Teşekkür ederim çok.aynen bende öyle 3 yastıkla mücadele benim ilki de erkekti onda da böyleydim son haftalarda hiç uyuyamıyoruz zaten bide şu sol tarafa yatın diyolar ya onu da beceremiyorum ben sağa yatınca daha rahat ediyorum ama dediğin gibi sabaha kadar dönüp duruyorum yatakta inşallah sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza evlat gibisi yokMerhaba hosgeldiniz Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin benim bebisimde erkek :) bel agrisina gelince ölüyorum saga dön sola dön yok ne care 3 yastikla yatiyorum gene banamisin demiyo az biraz iyi ediyo hepsi o
Geçmiş olsun çok kötü ya bende öyle oldum antibiyotik verdiler reflor verdiler 2 gün kullandım bıraktım inşallah tekrarlamaz antibiyotik iyi değil diye bıraktımBende geçen hafta mersine gitmiştim denize girdim ama pişman oldum mide bulantısı kusma bırakmadı iki defa hastanelik oldum serum takıldı hamile olduğum için hemen usutmusum pazar günü antalyaya gidecem ama yüzmeyi düşünmüyorum tatilimi yine zehir edemem
Ben tüketiyorum malesef hemde buzlu olanlardan digerleri agir gelio cok tatli gelio buzlular icimi ferahlatiyo son 1 ayda 3 kilo aldim 21+3 teyim toplam 5 kilo aldimKızlar dondurmayla aranız nasıl malum havalar sıcak?
Doktor kilon için birşey dedi mi ya ben buğu. Kontrole gittim 20 haftalık bebeğim 3 buçuk kilo aldim doktor fazla dedi dikkat et dedi yediğim şeyler aynı dikkat ediyorum hamurlu şeyler tatlı da tüketmiyorum ama morelimi bozdu bugün doktorBen tüketiyorum malesef hemde buzlu olanlardan digerleri agir gelio cok tatli gelio buzlular icimi ferahlatiyo son 1 ayda 3 kilo aldim 21+3 teyim toplam 5 kilo aldim
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun dikkat etmek gerekiyor ben girmem artik bub yaz denizeGeçmiş olsun çok kötü ya bende öyle oldum antibiyotik verdiler reflor verdiler 2 gün kullandım bıraktım inşallah tekrarlamaz antibiyotik iyi değil diye bıraktım
Allah allah ben şaşırdım.3 buçuk kilo çok değil bence normal neden öyle dedıkiDoktor kilon için birşey dedi mi ya ben buğu. Kontrole gittim 20 haftalık bebeğim 3 buçuk kilo aldim doktor fazla dedi dikkat et dedi yediğim şeyler aynı dikkat ediyorum hamurlu şeyler tatlı da tüketmiyorum ama morelimi bozdu bugün doktor
Benim de detaylı ultrosonum yarın, inşallah bebişler çok sağlıklıdır, her şey yolundadir. Benim hamileliğimden önce oluşan miyomlarım vardı, bakalım onlarda da büyüme oldu mu çok merak ediyorum.
İnşadllah yarın burdan güzel haberler paylaşırız:)[/QUOTE
Az bile almışımKilo dağılımı böyleymş kızlarr
:) yani.normal almşsın.doktor önlem amaçlımı söyledı acaba :) fazla alma dıye..off kilo almaktan korkuyorm bende.selülit çatlak fln tırsıyorum yaa..Az bile almışım
Benim kontrol zamanim.gelmedi daha 1 hafta sonra ama bilmiyorum bisey der mi demez mi derse soylerim canim. Bugunde bi tanidikla karsilastim onunla ayni devirde hamileligimiz benden birkac gun kadar sadece onde sanirim.22 haftaligim dedi o 58 kilodan 67 kilo olmus suan 9 kilo almis onu bi duyunca icim rahatladi son 3 kiloyu 1 ayda nasil aldim aklim almiyoDoktor kilon için birşey dedi mi ya ben buğu. Kontrole gittim 20 haftalık bebeğim 3 buçuk kilo aldim doktor fazla dedi dikkat et dedi yediğim şeyler aynı dikkat ediyorum hamurlu şeyler tatlı da tüketmiyorum ama morelimi bozdu bugün doktor
Ayy hilall ciddenmi 9 kilo çokkk fazla almış yaa şok oldumBenim kontrol zamanim.gelmedi daha 1 hafta sonra ama bilmiyorum bisey der mi demez mi derse soylerim canim. Bugunde bi tanidikla karsilastim onunla ayni devirde hamileligimiz benden birkac gun kadar sadece onde sanirim.22 haftaligim dedi o 58 kilodan 67 kilo olmus suan 9 kilo almis onu bi duyunca icim rahatladi son 3 kiloyu 1 ayda nasil aldim aklim almiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?