♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kızlar merhaba bende aralıkta doğurcam inşallah aranıza katılayım dedim2. Gebeliğim ve yorumlarınızı okudum biraz rahatlatayım sizi dedim bende ilk gebeliğimde sıvı falan gelmedi sütüm geldi ama korkmayın yani şimdide aynı şekilde yine sıvı falan yok kocaman oldular ve renkleri değişti .bu arada malum deniz mevsimindeyiz denize girdim ve enfeksiyon kaptım kusma ishal ben ettim siz etmeyin Şimdi iyiyim öok şükür ama ishal kusma mahvoldum ilk gün

Hoşgeldın...illa olan bşy değilki zaten sıvı veya süt gelmesi,olabiliyomuş yani önemli bşy değil..ayy bende eylülde gtcem tatıle dıkkat edeyım bari..acaba sıcaktan fln mı etkilendınız havalar çok sıcak..eylülde biraz daha ıyı olur dıye düşünüyorum

Valla dün dahiliye kadın doğum mahvoldum gaita ve kan testi yapıldı enfeksiyon kapmışsın dedi dahiliyeci hatta girme bidaha dedi çok korktum serum taktılar zinnat reflor kullanıyorum şu anda üşütmüşte olabilrim mideme barsağıma kramplar girdi çok kötü herkes giriyo gamile hamileyken bişe olmuyo dedim girdim böyle oldu ama deniz kalabalıktı baya ya

Hmm geçmş olsun ya..kaç haftalık hamilesiniz?

İyi maşallah inşallah kucağınıza almayıda nasip etsin Allahm ben de 20. Hafta içindeyim kız erkek?

Aminn,hepimizin inşallah..erkek benım bebiş..sizinki

Benimki de erkek Bel ağrınız çok oluyo mu benim yatarken çok belim ağrıyo bi sağa bi sola mahvoluyorum

Erkek anneleri olcaz demekki:) benım hiç olmuyo bel ağrım ilerde olurmu bilmem..

Yarın randevum var detaylı ultrason için dualarınızı eksik etmeyin ins hayırlı haberler alırım umarım sizde halledersiniz

Yarın randevum var detaylı ultrason için dualarınızı eksik etmeyin ins hayırlı haberler alırım umarım sizde halledersiniz
Benim de detaylı ultrosonum yarın, inşallah bebişler çok sağlıklıdır, her şey yolundadir. Benim hamileliğimden önce oluşan miyomlarım vardı, bakalım onlarda da büyüme oldu mu çok merak ediyorum.
İnşallah yarın burdan güzel haberler paylaşırız:)

Bende de miyom var kızlar ama çok şükür çok büyümedi 1 buçuk cm di hamileliğin başında dün 3 cm olmuş kaçıncı haftada detaylı yltrasona giriyoruz ?

Bende de miyom var kızlar ama çok şükür çok büyümedi 1 buçuk cm di hamileliğin başında dün 3 cm olmuş kaçıncı haftada detaylı yltrasona giriyoruz ?
İdeal ölçüm 20 - 23 haftaları arası yapılıyormuş. Ben de 20. haftada gittim.

Benimki de erkek Bel ağrınız çok oluyo mu benim yatarken çok belim ağrıyo bi sağa bi sola mahvoluyorum
Merhaba hosgeldiniz Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin benim bebisimde erkek :) bel agrisina gelince ölüyorum saga dön sola dön yok ne care 3 yastikla yatiyorum gene banamisin demiyo az biraz iyi ediyo hepsi o

Ama sende olmus bizdede olsun ne bu canim endiseleniyoruz
doğuma kadr gogusleri sismeyip dogum yaoarken saldir saldir sütleri akan arkadas var tanidigm burda.hic sikmayin caninizi.olacaksa istemedgnz kadr olmasada zorlasanzda gelmiyo maalesef.o cok sutlu olcak anlaminada gelmiyo.her gebede var ha gec ha erken gebeligin şanindan yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…