- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Ben suan tam 70 im hayatim ama tok karnina sabah ac karnina 68.9 gelmistim ama en basindan beri tok karnimi baz aliyorum ona gorede 4 kilo aldimBrn 49.50 ile başladm hamileliğe şuan 52.10 çıkıyorum canım. Sen nekadar aldın?
Guzel isim hayatim.adiyla yasasinBende aras koymayı düşünüyorum eşimde bende sevdik bu isimi başka isime ısınamadım yınede düşünüyorm.ama büyük ihtımal aras olcak inşallah allahm nasip etsin
Ama aç karnına olandır gerçek kilon.çünkü akşama kadar yıyıp içiyoruz yanıltıcı olur akşam tartılma..gerçek kilon sabah aç karnına olandır.ben hep öyle yaptm hergun sabah uyandğmda tartılıyorum.Ben suan tam 70 im hayatim ama tok karnina sabah ac karnina 68.9 gelmistim ama en basindan beri tok karnimi baz aliyorum ona gorede 4 kilo aldim
Aminn cnmGuzel isim hayatim.adiyla yasasin
Amin canımAmin inşallah bende defneyi çok seviyordum ama kuzenim iki ay önce doğum etti o taktı kızına bizde derin istedik sağlıklı olurlar isimleriyle büyürler insallah
Amin inşallah canım. Senin minik kaç haftalık oldu.Amin inşallah bende defneyi çok seviyordum ama kuzenim iki ay önce doğum etti o taktı kızına bizde derin istedik sağlıklı olurlar isimleriyle büyürler insallah
Istahim artmaya basladi cok kilo almaktan cok catlamaktan korkuyorumAma aç karnına olandır gerçek kilon.çünkü akşama kadar yıyıp içiyoruz yanıltıcı olur akşam tartılma..gerçek kilon sabah aç karnına olandır.ben hep öyle yaptm hergun sabah uyandğmda tartılıyorum.
Kız benım hamile oldugumdan beri açık mı iştahım ama kararındA yıyorum herşeyi yıyorm ama normal şekilde..öğlenlerı kuruyemiş meyveyle geçiştırıyorm,sabah mutlaka yumurta.bol bol su içiyorum.birde bıo oil çatlak yağı aldm sabah akşam sürüyorm.sen kullanıyomusn vücuduna bşy?Istahim artmaya basladi cok kilo almaktan cok catlamaktan korkuyorum
Evet aktardan catlak yagi getirdi esim ama hergun surmuyorum kokusu agir gelio onu surmedigim gun normal nemlendirici vucut losyonu suruyorumKız benım hamile oldugumdan beri açık mı iştahım ama kararındA yıyorum herşeyi yıyorm ama normal şekilde..öğlenlerı kuruyemiş meyveyle geçiştırıyorm,sabah mutlaka yumurta.bol bol su içiyorum.birde bıo oil çatlak yağı aldm sabah akşam sürüyorm.sen kullanıyomusn vücuduna bşy?
Eskisi gibi su icmedigimi farkettim son gunler pek icmiyorum suKız benım hamile oldugumdan beri açık mı iştahım ama kararındA yıyorum herşeyi yıyorm ama normal şekilde..öğlenlerı kuruyemiş meyveyle geçiştırıyorm,sabah mutlaka yumurta.bol bol su içiyorum.birde bıo oil çatlak yağı aldm sabah akşam sürüyorm.sen kullanıyomusn vücuduna bşy?
Suyun çok faydası var mutlaka bol bol içmeye çalış cnm..idrar yolu Enfeksiyonundan koruyoEskisi gibi su icmedigimi farkettim son gunler pek icmiyorum su
Iste ben kararinda yeme kisminida yapamiyorum artik fazlasiyla canim istiyoKız benım hamile oldugumdan beri açık mı iştahım ama kararındA yıyorum herşeyi yıyorm ama normal şekilde..öğlenlerı kuruyemiş meyveyle geçiştırıyorm,sabah mutlaka yumurta.bol bol su içiyorum.birde bıo oil çatlak yağı aldm sabah akşam sürüyorm.sen kullanıyomusn vücuduna bşy?
Biliyorum ama 1. 1 bucuk.litrenin ustune cikmio su icmem. Calismiyorum evdeyim artik o yuzden de boyle istah acikligim.olmus olabilir surekli bosum eee napican tv karsisinda yemek yicen oturcanSuyun çok faydası var mutlaka bol bol içmeye çalış cnm..idrar yolu Enfeksiyonundan koruyo
Biz 19+4 teyiz salı günü ayrıntılı ultrasona girecem inşallah temiz çıkar herseyAmin canım
Amin inşallah canım. Senin minik kaç haftalık oldu.
Amin canım inşallah canım. İçini rahat tut birşey çıkmaz inşallah.Biz 19+4 teyiz salı günü ayrıntılı ultrasona girecem inşallah temiz çıkar hersey
Benimde bazen daha hizli bazen sabit oluyor kilom. Ama beni en cok kabizlik mahvediyor. Dr dedigi herseyi yapiyor olmama ragmen ustelikBende aynı hapı kullandım yürüyorum ev işi vs yapıyorum bakalım nolucak bu ayda fazladan alıcakmıyım
kabizliga karsi armut yiyebilrsn mevsimi üstelik.ben her gun yiyorm ve hemen hemen her sabah buyuk tuvaletime cikiyrm rahat bi sekilde.kavun yiyip uztune sut icersende ayni etkiyi yapiyo.kabizlktan hastanelik oldugm icin bunlari deneye deneye ogrendim:))Benimde bazen daha hizli bazen sabit oluyor kilom. Ama beni en cok kabizlik mahvediyor. Dr dedigi herseyi yapiyor olmama ragmen ustelik((((
O dert bendede var çok su içiyorum doktorun dediği herşeyi yaptim ama yok yine aynı doktor duphalac diye bir ilaç verdi onu içiyorum mecburen öyle çıkıyorum ancakBenimde bazen daha hizli bazen sabit oluyor kilom. Ama beni en cok kabizlik mahvediyor. Dr dedigi herseyi yapiyor olmama ragmen ustelik((((
Benımde abur cubur istyo :)Iste ben kararinda yeme kisminida yapamiyorum artik fazlasiyla canim istiyo
Bende evdeyım işten ayrıldm baya 3 ay önce fln..elimden geldğnce hareketli olmaya çalışıyorm akşamda yürüuüş bandı var onunla yürüyorum 15 dk.fln..fazlası sıkıyo..birde dünden beri bebeğn hareketlerını hissetmıyorm sanada oluyomu yaa tedirgin oldumBiliyorum ama 1. 1 bucuk.litrenin ustune cikmio su icmem. Calismiyorum evdeyim artik o yuzden de boyle istah acikligim.olmus olabilir surekli bosum eee napican tv karsisinda yemek yicen oturcan
Bende bugün hissedemedim panik oldum birazBende evdeyım işten ayrıldm baya 3 ay önce fln..elimden geldğnce hareketli olmaya çalışıyorm akşamda yürüuüş bandı var onunla yürüyorum 15 dk.fln..fazlası sıkıyo..birde dünden beri bebeğn hareketlerını hissetmıyorm sanada oluyomu yaa tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?