♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Ben suan tam 70 im hayatim ama tok karnina sabah ac karnina 68.9 gelmistim ama en basindan beri tok karnimi baz aliyorum ona gorede 4 kilo aldim
Ama aç karnına olandır gerçek kilon.çünkü akşama kadar yıyıp içiyoruz yanıltıcı olur akşam tartılma..gerçek kilon sabah aç karnına olandır.ben hep öyle yaptm hergun sabah uyandğmda tartılıyorum.

Amin inşallah bende defneyi çok seviyordum ama kuzenim iki ay önce doğum etti o taktı kızına bizde derin istedik sağlıklı olurlar isimleriyle büyürler insallah
Amin canım
Amin inşallah bende defneyi çok seviyordum ama kuzenim iki ay önce doğum etti o taktı kızına bizde derin istedik sağlıklı olurlar isimleriyle büyürler insallah
Amin inşallah canım. Senin minik kaç haftalık oldu.

Istahim artmaya basladi cok kilo almaktan cok catlamaktan korkuyorum

Istahim artmaya basladi cok kilo almaktan cok catlamaktan korkuyorum
Kız benım hamile oldugumdan beri açık mı iştahım ama kararındA yıyorum herşeyi yıyorm ama normal şekilde..öğlenlerı kuruyemiş meyveyle geçiştırıyorm,sabah mutlaka yumurta.bol bol su içiyorum.birde bıo oil çatlak yağı aldm sabah akşam sürüyorm.sen kullanıyomusn vücuduna bşy?

Evet aktardan catlak yagi getirdi esim ama hergun surmuyorum kokusu agir gelio onu surmedigim gun normal nemlendirici vucut losyonu suruyorum

Eskisi gibi su icmedigimi farkettim son gunler pek icmiyorum su

Iste ben kararinda yeme kisminida yapamiyorum artik fazlasiyla canim istiyo

Benimde bazen daha hizli bazen sabit oluyor kilom. Ama beni en cok kabizlik mahvediyor. Dr dedigi herseyi yapiyor olmama ragmen ustelik((((
kabizliga karsi armut yiyebilrsn mevsimi üstelik.ben her gun yiyorm ve hemen hemen her sabah buyuk tuvaletime cikiyrm rahat bi sekilde.kavun yiyip uztune sut icersende ayni etkiyi yapiyo.kabizlktan hastanelik oldugm icin bunlari deneye deneye ogrendim:))

Benimde bazen daha hizli bazen sabit oluyor kilom. Ama beni en cok kabizlik mahvediyor. Dr dedigi herseyi yapiyor olmama ragmen ustelik((((
O dert bendede var çok su içiyorum doktorun dediği herşeyi yaptim ama yok yine aynı doktor duphalac diye bir ilaç verdi onu içiyorum mecburen öyle çıkıyorum ancak

Biliyorum ama 1. 1 bucuk.litrenin ustune cikmio su icmem. Calismiyorum evdeyim artik o yuzden de boyle istah acikligim.olmus olabilir surekli bosum eee napican tv karsisinda yemek yicen oturcan
Bende evdeyım işten ayrıldm baya 3 ay önce fln..elimden geldğnce hareketli olmaya çalışıyorm akşamda yürüuüş bandı var onunla yürüyorum 15 dk.fln..fazlası sıkıyo..birde dünden beri bebeğn hareketlerını hissetmıyorm sanada oluyomu yaa tedirgin oldum

Bende bugün hissedemedim panik oldum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…