- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Şuan nutella yıyorm uzancam bakalım inş hissedermBende bugün hissedemedim panik oldum biraz
İnşallah bende öyle yapyim bakalimŞuan nutella yıyorm uzancam bakalım inş hissederm
Yok hayatim cok sukur hergun mutlaka hissediyorum yoruldugumda daha az hissediyorum o ayri. Peki hala hissedemedin mi ayrica hic korkutma kendini Allaha emanet olsunlarBende evdeyım işten ayrıldm baya 3 ay önce fln..elimden geldğnce hareketli olmaya çalışıyorm akşamda yürüuüş bandı var onunla yürüyorum 15 dk.fln..fazlası sıkıyo..birde dünden beri bebeğn hareketlerını hissetmıyorm sanada oluyomu yaa tedirgin oldum
Hiç hissedememiştm yaa..akşamüstü hissetm az ama,,bazen çok hareket edıo bazende donup kalıyo sanki insan korkuyo nebilym. Yanlış bi hareketmi yaptm fln dıye.. ancak ay dan aya görebiliyorz işte insan korkuyo canımYok hayatim cok sukur hergun mutlaka hissediyorum yoruldugumda daha az hissediyorum o ayri. Peki hala hissedemedin mi ayrica hic korkutma kendini Allaha emanet olsunlar
Bende aşağılarda hissedıyorm.bence normalben cok asagilarda hissediyrm beybiyi ya kasiklarmda siz nerelrde hissediysnz.korkmaya basladim
bi ara gobek deligmn cevresindeydi simdi asagida.az once yedim saglam bu tekme ama tam vajina üstü kasiklara dogru.insallah kotu bisey degildr nornaldr.Bende aşağılarda hissedıyorm.bence normal
Yer değiştiriyor cnm hep aynı yerde durmuyor.bende hep aşağılarda hissedıyorum ayakları sanırım :) ama bugün okadar az hissettmki moralim bozuldubi ara gobek deligmn cevresindeydi simdi asagida.az once yedim saglam bu tekme ama tam vajina üstü kasiklara dogru.insallah kotu bisey degildr nornaldr.
sicaklardandr canim bende cok az hissettm bugunYer değiştiriyor cnm hep aynı yerde durmuyor.bende hep aşağılarda hissedıyorum ayakları sanırım :) ama bugün okadar az hissettmki moralim bozuldubirgün birgünü tutmuyo
Aynen bende öğlen bişey yıyemedim dopru düzgün acaba onfanmı dıye düşündüm bende.bide çok sıkıldm sıcaktı fln.sicaklardandr canim bende cok az hissettm bugun
normalde anne hareket ettikce bebek uyurmus bizimki tam tersi.ben hareketlyken durmuyo oturunca basliyo vurmaya
bugum sicaktan heo yattim mesela garibim oda uyudu herhalde pek sesi cikmadi.yemekte yiyemedim pek ondan midir artk.hem 28.haftaya kadr duzensiz olurms
Korkutma kendini yormussundur. Bende yoruldugumda gunde bir iki kipirti hissediorum hepsi o bugun sabah kahvaltisina misafirlerim vardi aksam yemeginede kadar kalanlar oldu aksam 9 da gittiler bebegimi 1 2 kez hissedebildim hepsi o normaldir die dusunuorum cok korkutma oyle kendini. Bende en son ayrintili ultrasonds fordum iste ama sanki aylar gectiHiç hissedememiştm yaa..akşamüstü hissetm az ama,,bazen çok hareket edıo bazende donup kalıyo sanki insan korkuyo nebilym. Yanlış bi hareketmi yaptm fln dıye.. ancak ay dan aya görebiliyorz işte insan korkuyo canım
Kafama takmamaya çalışıyorum bencede normaldir bu haftadan sonra daha çok hissetcekmişiz doktor öyle demişti. Ama işte evham yapıyorz elimde değil..:) bi kavuşsaydık bebişlereKorkutma kendini yormussundur. Bende yoruldugumda gunde bir iki kipirti hissediorum hepsi o bugun sabah kahvaltisina misafirlerim vardi aksam yemeginede kadar kalanlar oldu aksam 9 da gittiler bebegimi 1 2 kez hissedebildim hepsi o normaldir die dusunuorum cok korkutma oyle kendini. Bende en son ayrintili ultrasonds fordum iste ama sanki aylar gecti
Dönüyo içimizde sağa sola :) sadece tekme değilBen gobek deligimin cevresinde hissediyorum genelde cok arada da kasik kismima yakin vurma oluo tekme atio heralde diorum ama sadece tahmin
ondan olablr bende cok meyve falan yerim bugun hep su ictm ondan diyrm az once meyve suyu falan ictm simdi simdi hafif hafif kipirdamaya basladi.biz dogurana kadr stresten deli olcaz gibi geliyo bana:))Aynen bende öğlen bişey yıyemedim dopru düzgün acaba onfanmı dıye düşündüm bende.bide çok sıkıldm sıcaktı fln.
Sirt ustu uzandiginda daha iyi hissediliomus denedin mi hicDönüyo içimizde sağa sola :) sadece tekme değil
Amin canim ya simdiden cok merak ediyorum nasil.bisey olacak kime benzeyecek tabi ilk dilegim saglikli sihhatli salih evlat olmasi saglikli bir sekilde kucagima almak ama merak ediyor tipini kime benzeyeceginiKafama takmamaya çalışıyorum bencede normaldir bu haftadan sonra daha çok hissetcekmişiz doktor öyle demişti. Ama işte evham yapıyorz elimde değil..:) bi kavuşsaydık bebişlere
Benim de midem 3 haftadır yanıyor. Ama dün gece resmen uyutmadı yanması. İş yerine geldim hala yanıyor. Sanırım bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor.
Benim kız olacak inşallah. Bende dayanamıyorum haklısınız bekle diyenlere de kızıyorum :) yavaş yavaş başlasam diyorumErkekti sizin dimi
Ya ben çok fazla dayanamıyorum almak istiyorum ama bakalım bir ay daha beklicem
ben de acele etme diyenlerden bıktım hatta. :)Benim kız olacak inşallah. Bende dayanamıyorum haklısınız bekle diyenlere de kızıyorum :) yavaş yavaş başlasam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?