♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

sorma surekli dr a da gitmek istemiyrm ama bi gun dogru duzgun hissetmedgmde cok kotu oluyrm.sabah o tekme atmadn yataktan cikmak dahi istemiyrm.rabbim daim etsin hepimizinkini insallah vaktiyle alalm kucagimiza

hoşbuldum canım :) amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz, Allah bağışlasın büyüyüp koca adam olsunlar insallah her şey çok güzeldi elhamdülillah doktor bir sıkıntı yok dedi. gelişimi iyi parmaklar tam mide böbrek falan herşeyi iyiydi sadece rahime giden damarların sıkışık birz ama korkma açılır 30. haftada yine renkli doppler öneriyorum bunun için dedi. inşallah iyi olur :)

Hareketleri ne sıklıkla hissediyorsunuz bu arada benim gibi olan var mı? Çok az hissediliyo

cancağızım ben yaklaşık 2 buçuk haftadır hissediyorum hareketleri ilk hafta çok az ve düzensizdi şimdi 2 3 gündür sabah öğlen akşam hissetmeye başladım açıkcası sıkma canını, sıklaşır düzene girer annesi sen stres yapma ki o da rahat rahat oynasın seni mutlu etsin :)

Günaydın canlar. Nasılsınız nörüyonuz. Bayadır girip bakamadım

Günaydınlar efenim
Iyiyiz bende uzun süredir giremiyorum. Malum sıcaklar... Bugün dr kontrolümüz var heyecanla bekliyorum. Herşey yolundadır umarım
Bende gidecem bayadır erteleniyor. Ev taşıdım. O çok zamanımı aldı. Şimdide doktorum ortalıklarda yok. İnşallah güzel gelişmelerin haberini alırsın

Canim bende erken dogum riski var ilaçlarla engel olmaya çalışıyorlar şimdi dogarlarsa çok küçükler nasil dayanacaklar çok korkuyorum

Canim bende erken dogum riski var ilaçlarla engel olmaya çalışıyorlar şimdi dogarlarsa çok küçükler nasil dayanacaklar çok korkuyorum

Geçmiş olsun. Neden böyle bir risk oluştu? Henüz çok erken, Allah yardım etsin, zamanında doğsun inşallah

Sebebi yok canim karnimda 2 gün süren sertlesmeler oldu megersem kasilmlarmis rahim ağzı uzunlugum 25 ml düşmüş progestan la pluton kullanıyorum sen kac haftaliksin

Bende tatildeydim yeni dönüyorum kaç gündür doğru düzgün hissedemiyorum yolculukta yapınca o kadar saat yoruldum
Yarın ayrıntılı ultrason var inşallah herşey güzel çıkar

Dha cok kucukler aman dikkat edin yerinizden kalkmayin bile mumkun oldugunca erteleyin dogumu bu kadar kucuk doganlarin basta akcigerleri olmak uzere organlari gelismedigi icin yasamiyorlarmis. Rabbim sag salim zamaninda kucaklarimiza almayi nasip etsin cok gecmis olsun

beni aramadılar bende unuttum sonra arayınca niye gelmedin diyolarDaha gideceğim bende 20+4 teyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…