♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Merhaba hosgeldiniz Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin benim bebisimde erkek :) bel agrisina gelince ölüyorum saga dön sola dön yok ne care 3 yastikla yatiyorum gene banamisin demiyo az biraz iyi ediyo hepsi o
Teşekkür ederim çok.aynen bende öyle 3 yastıkla mücadele benim ilki de erkekti onda da böyleydim son haftalarda hiç uyuyamıyoruz zaten bide şu sol tarafa yatın diyolar ya onu da beceremiyorum ben sağa yatınca daha rahat ediyorum ama dediğin gibi sabaha kadar dönüp duruyorum yatakta inşallah sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza evlat gibisi yok

Bende geçen hafta mersine gitmiştim denize girdim ama pişman oldum mide bulantısı kusma bırakmadı iki defa hastanelik oldum serum takıldı hamile olduğum için hemen usutmusum pazar günü antalyaya gidecem ama yüzmeyi düşünmüyorum tatilimi yine zehir edemem

Bu arada ben alışveriş yapmaya başladım bile annemde başlamış dayanamıyorum çok tatlı şeyler kız çocukları için alıyorum bende sabirsizim

Geçmiş olsun çok kötü ya bende öyle oldum antibiyotik verdiler reflor verdiler 2 gün kullandım bıraktım inşallah tekrarlamaz antibiyotik iyi değil diye bıraktım

Ben tüketiyorum malesef hemde buzlu olanlardan digerleri agir gelio cok tatli gelio buzlular icimi ferahlatiyo son 1 ayda 3 kilo aldim 21+3 teyim toplam 5 kilo aldim
Doktor kilon için birşey dedi mi ya ben buğu. Kontrole gittim 20 haftalık bebeğim 3 buçuk kilo aldim doktor fazla dedi dikkat et dedi yediğim şeyler aynı dikkat ediyorum hamurlu şeyler tatlı da tüketmiyorum ama morelimi bozdu bugün doktor

Geçmiş olsun çok kötü ya bende öyle oldum antibiyotik verdiler reflor verdiler 2 gün kullandım bıraktım inşallah tekrarlamaz antibiyotik iyi değil diye bıraktım
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun dikkat etmek gerekiyor ben girmem artik bub yaz denize

Allah allah ben şaşırdım.3 buçuk kilo çok değil bence normal neden öyle dedıki

Slm az önce detaylı ultrasonumdan geldim Allah'a şükür bebeğimin durumu iyiymiş çok şükür sizde durumlar nasıl

Benim kontrol zamanim.gelmedi daha 1 hafta sonra ama bilmiyorum bisey der mi demez mi derse soylerim canim. Bugunde bi tanidikla karsilastim onunla ayni devirde hamileligimiz benden birkac gun kadar sadece onde sanirim.22 haftaligim dedi o 58 kilodan 67 kilo olmus suan 9 kilo almis onu bi duyunca icim rahatladi son 3 kiloyu 1 ayda nasil aldim aklim almiyo

Ayy hilall ciddenmi 9 kilo çokkk fazla almış yaa şok oldum

Bende 4 buçuk kilo aldım bende çok almadım ilk hamileliğimde toplamda 21 kilo almıştım ama bunda çok almıyorum sanırım.

6. Aydan sonra hele önüne gecemiyo musuz zaten suan bile kiloluyum 80 kilo falan olursam napicam diye dusunmeye basladim simdiden
Ki 80 olsam toplamda 14 kilo almis olucam o bileen iyi olani sanirim ama benim boyun 1.63 falan hayatta kaldirmaz ki o kiloyu bunu bile kaldiramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…