- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Aynen canim cok almis beterin beteri varmis deyip bi nefes aldim iste duyunca bendeAyy hilall ciddenmi 9 kilo çokkk fazla almış yaa şok oldum
Doktor hiçbşy demedı bana,,hiç haberım yok canımKizlar fetal eko kardiyografi icin randevu aldiniz mi? Gerceklestiren oldu mu? Doktorunuz bununla ilgili bisey soyledi mi naptiniz?
Benim doktorum bilgi vermedi sagolsun yumurta totosumuza dayanmadan bilgi vermiyo ben baskasindan duydugum kadariyla devlet hastanesine randevu aldim devlette bana 26. Haftama gelecek sekilde randevu verdi buda gec bir sureymis ozele girsem 200 lira istiyo. Doktorlariniz sizi ne sekilde bilgilendirdi bu bu haftada olmasi kesinlik olan birseyse veretim o parayi ama degilse beklemek istiyorum 200 liraya ogluma cicisler alirim neticesinde. Sizlerin bilgisi nedir bu konuyla ilgili
Bana da hic bir şey demedi daha 20 haftalıgiz ayrıntılı ultrasona haftaya girecem belki ondan sonra söylerKizlar fetal eko kardiyografi icin randevu aldiniz mi? Gerceklestiren oldu mu? Doktorunuz bununla ilgili bisey soyledi mi naptiniz?
Benim doktorum bilgi vermedi sagolsun yumurta totosumuza dayanmadan bilgi vermiyo ben baskasindan duydugum kadariyla devlet hastanesine randevu aldim devlette bana 26. Haftama gelecek sekilde randevu verdi buda gec bir sureymis ozele girsem 200 lira istiyo. Doktorlariniz sizi ne sekilde bilgilendirdi bu bu haftada olmasi kesinlik olan birseyse veretim o parayi ama degilse beklemek istiyorum 200 liraya ogluma cicisler alirim neticesinde. Sizlerin bilgisi nedir bu konuyla ilgili
Aynen bende ama dün doktoru aradım için rahat etmedi e buçuk kilo fazla değil ama dedim ben yanlış anladım sen toplamda 3 buçuk kilo almışsın ben son bir ayda o kiloyu aldın sandım dedi için rahatladı her ay bir kilo almam gerekiyormus en fazla 2:) yani.normal almşsın.doktor önlem amaçlımı söyledı acaba :) fazla alma dıye..off kilo almaktan korkuyorm bende.selülit çatlak fln tırsıyorum yaa..
Yani.bak gördünmüü :) gayet normal almışsn çünkü..Aynen bende ama dün doktoru aradım için rahat etmedi e buçuk kilo fazla değil ama dedim ben yanlış anladım sen toplamda 3 buçuk kilo almışsın ben son bir ayda o kiloyu aldın sandım dedi için rahatladı her ay bir kilo almam gerekiyormus en fazla 2
Benim doktor her seyi kendi yapıyr.3 haftasi icin randevu verdi eko icin.Kizlar fetal eko kardiyografi icin randevu aldiniz mi? Gerceklestiren oldu mu? Doktorunuz bununla ilgili bisey soyledi mi naptiniz?
Sen köseye inanma neden önüne geçemiyomuşuz boğazımızı biraz tutcaz yapcak bşy yok en az kiloyla atlatmaya bakalım.yoksa sonrası kötü olur..hem çok kilo alınca çatlakta fazlalaşıyo yani vermesı sıkıntı fln..bide brn çok takıntılıyım görüntü anlamında,inan kendımı tutuyorum yoksa iştahım açık yani6. Aydan sonra hele önüne gecemiyo musuz zaten suan bile kiloluyum 80 kilo falan olursam napicam diye dusunmeye basladim simdiden
Ki 80 olsam toplamda 14 kilo almis olucam o bileen iyi olani sanirim ama benim boyun 1.63 falan hayatta kaldirmaz ki o kiloyu bunu bile kaldiramiyorum
Valla negüzelmiş.hiç öylr bşy demedı bana.ayrıntılı ultrasona bile para tuzağı dedı..bilmiyorm artık bu ayın sonunu beklıcem bidahaki kontrole ancak sorarımBenim doktor her seyi kendi yapıyr.3 haftasi icin randevu verdi eko icin.
Iyi mi kötu mü bilmiyorum valla canım.Valla negüzelmiş.hiç öylr bşy demedı bana.ayrıntılı ultrasona bile para tuzağı dedı..bilmiyorm artık bu ayın sonunu beklıcem bidahaki kontrole ancak sorarım
Canım benim ilk kızım kalp hastasıydı ikinci kızımda fetal ekoya gittik hatta 30. Haftada bile tekrar gittik kesinleşsin diye çok şükür temiz çıktı şimdi hamileyim doktora biz soruyoruz ne zaman gidelim diye ayrıntılıda bişey mi çıktı yoksa kontrol amaçlı mı sizinki birde 26. Hafta geç olmaz gibiKizlar fetal eko kardiyografi icin randevu aldiniz mi? Gerceklestiren oldu mu? Doktorunuz bununla ilgili bisey soyledi mi naptiniz?
Eğer bir sıkıntı varsa anne karnında giderilemiyor fakat bebek doğduktan sonra ona göre bakımı yapılıyor diye biliyorumMerhaba kızlar
19+2 haftalık hamileyim bir oğluşum olacak inşallah. Allah hayırlısıyla kucaklarimiza almayı nasip etsin.
Sizce ayrıntılı ultrason yaptırmalı mıyım? Yani bir sorun çıkarsa bunu anne karnında gidebilecekler mi siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Korkuyorum bir sorun çıkar diye. Siz yaptıracak mısınız?
Henüz doktorum birşey demediKizlar fetal eko kardiyografi icin randevu aldiniz mi? Gerceklestiren oldu mu? Doktorunuz bununla ilgili bisey soyledi mi naptiniz?
Ben dün yaptırdım doktorum mutlaka istiyorum demişti çok şükür detaylı olarak organlarının gelişiminin normal olduğunu öğrenmek iyi geldi yarin kendi doktoruma gostericem imkanın varsa yaptır benceMerhaba kızlar
19+2 haftalık hamileyim bir oğluşum olacak inşallah. Allah hayırlısıyla kucaklarimiza almayı nasip etsin.
Sizce ayrıntılı ultrason yaptırmalı mıyım? Yani bir sorun çıkarsa bunu anne karnında gidebilecekler mi siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Korkuyorum bir sorun çıkar diye. Siz yaptıracak mısınız?
Sizin ultrason sonuçları nasıl mrk ettimBenim de detaylı ultrosonum yarın, inşallah bebişler çok sağlıklıdır, her şey yolundadir. Benim hamileliğimden önce oluşan miyomlarım vardı, bakalım onlarda da büyüme oldu mu çok merak ediyorum.
İnşallah yarın burdan güzel haberler paylaşırız:)
Fetal ekoya detaylida sıkıntı çıkarsa mi gitmemiz gerekiyorCanım benim ilk kızım kalp hastasıydı ikinci kızımda fetal ekoya gittik hatta 30. Haftada bile tekrar gittik kesinleşsin diye çok şükür temiz çıktı şimdi hamileyim doktora biz soruyoruz ne zaman gidelim diye ayrıntılıda bişey mi çıktı yoksa kontrol amaçlı mı sizinki birde 26. Hafta geç olmaz gibi
Yok ayrintilinin sonucunu universite hastanesi fetal eko sonucunu gormeden vermiolarmis bana ayrintili mi gerceklestiren uzman doktor fetal eko sonucunu getiriosun oyle sonucunu verioruz ne zaman randevun dedi 12 eylul degince cok gec en gec 22. Haftanda gir dedi. Aklim iyice karistiCanım benim ilk kızım kalp hastasıydı ikinci kızımda fetal ekoya gittik hatta 30. Haftada bile tekrar gittik kesinleşsin diye çok şükür temiz çıktı şimdi hamileyim doktora biz soruyoruz ne zaman gidelim diye ayrıntılıda bişey mi çıktı yoksa kontrol amaçlı mı sizinki birde 26. Hafta geç olmaz gibi
Fetal ekoya detaylida sıkıntı çıkarsa mi gitmemiz gerekiyor
Merhaba,Sizin ultrason sonuçları nasıl mrk ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?