- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
sorma surekli dr a da gitmek istemiyrm ama bi gun dogru duzgun hissetmedgmde cok kotu oluyrm.sabah o tekme atmadn yataktan cikmak dahi istemiyrm.rabbim daim etsin hepimizinkini insallah vaktiyle alalm kucagimizabenim iki gün aktif hareketli olursa üçüncü gün biraz durgun oluyor bebeğim. sırt üstü uzanıp hissetmeye çalışıyorum minik minik dalgalanmalar hareketler oluyor sadece. ertesi gün tekrar aktifleşmeye başlıyor. bu dönemde hepimiz çok hassasız. bazı sıkıntılı durumlarım oldu benim de iyice paranoyak oldum bu yüzden.
inşallah sağlıklasorma surekli dr a da gitmek istemiyrm ama bi gun dogru duzgun hissetmedgmde cok kotu oluyrm.sabah o tekme atmadn yataktan cikmak dahi istemiyrm.rabbim daim etsin hepimizinkini insallah vaktiyle alalm kucagimiza
Amin inşallah kızlarinşallah sağlıkla
Canim hosgeldiBn aramiza Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin bu sene erkek senesi heralde bende erkek bekliyorum :) ismide cok guzel dusunmussunuz adlariyla yasasinlar ayrintili ultrasonun sonucunu yazarsin bugun insallah hersey cok temiz cikar
Hareketleri ne sıklıkla hissediyorsunuz bu arada benim gibi olan var mı? Çok az hissediliyo
Günaydın canlar. Nasılsınız nörüyonuz. Bayadır girip bakamadım
Bende gidecem bayadır erteleniyor. Ev taşıdım. O çok zamanımı aldı. Şimdide doktorum ortalıklarda yok. İnşallah güzel gelişmelerin haberini alırsınGünaydınlar efenim
Iyiyiz bende uzun süredir giremiyorum. Malum sıcaklar... Bugün dr kontrolümüz var heyecanla bekliyorum. Herşey yolundadır umarım
Ben olmadımKızlar tetenoz aşınızı ne zaman oldunuz?
Canim bende erken dogum riski var ilaçlarla engel olmaya çalışıyorlar şimdi dogarlarsa çok küçükler nasil dayanacaklar çok korkuyorum
Dha cok kucukler aman dikkat edin yerinizden kalkmayin bile mumkun oldugunca erteleyin dogumu bu kadar kucuk doganlarin basta akcigerleri olmak uzere organlari gelismedigi icin yasamiyorlarmis. Rabbim sag salim zamaninda kucaklarimiza almayi nasip etsin cok gecmis olsunCanim bende erken dogum riski var ilaçlarla engel olmaya çalışıyorlar şimdi dogarlarsa çok küçükler nasil dayanacaklar çok korkuyorum
Ben ilk dozunu 18+2 de vuruldum 2. dozuda 23+1 de vurulucam 1 ay arayla vuruyorlarmisKızlar tetenoz aşınızı ne zaman oldunuz?
20.haftamda oldum 4 gun uzeeinKızlar tetenoz aşınızı ne zaman oldunuz?
Ben 20.haftamda oldum. Sirada 24.haftada olucagim tetenoz aşisi var. Kolumun üzerine 4 gun kadar yatamadim ve agridi surekliKızlar tetenoz aşınızı ne zaman oldunuz?
İlk dozu 20 haftada yaptilar bana aile hekimi arayip cagirdi beniKızlar tetenoz aşınızı ne zaman oldunuz?
1 hafta gec gitsen bisey olmaz merak etmebeni aramadılar bende unuttum sonra arayınca niye gelmedin diyolarDaha gideceğim bende 20+4 teyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?