♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kızlar kilo durumlarınız nasıl ben tatildeydim 1 hafta içerisinde 1 buçuk kilo almışım ne yapacağımi bilemiyorum 21+3 teyim ve toplamda 5 kilo almış oldum yaa ne güzel gidiyordum kilo almamak için ne yapmam gerekiyor

Sebebi yok canim karnimda 2 gün süren sertlesmeler oldu megersem kasilmlarmis rahim ağzı uzunlugum 25 ml düşmüş progestan la pluton kullanıyorum sen kac haftaliksin
Çok geçmiş olsun, neyse ki fark edilmiş, tedbir alınmış, Allah yardımcınız olsun. Bol su için, susuz kalmak rahim kasılmalarına sebep olabiliyormuş. Benim 22+3 oldu bugün.
Tetanos aşımın bugün ikinci dozu yapılacak, ilki tam bir ay önce 18 temmuzda yapılmıştı. Ben sadece birkaç gün kolumda biraz ağrı hissettim, o gün duşa girme dedi hemşire, bakalım inşallah ikinci doz da sorun yaratmaz.

Bende 22. Haftaya girecem canim yarın 5 kilo almıştım bende geri 1 kilo verdim maalesef

Bende toplamda 5 kilo aldim 22+5 teyim bugun. Sizin boyunuz hamilelikten onceki kilonuz kacti?

Bende 20 +4 teyim 5 kilo aldım çok değil ki 5 kilo zaten bu haftalarda 5 ile 7 arası normal

Bana sormamışsınız yeni farkettim:)))))
Olsun fark etmez yakınmışız birbirimize zayıf hamile kalmışsınız karniniz çok belli mi dışarıdan
Ben kilo alınca bir-kac gündür biraz belli olmaya başladı daha önce hic belli degildi

1.65 boyum 56 kiloyla hamile kaldım
Sizin kaçtı
Eee kafaya takmanizi gerektirecek hicbirsey yok ki zaten kilonuz gayet iyiymis. Ben hamilelikten once kistim icin hormon tedavisi gordugumden 2 senede 54 kilodan 66 kiloya ciktim 66 kiloyla hamile kaldim haliyle takiyorum kafaya boyumda 1.63 64 falan orta boylu bi bayanim hicte yakismiyo o yuzden ama tedaviden onceki 54 kiloylaki halimle hamile kalmis olsam suan ki kadar takmazdim o yuzden bence hic takmayin bu kadar boyunuz kilonuz gayet guzel suan

Bebek olmadan zor kilo alan ben şimdi hızlıca almaya başladım. Canım da aksi gibi hep simit çekiyor ama bebeğin ağırlığını da düşünün sonra içinizde suyun ağırlığı vs var ( bunlar kendime teselli yöntemlerim)

Olsun fark etmez yakınmışız birbirimize zayıf hamile kalmışsınız karniniz çok belli mi dışarıdan
Ben kilo alınca bir-kac gündür biraz belli olmaya başladı daha önce hic belli degildi
Benim karnım belli evet 2. Gebeliğim olduğundan biraz ayva göbek zaten vardı ilk sezeryandan kalma ondan çabuk çıktı yemek yiyince iyice belli oluyo :)))

Ama hiç dert etmeyin aktif bir yaşantınız varsa çok çabuk gidiyo kilolar ben eski kiloma inmiştim ilkinde

Teşekkür ederim içim rahatladı sizin karniniz belli oluyor mu dışarıdan bakınca

Dün renklı ultrasona girdim bebek gayet iyimiş geçen hafta yaşadıklarımdan sonra bunu duymak ıyı geldi ama dr hala evden çıkmama ızın vermıyor yatışa ve ilaçlara devam

Teşekkür ederim içim rahatladı sizin karniniz belli oluyor mu dışarıdan bakınca
Bana belediye otobusunde yer veriyolar rahat 3 haftadir icim hic genis degildir 7 aylik gibi duruyorum suan annemde boylrymis gobegi carparmis her yere daha dogumuna 2 3 ay varmis herkes dogum zamani geldi sanirmis ikiz mi tasiyon derlermis bende anama cekmisim

Kizlar kac haftaliktiniz ogrendiginizde tam olarak bebeginiz kac cm kac gramdi doktor kontrolunuzde yazar misiniz en azindan gelisimi iyi mi kiyaslayalim bilelim ona gore davranalim .
Ben 22+2 de gittim 26 cm 552 gram dedi iyi dedi ama benim doktorumun muayene sirasinda tek soyledigi sey oooo gayet guzel cumlesi meshur. Gercekten iyi mi degil mi merak ediyorum sizlerin nasil durumlar

Uzun süre aradan sonra tekrar merhaba kızlar,
Renkli ve detaylı ultrason çektirenler özellikle İstanbul Avrupa yakasında olanlar nerede ve kaç liraya yaptırdınız ?Sağlıklı bir yer bulup randevu almam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

S.a bayanlar uzun zamandir girmiyodum siteye muhabbet baya ilerlemis bende tutayim ucundan dedim 23+2 6.5 kg almisim cok mu az mi hic bir fikrim yok. Ama bu siralar kilo alma cok hizlandi nasil durdurucam bilmiyorum en son 20 li haftada gutmistim 395 gr olmustu bebegim haftaya gidicem tekrar bakalim neler olmus. Bu arada ben hicbir testi yaptirmadim 2.li test, ayrintili bu hafta seker taramasi var onuda yaptirmayi dusunmuyorum. Allahima emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…