- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Amin insallahh :)Rica ederim, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah:)
Bende yaptrmıcam randevu fln almadım zaten.. Ayrıntılı ultrasonda doktor.bi terslık görseydi.bunuda yaptır derdı hiç gerek duymadı.paylaştığın için teşekkürler..güzel olduHangi durumlarda fetal eko yapılır?
- Annede veya babada konjenital kalp anomalisi olması
- Daha önce kalp anomalisi olan çocuk doğurmak
- Annede gebelikten önce diabet olması (insülin bağımlı, tip1)
- Annede fenilketonüri olması
- Annede SLE gibi kollajen doku hastalıkları
- Annede epilepsi (sara) hastalığı
- Annenin gebelikte ilaç kullanması, teratojenlere maruz kalması (alkol, antikonvulsan, retinoik asid, rubella, koksaki, parvovirus)
- İleri anne yaşı (35'den büyük)
- Gebelikte yapılan normal ultrasonda şüpheli görüntü izlenmesi
- Fetusta ultrasonda kalp dışı anomalilerin tespiti
- Fetusta amniyosentezle kromozomal anomali tespiti
- Hidrops fetalis
- Aritmi (fetus kalbinde ritm bozukluğu)
Bu yazıyı buldum internette, paylaşmak istedim. Ben yaptırmayı düşünmüyorum bu arada.
Aynı diye biliyorum,sadece isimleri farklı.ama işlem aynı2 düzey ulturasonla renli duppler farkli işlemmi benim kafam karişti biraz
Persembe günü başlayan agrı sonucu cuma günü hasteneye gıttım dayanılmaz agrım vardı karnımda fıtık varmıs ardından pembe sumuksu kanama basladı hastaneye yatırdılar cumartesı akşam çıktım hasteneden evde yatış verdı dualarınıza ıhtıyacım var kanamam ara ara devam edıyor erken Doğum ihtımalimde varmıs[/
Çok geçmiş olsun, inanın çok üzüldüm. Allah şifa versin. Fıtığa müdahale edecekler mi? Hamileyken apandist ameliyatı olan biriyle karşılaşmıştım hastanede. Dualarım sizinle
Cok gecmis olsun Allah korusun cok dikkat et suan daha cok kucuk aman diyimPersembe günü başlayan agrı sonucu cuma günü hasteneye gıttım dayanılmaz agrım vardı karnımda fıtık varmıs ardından pembe sumuksu kanama basladı hastaneye yatırdılar cumartesı akşam çıktım hasteneden evde yatış verdı dualarınıza ıhtıyacım var kanamam ara ara devam edıyor erken Doğum ihtımalimde varmıs
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Fıtığa müdahale edecekler mi? Hastanede apandist ameliyatı olmuş birini gördüm. İnşallah her şey yoluna girer. Dualarım sizinle.Persembe günü başlayan agrı sonucu cuma günü hasteneye gıttım dayanılmaz agrım vardı karnımda fıtık varmıs ardından pembe sumuksu kanama basladı hastaneye yatırdılar cumartesı akşam çıktım hasteneden evde yatış verdı dualarınıza ıhtıyacım var kanamam ara ara devam edıyor erken Doğum ihtımalimde varmıs
Allah yardimcin olsunPersembe günü başlayan agrı sonucu cuma günü hasteneye gıttım dayanılmaz agrım vardı karnımda fıtık varmıs ardından pembe sumuksu kanama basladı hastaneye yatırdılar cumartesı akşam çıktım hasteneden evde yatış verdı dualarınıza ıhtıyacım var kanamam ara ara devam edıyor erken Doğum ihtımalimde varmıs
Maalesef edemıyorlar Doğum engellemek ıcın ılaclar kullanıyorum Doğum olursa yasamıycagını dr sogledı zatenCok gecmis olsun Allah korusun cok dikkat et suan daha cok kucuk aman diyim
Benımde önce apandisit ten suphelendıler o olsa amelıyat yapılacaktı tüm batında bellı oldu fıtık onada müdehale edemıyorlarmısÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Fıtığa müdahale edecekler mi? Hastanede apandist ameliyatı olmuş birini gördüm. İnşallah her şey yoluna girer. Dualarım sizinle.
Ilacini duzenli kullan yemene icmene cok dikkat et cocugu besle doktorun soylediklerinin disina cikma gerekirse tuvalet dışında ayaga kalkma bile en azindan dogum erken olucaksa bile elinden geldigince ertele cok stresli olmamaya calis aklindan kotu olan ne varsa at Allah ne yazdiysa o olur olacagin onune gecemeyiz ama bizim dualarimiz seninle Allahin izniyle bisey olmucak hep boyle düşünMaalesef edemıyorlar Doğum engellemek ıcın ılaclar kullanıyorum Doğum olursa yasamıycagını dr sogledı zaten
Çok teşekkür ederim aynen bende öyle düşünüyorum Allah ne derse o alcak nefesi yıycek ekmegı varsa kımse engel olamaz dedıgınız gıbı sadece wc ıcın kalkıyorum yataktanIlacini duzenli kullan yemene icmene cok dikkat et cocugu besle doktorun soylediklerinin disina cikma gerekirse tuvalet dışında ayaga kalkma bile en azindan dogum erken olucaksa bile elinden geldigince ertele cok stresli olmamaya calis aklindan kotu olan ne varsa at Allah ne yazdiysa o olur olacagin onune gecemeyiz ama bizim dualarimiz seninle Allahin izniyle bisey olmucak hep boyle düşün
En guzelini yapiyosun Rabbim dilerim saglikla kucagina almayi nasip etsin bu sıkıntılı günlerinizi unuttursun sanada eşinedeÇok teşekkür ederim aynen bende öyle düşünüyorum Allah ne derse o alcak nefesi yıycek ekmegı varsa kımse engel olamaz dedıgınız gıbı sadece wc ıcın kalkıyorum yataktan
Adana'da hangi dr ve hastaneye gidiyorsunuz ? Ben de orda Doğum yapmayı düşünüyorum ama dr konusunda kararsızım. Var mı tavsiye edebilecekleriniz?Adanadayim kaç haftaliksiniz 23 haftalı ya kadar bakılıyor
Ben ortadoğu hastanesine gidiyorum doktorum önder başeğmez çok memnunum orda çok iyi doktorlar varAdana'da hangi dr ve hastaneye gidiyorsunuz ? Ben de orda Doğum yapmayı düşünüyorum ama dr konusunda kararsızım. Var mı tavsiye edebilecekleriniz?
Ben bir zaman oldum simdi yoruldukca tekrar yapio ama o donemde calisiyodum ve strese girmistim dedigin gibi attigim her adimda kasigima bicak saplanir gibi agriyodu donemiodum yerimde kalkar ederken canim yanardi sonradan isi biraktim simdilerdede yarim saatten fazla ayakta kalsam tekrar agrim olur ama o donemdeki gibi degilim cok sukurMerhabalar herkese, ben de aralık ayında anne olacağım inşallah bugün tam 22 haftaya girdik, Allah'ın izni ile bir kızım olacak. Bu zamana kadar çok şükür bir sıkıntı çekmedim hamileliğimi bilmedim bile ama şu 2 son iki haftadır inanılmaz derece de çatı ağrısı çekiyorum, yatakta sağa sola dönerken acı içinde uyanıyorum. Yürürken bile adım adım çok yavaş yürüyorumdoktorum doğuma hazırlanıyor vücudun diyor ama normal mi bu acı bilmiyorum. Var mı benim gibi olan?
Hastanede hicran hanımın ismini de duydum bayan dr tercihim. Doğum katını odaları vs gezebildiniz mi peki nasıl acabaBen ortadoğu hastanesine gidiyorum doktorum önder başeğmez çok memnunum orda çok iyi doktorlar var
Canım benim kasığımda değil tam çok afedersin vajina kemiklerim acıyor kırık gibiBen bir zaman oldum simdi yoruldukca tekrar yapio ama o donemde calisiyodum ve strese girmistim dedigin gibi attigim her adimda kasigima bicak saplanir gibi agriyodu donemiodum yerimde kalkar ederken canim yanardi sonradan isi biraktim simdilerdede yarim saatten fazla ayakta kalsam tekrar agrim olur ama o donemdeki gibi degilim cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?