- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Hmm yok daha oylesini yasamadim canımCanım benim kasığımda değil tam çok afedersin vajina kemiklerim acıyor kırık gibi
Persembe günü başlayan agrı sonucu cuma günü hasteneye gıttım dayanılmaz agrım vardı karnımda fıtık varmıs ardından pembe sumuksu kanama basladı hastaneye yatırdılar cumartesı akşam çıktım hasteneden evde yatış verdı dualarınıza ıhtıyacım var kanamam ara ara devam edıyor erken Doğum ihtımalimde varmıs
Merhaba,Benımde önce apandisit ten suphelendıler o olsa amelıyat yapılacaktı tüm batında bellı oldu fıtık onada müdehale edemıyorlarmıs
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Adı da güzelmiş.canım çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine vaktinde inşallah. şimdi nasıl oldun ?
bu arada ben de 21 artı 1 deyim bugün erkek bebek bekliyoruz 3.700 aldım ben de kilo ama hep son aylar daha çok alacaksın diyip duruyorlar sizce kaçla bitiririz biz bu hamileliği biraz dert ediyorum bu aralar kendime. oğlumuzun adını da kerem olarak düşündük. ay başlığı yeni görünce bütün konulara yetişcem diye yazdım da yazdım :) sanki bana soran var töbe yarebbim
Fatma hanım da iyi gezmedim ama güzel bir hastane zaten orası bide eltim orada halkla ilişkiler müdürü o da ilgileniyorHastanede hicran hanımın ismini de duydum bayan dr tercihim. Doğum katını odaları vs gezebildiniz mi peki nasıl acaba
Merhabalar herkese, ben de aralık ayında anne olacağım inşallah bugün tam 22 haftaya girdik, Allah'ın izni ile bir kızım olacak. Bu zamana kadar çok şükür bir sıkıntı çekmedim hamileliğimi bilmedim bile ama şu 2 son iki haftadır inanılmaz derece de çatı ağrısı çekiyorum, yatakta sağa sola dönerken acı içinde uyanıyorum. Yürürken bile adım adım çok yavaş yürüyorumdoktorum doğuma hazırlanıyor vücudun diyor ama normal mi bu acı bilmiyorum. Var mı benim gibi olan?
Not alayım o zaman teşekkürler. Çok şanslısınız en azından tanıdık bir yer sizin için. Ben Adana'ya taşınalı 5-6 ay olduğu için ne yapsam hangi dr nereye gitsem karar da veremiyorumFatma hanım da iyi gezmedim ama güzel bir hastane zaten orası bide eltim orada halkla ilişkiler müdürü o da ilgileniyor
dün kontrolum vardı yatmaya devam dedi karnımdakı fıtık ve mıyomdan dolayı erken dogum rıskımın oldugunu sögledı hıc bısey yapmadan yatmaya devam dediMerhaba,
Nasıl oldunuz? Bir gelişme var mı?
çok tşk ederim evde yatışa devam şimdilikcanım çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine vaktinde inşallah. şimdi nasıl oldun ?
bu arada ben de 21 artı 1 deyim bugün erkek bebek bekliyoruz 3.700 aldım ben de kilo ama hep son aylar daha çok alacaksın diyip duruyorlar sizce kaçla bitiririz biz bu hamileliği biraz dert ediyorum bu aralar kendime. oğlumuzun adını da kerem olarak düşündük. ay başlığı yeni görünce bütün konulara yetişcem diye yazdım da yazdım :) sanki bana soran var töbe yarebbim
dün kontrolum vardı yatmaya devam dedi karnımdakı fıtık ve mıyomdan dolayı erken dogum rıskımın oldugunu sögledı hıc bısey yapmadan yatmaya devam dedi
teşekkürler :)Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Adı da güzelmiş.
Canim hosgeldin aramiza Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin bu sene erkek senesi heralde bende erkek bekliyorum :) ismide cok guzel dusunmussunuz adlariyla yasasinlar ayrintili ultrasonun sonucunu yazarsin bugun insallah hersey cok temiz cikarcanım çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine vaktinde inşallah. şimdi nasıl oldun ?
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz bende 2 gündür şiddetli bel ağrısı çekiyorum gece tuvalete kalktığımda yürüyemiyorum hatta dün ayağımın üatüne basamıyordum kasıktan bacağa vuruyo bir haftadır hareketlerini hissediyodum az da olsa ama bu gün hiç hissetmedim bende çok korkuyorum bişe mi oldu diye dua edin inşallah iyidirAynen bende 23. Haftadayım ve aynı şikayetler bendede mevcut
Ben de çok az hissediyorum günde 1 ya da 2 kere. Ama ben çalışıyorum hareket halindeyim sanırım ondan. Evde işlerimi bitirip uzandığım zaman hareket ediyor.Hareketleri ne sıklıkla hissediyorsunuz bu arada benim gibi olan var mı? Çok az hissediliyo
Bugun daha yeni basladi hic evham yapma zaten 1 haftadir hissetmeye baslamissin yeni hissetmeye baslanilan zamanlarda duzensiz olur hissedisler gayet normal yani ben haftalardir hissediyorum babasi bile kac gun once elini koydum vururken babamiz bile tekme atisini hissetti ama.dedigim gibi haftalardir hissediyorum ve artik hergun sabah uyandigim gibi hissetmeye basliyorum sabah oglen aksam mutlaka hissediyorum ilk zamanlar bende 1 gunde hic hareket etmedi hissetmedim dedigim zaman olmustu hic evham yapmayin bosaHareketleri ne sıklıkla hissediyorsunuz bu arada benim gibi olan var mı? Çok az hissediliyo
ahh o tekmeler iki gun kipir kipirsa üçüncü gunu neden kipirdamiyo diye hickira hickira agliyrm evde.cok erken hissettm bariz temleri ittirmelerude yeni yeni hissediyrm ama insan hep daha fazlasini istiyo.bebislernde dinlenmeye ihtiyaci var aslinda ve 28.haftaya kadr tutarsiz oluyoms ama gel bize anlat :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?