Hoşgeldın...illa olan bşy değilki zaten sıvı veya süt gelmesi,olabiliyomuş yani önemli bşy değil..ayy bende eylülde gtcem tatıle dıkkat edeyım bari..acaba sıcaktan fln mı etkilendınız havalar çok sıcak..eylülde biraz daha ıyı olur dıye düşünüyorumKızlar merhaba bende aralıkta doğurcam inşallah aranıza katılayım dedim2. Gebeliğim ve yorumlarınızı okudum biraz rahatlatayım sizi dedim bende ilk gebeliğimde sıvı falan gelmedi sütüm geldi ama korkmayın yani şimdide aynı şekilde yine sıvı falan yok kocaman oldular ve renkleri değişti .bu arada malum deniz mevsimindeyiz denize girdim ve enfeksiyon kaptım kusma ishal ben ettim siz etmeyin Şimdi iyiyim öok şükür ama ishal kusma mahvoldum ilk gün
Yarın randevum var detaylı ultrason için dualarınızı eksik etmeyin ins hayırlı haberler alırım umarım sizde halledersinizİnşaallah :) Şişmemesi için bir çözüm yok o zamanbir de siz detaylı ultrasona girdiniz mi. ben bir zonguldaka gidiyorum bir Uşaka sıra almam gerekiyomuş önceden kaçırdım ben onu. yine de bi araştırcam
Benim de detaylı ultrosonum yarın, inşallah bebişler çok sağlıklıdır, her şey yolundadir. Benim hamileliğimden önce oluşan miyomlarım vardı, bakalım onlarda da büyüme oldu mu çok merak ediyorum.Yarın randevum var detaylı ultrason için dualarınızı eksik etmeyin ins hayırlı haberler alırım umarım sizde halledersiniz
Benim doktorum 20-23 arası dedi ama sanırım daha erken girenler varBende de miyom var kızlar ama çok şükür çok büyümedi 1 buçuk cm di hamileliğin başında dün 3 cm olmuş kaçıncı haftada detaylı yltrasona giriyoruz ?
İdeal ölçüm 20 - 23 haftaları arası yapılıyormuş. Ben de 20. haftada gittim.Bende de miyom var kızlar ama çok şükür çok büyümedi 1 buçuk cm di hamileliğin başında dün 3 cm olmuş kaçıncı haftada detaylı yltrasona giriyoruz ?
Bilmiyorum ki beyaztas06 değince onun kinden süt geliyo die endiselendim bende ya sutum olmazsa dieBenimde çok kuru hatta normalde çok küçük sadece biraz büyüme oldu başka belirti yok korkmalı miyim acaba
Ama sende olmus bizdede olsun ne bu canim endiseleniyoruzYokk şekerim sıkıntı fln takılcak bşy değil.krşke söylemeseydım :))) araştır zaten herkeste olcak dıye bşy yokki.
Merhaba hosgeldiniz Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin benim bebisimde erkek :) bel agrisina gelince ölüyorum saga dön sola dön yok ne care 3 yastikla yatiyorum gene banamisin demiyo az biraz iyi ediyo hepsi oBenimki de erkek Bel ağrınız çok oluyo mu benim yatarken çok belim ağrıyo bi sağa bi sola mahvoluyorum
doğuma kadr gogusleri sismeyip dogum yaoarken saldir saldir sütleri akan arkadas var tanidigm burda.hic sikmayin caninizi.olacaksa istemedgnz kadr olmasada zorlasanzda gelmiyo maalesef.o cok sutlu olcak anlaminada gelmiyo.her gebede var ha gec ha erken gebeligin şanindan yani :))Ama sende olmus bizdede olsun ne bu canim endiseleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?