- 2 Nisan 2014
- 52
- 17
- 88
Merhaba ben nerkli ulturason cektiremedim daha siz istanbuldamisiniz hangi haatanede yaptirdiniz acabaBana da hic bir şey demedi daha 20 haftalıgiz ayrıntılı ultrasona haftaya girecem belki ondan sonra söyler
Bu arada ayrıntılı ultrasonda 100 lira aldılar bizden normal muayne ücreti de 80 lira zaten
Adanadayim kaç haftaliksiniz 23 haftalı ya kadar bakılıyorMerhaba ben nerkli ulturason cektiremedim daha siz istanbuldamisiniz hangi haatanede yaptirdiniz acaba
22 icindeyim bende devlet hastanesinden randevu alamadim özellerde burda 350 400 sonunda vericem galibaAdanadayim kaç haftaliksiniz 23 haftalı ya kadar bakılıyor
Evet daha fazla geç olmadan yaptırın önemli çünkü fazlaymış fiyatı ama bebisler için önemli tabi yapacak bisey yok22 icindeyim bende devlet hastanesinden randevu alamadim özellerde burda 350 400 sonunda vericem galiba
Çok sevindim ins hayırlısıyla kucagimiza alırız yavrularimizi bende fetal ekoyu Bursa gurup yazışmalarında gördüm doktorum hiç bahsetmediMerhaba,
Dündü benim de ayrıntılı ultrosonum ama dün yazamadım. Çok şükür çok sağlıklı dedi, bütün organları gelişimi normalmiş. Kız olduğunu da öğrendim bu arada. Miyomlarım da 2cm ve önemli bir yerde değil dedi, ona da içim rahatladı. Daha önceki kanamalarım için de plasenta biraz aşağıda ama rahim ağzını kapatmıyor, o yüzden kanama yapmış dedi. Çok şükür iyi geçti. Sizin de iyi geçmiş ultrosonunuz. Çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri. Bu arada fetal eko'yu ben ilk defa sizden duydum.
Ben İstanbul'da d avrupa yakasinda doğan Hastanesi'nde perinatolog eşliğinde yaptırdım 350 TL verdim ama memnun kaldım doktor çok ilgiliydiAdanadayim kaç haftaliksiniz 23 haftalı ya kadar bakılıyor
İstanbul Avrupa yakası doğan Hastanesi'nde perinatolog eşliğinde 350'tl tavsiye ederim doktor çok ilgiliydi22 icindeyim bende devlet hastanesinden randevu alamadim özellerde burda 350 400 sonunda vericem galiba
Benim fikrim o parayı vermeye gerek yok..zaten devletten almşsn randevu cnm.ben onuda almadım.bahsetmedı doktor.bu ay sonunda gidince knşrm ancak..tetenoz aşısıda olmadım benHanimlar oyleyse sizlere hic doktorlariniz bahsetmedigine gore benim 22. Haftamda girip o parayi vermeme gerek yok o zaman sonucta 26. Haftamda devlet hastanesinde randevum var. Sizce ? Bebegime haksizlik mi ederim simdi girmezsem onemsememis olmaktan korkuyorum
Devlet hastanesinden renkli ulturason icin randevu aldiysan özele gitmene gerek yok tabiHanimlar oyleyse sizlere hic doktorlariniz bahsetmedigine gore benim 22. Haftamda girip o parayi vermeme gerek yok o zaman sonucta 26. Haftamda devlet hastanesinde randevum var. Sizce ? Bebegime haksizlik mi ederim simdi girmezsem onemsememis olmaktan korkuyorum
Ayrintili ultrasona girdim canim fetal ekodan bahsediyorumDevlet hastanesinden renkli ulturason icin randevu aldiysan özele gitmene gerek yok tabi
Oyle mi dersinBenim fikrim o parayı vermeye gerek yok..zaten devletten almşsn randevu cnm.ben onuda almadım.bahsetmedı doktor.bu ay sonunda gidince knşrm ancak..tetenoz aşısıda olmadım ben
Devlet hastanesinden renkli ulturason icin randevu aldiysan özele gitmene gerek yok tabi
Ben ilk hamile oldugumu bilmedigim donemde soguk almistim hamileligimin 4. Haftasina denk gelmisti saniyorum antibiyotik agri kesici ates dusurucu falan ilaclar kullandim bunlarin bebek uzerinde bir sakincasi var midir kizlar o donemde bana daha cok kucuk oldugunu kan parcasi gibi oldugunu ve bundan etkilenmeyecegini falan soylediler ama benim durumdaolan doktoru baska birsey soyleyen var mi
Bence devlette almışsın randevu beklemelisin özele o kadar para vermeye gerek bide doktor bize bana hic bahsetmedi haftaya 22 haftalık olacam ama bir ay sonrA görüşürüz artik dedi sadece cuma günü ayrıntılı ultrasona girecem bide bu kadar erken yaptirani duymadım daha önce 26 haftayı bekle derimHanimlar oyleyse sizlere hic doktorlariniz bahsetmedigine gore benim 22. Haftamda girip o parayi vermeme gerek yok o zaman sonucta 26. Haftamda devlet hastanesinde randevum var. Sizce ? Bebegime haksizlik mi ederim simdi girmezsem onemsememis olmaktan korkuyorum
Icimi ferahlattiniz cok tesekkur ederimMerhaba,
Benim değil ama bir tanıdığımın başına geldi. Hamile olduğunu bilmeden dişlerini yaptırdı röntgen çektirdi, daha sonra hamile olduğunu öğrendi. Onun doktorunun söylediği bu kadar erken dönemde "ya hep, ya hiç" kuralının geçerli olduğuydu. Erken dönemde kullanılan ilaçlar ya bebeğin gelişimini tamamen durduruyor ve maalesef bebek hayatta kalamıyor ya da hiçbir şey olmuyor normal gelişimini sürdürüyor, başka bir deyişle bebek de anomaliye yol açmıyor. O yüzden kalbinizi ferah tutun, şu an bebeğiniz iyiyse hiçbir şekilde etkilenmemiştir. Bence ilaç kullandığınızı ve o dönemi unutun, stres bebeğe daha zararlı.
Rica ederim, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah:)Icimi ferahlattiniz cok tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim oyle yapicam cok sagolunBence devlette almışsın randevu beklemelisin özele o kadar para vermeye gerek bide doktor bize bana hic bahsetmedi haftaya 22 haftalık olacam ama bir ay sonrA görüşürüz artik dedi sadece cuma günü ayrıntılı ultrasona girecem bide bu kadar erken yaptirani duymadım daha önce 26 haftayı bekle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?