ve farklı anlamı da güzel. Adıyla büyür inşallah oğluşun.

Kızına isim konusunda karar verdin mi
Sanırım biz derin koyucaz babası şimdiden derin diye sevmeye başladı bile ben bisey almaya başlıcam artik
Ya biz daha 2 aylıkken Defne diye sevmeye başladık. Hep kız olacak diye doğuyordu içime öyle de oldu. Aslında derin ismi de çok hoşuma gidiyordu. Zaten ya Derin ya da Defne diye geçiyordu gönlümden. Ağzımız hep Defneye alıştı. Adıyla sağlıklı sıhhatli büyürler inşallah.

Benim de midem 3 haftadır yanıyor. Ama dün gece resmen uyutmadı yanması. İş yerine geldim hala yanıyor. Sanırım bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor.

Amin inşallah bende defneyi çok seviyordum ama kuzenim iki ay önce doğum etti o taktı kızına bizde derin istedik sağlıklı olurlar isimleriyle büyürler insallah

Erkekti sizin dimi
Ya ben çok fazla dayanamıyorum almak istiyorum ama bakalım bir ay daha beklicem

Bende aras koymayı düşünüyorum eşimde bende sevdik bu isimi başka isime ısınamadım yınede düşünüyorm.ama büyük ihtımal aras olcak inşallah allahm nasip etsin

Mrb bnde 21+4 hamileyim oğlum olcak adını ahmet poyraz koymayı düşünüyorz Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı...

Merhaba, bebek hareketleri konusunda fikir veremem, ben daha hissetmiyorum bile:) ben 5.haftamdan beri progestan kullaniyorum, o da hormon. Peki hareket ediyor musunuz? Ben haftada 4 gun yuruyorum. Bilemedimm inanin..
Bende aynı hapı kullandım yürüyorum ev işi vs yapıyorum bakalım nolucak bu ayda fazladan alıcakmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…