♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bende yaptrmıcam randevu fln almadım zaten.. Ayrıntılı ultrasonda doktor.bi terslık görseydi.bunuda yaptır derdı hiç gerek duymadı.paylaştığın için teşekkürler..güzel oldu

Persembe günü başlayan agrı sonucu cuma günü hasteneye gıttım dayanılmaz agrım vardı karnımda fıtık varmıs ardından pembe sumuksu kanama basladı hastaneye yatırdılar cumartesı akşam çıktım hasteneden evde yatış verdı dualarınıza ıhtıyacım var kanamam ara ara devam edıyor erken Doğum ihtımalimde varmıs

Cok gecmis olsun Allah korusun cok dikkat et suan daha cok kucuk aman diyim

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Fıtığa müdahale edecekler mi? Hastanede apandist ameliyatı olmuş birini gördüm. İnşallah her şey yoluna girer. Dualarım sizinle.

Allah yardimcin olsun

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Fıtığa müdahale edecekler mi? Hastanede apandist ameliyatı olmuş birini gördüm. İnşallah her şey yoluna girer. Dualarım sizinle.
Benımde önce apandisit ten suphelendıler o olsa amelıyat yapılacaktı tüm batında bellı oldu fıtık onada müdehale edemıyorlarmıs

Maalesef edemıyorlar Doğum engellemek ıcın ılaclar kullanıyorum Doğum olursa yasamıycagını dr sogledı zaten
Ilacini duzenli kullan yemene icmene cok dikkat et cocugu besle doktorun soylediklerinin disina cikma gerekirse tuvalet dışında ayaga kalkma bile en azindan dogum erken olucaksa bile elinden geldigince ertele cok stresli olmamaya calis aklindan kotu olan ne varsa at Allah ne yazdiysa o olur olacagin onune gecemeyiz ama bizim dualarimiz seninle Allahin izniyle bisey olmucak hep boyle düşün

Çok teşekkür ederim aynen bende öyle düşünüyorum Allah ne derse o alcak nefesi yıycek ekmegı varsa kımse engel olamaz dedıgınız gıbı sadece wc ıcın kalkıyorum yataktan

Çok teşekkür ederim aynen bende öyle düşünüyorum Allah ne derse o alcak nefesi yıycek ekmegı varsa kımse engel olamaz dedıgınız gıbı sadece wc ıcın kalkıyorum yataktan
En guzelini yapiyosun Rabbim dilerim saglikla kucagina almayi nasip etsin bu sıkıntılı günlerinizi unuttursun sanada eşinede

Merhabalar herkese, ben de aralık ayında anne olacağım inşallah bugün tam 22 haftaya girdik, Allah'ın izni ile bir kızım olacak. Bu zamana kadar çok şükür bir sıkıntı çekmedim hamileliğimi bilmedim bile ama şu 2 son iki haftadır inanılmaz derece de çatı ağrısı çekiyorum, yatakta sağa sola dönerken acı içinde uyanıyorum. Yürürken bile adım adım çok yavaş yürüyorum doktorum doğuma hazırlanıyor vücudun diyor ama normal mi bu acı bilmiyorum. Var mı benim gibi olan?

Adana'da hangi dr ve hastaneye gidiyorsunuz ? Ben de orda Doğum yapmayı düşünüyorum ama dr konusunda kararsızım. Var mı tavsiye edebilecekleriniz?
Ben ortadoğu hastanesine gidiyorum doktorum önder başeğmez çok memnunum orda çok iyi doktorlar var

Ben bir zaman oldum simdi yoruldukca tekrar yapio ama o donemde calisiyodum ve strese girmistim dedigin gibi attigim her adimda kasigima bicak saplanir gibi agriyodu donemiodum yerimde kalkar ederken canim yanardi sonradan isi biraktim simdilerdede yarim saatten fazla ayakta kalsam tekrar agrim olur ama o donemdeki gibi degilim cok sukur

Canım benim kasığımda değil tam çok afedersin vajina kemiklerim acıyor kırık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…