♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

ben de acele etme diyenlerden bıktım hatta. :)
Evet daha çok zaman var haklısınız :) ama bende yedinci aydan sonrasina birakmak istemiyorum bı de bir seferde alıp bitirmek istemiyorum yavaş yavaş bakarak içime sinenleri seçerek almak istiyorum :)

Amin canim ya simdiden cok merak ediyorum nasil.bisey olacak kime benzeyecek tabi ilk dilegim saglikli sihhatli salih evlat olmasi saglikli bir sekilde kucagima almak ama merak ediyor tipini kime benzeyecegini
Aynı şeylerı bende düşünüyorum kime benzıyvek nasıl olcak acaba fln :) kendı bebeğin olunca düşüyo insan babasınamı banamı benzıcek acaba

merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım. 21.haftadayım erkek bebek bekliyoruz :) size sormak istediğim çok var aslında ama şurdan başlayalım; benim ayaklarım şişmeye başladı şimdiden tuzlu yememeye dikkat ediyorum hergün yaklaşık 2 lt su tüketiyorum yine de ara ara şişiyo ayaklarım

Evet daha çok zaman var haklısınız :) ama bende yedinci aydan sonrasina birakmak istemiyorum bı de bir seferde alıp bitirmek istemiyorum yavaş yavaş bakarak içime sinenleri seçerek almak istiyorum :)
Aynen :) Zaten tek seferde almak insanı maddi olarak yorar. Oysa parça parça alınsa hem bütçe sarsılmadan hem de herşeyin keyfini çıkararak olsa daha mantıklı .

Aynı sorun bende de var. Maalsef yürümekte bile sıkıntı çekiyorum.Ayak tabanlarım ağrıyor. Cidden ne yapacağımı şaşırdım.

bende 21. haftadayım ayaklarımda şişme oluyor otururken ayaklarını yüksek seviyede tutmak iyi geliyor diyo biliyorum inş saglıklı şekilde hamilleliğimizi tamamlarız

bende 21. haftadayım ayaklarımda şişme oluyor otururken ayaklarını yüksek seviyede tutmak iyi geliyor diyo biliyorum ayrıca çok ayakta kalmamak gerekiyormus inş saglıklı şekilde hamilleliğimizi tamamlarız

Kızlar benım göğüsümden beyaz bir sıvı gelmeye başladı.sanırm süt oluşumu oluyor..sizinde oluyomu

Benim kafam kadar olxu goguslerim ama hic sivi falan gelmio ucunda hicbir belirti yok kararmasi disinda anormal mi benim durum
Benımde karardı uçları..sıvı gelmesını okudum netten.bazılarında gelebiliyomuş normalmiş yanii..herkeste olcak dıye bşy yok gayet normal gelmemeside yani..sadece merak ettm benım gbı olan varmı dıye.vücut kendını hazırlıyomuş emzirmeye

Kiz evham yaptim Allah korusun ya sütüm olmazsa cok kuru hic bi sivi belirtisi yok

bende 21. haftadayım ayaklarımda şişme oluyor otururken ayaklarını yüksek seviyede tutmak iyi geliyor diyo biliyorum ayrıca çok ayakta kalmamak gerekiyormus inş saglıklı şekilde hamilleliğimizi tamamlarız
İnşaallah :) Şişmemesi için bir çözüm yok o zaman bir de siz detaylı ultrasona girdiniz mi. ben bir zonguldaka gidiyorum bir Uşaka sıra almam gerekiyomuş önceden kaçırdım ben onu. yine de bi araştırcam

O süt bebek için en değerli olan süt

Benimde şişiyor bir yere gidince ayakkabı ayagima girmiyor

Benim kafam kadar olxu goguslerim ama hic sivi falan gelmio ucunda hicbir belirti yok kararmasi disinda anormal mi benim durum
Benimde çok kuru hatta normalde çok küçük sadece biraz büyüme oldu başka belirti yok korkmalı miyim acaba

Kiz evham yaptim Allah korusun ya sütüm olmazsa cok kuru hic bi sivi belirtisi yok
Yokk şekerim sıkıntı fln takılcak bşy değil.krşke söylemeseydım :))) araştır zaten herkeste olcak dıye bşy yokki.

Benimde çok kuru hatta normalde çok küçük sadece biraz büyüme oldu başka belirti yok korkmalı miyim acaba
Benımde küçüktü göğüslerım,az büyüdü karardı bide.. Şmdide beyaz sıvı geliyo bir damla fln.su gbı yani. Bu hafta bi hormon salgılıyomuş vücut oyuzdrn olabiliyomuş. Herkeste olmayabilir çok normal yani.ille olcak dıye bşy yokki cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…