- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Çok geçmiş olsun, neyse ki fark edilmiş, tedbir alınmış, Allah yardımcınız olsun. Bol su için, susuz kalmak rahim kasılmalarına sebep olabiliyormuş. Benim 22+3 oldu bugün.Sebebi yok canim karnimda 2 gün süren sertlesmeler oldu megersem kasilmlarmis rahim ağzı uzunlugum 25 ml düşmüş progestan la pluton kullanıyorum sen kac haftaliksin
Bende 22. Haftaya girecem canim yarın 5 kilo almıştım bende geri 1 kilo verdim maalesefKızlar kilo durumlarınız nasıl ben tatildeydim 1 hafta içerisinde 1 buçuk kilo almışımne yapacağımi bilemiyorum 21+3 teyim ve toplamda 5 kilo almış oldum yaa ne güzel gidiyordum kilo almamak için ne yapmam gerekiyor
Benim doktorum tavsiye etmedi ben olmadimKızlar tetenoz aşınızı ne zaman oldunuz?
Bende toplamda 5 kilo aldim 22+5 teyim bugun. Sizin boyunuz hamilelikten onceki kilonuz kacti?Kızlar kilo durumlarınız nasıl ben tatildeydim 1 hafta içerisinde 1 buçuk kilo almışımne yapacağımi bilemiyorum 21+3 teyim ve toplamda 5 kilo almış oldum yaa ne güzel gidiyordum kilo almamak için ne yapmam gerekiyor
1.65 boyum 56 kiloyla hamile kaldımBende toplamda 5 kilo aldim 22+5 teyim bugun. Sizin boyunuz hamilelikten onceki kilonuz kacti?
Olsun fark etmez yakınmışız birbirimize zayıf hamile kalmışsınız karniniz çok belli mi dışarıdanBana sormamışsınız yeni farkettim:)))))
Eee kafaya takmanizi gerektirecek hicbirsey yok ki zaten kilonuz gayet iyiymis. Ben hamilelikten once kistim icin hormon tedavisi gordugumden 2 senede 54 kilodan 66 kiloya ciktim 66 kiloyla hamile kaldim haliyle takiyorum kafaya boyumda 1.63 64 falan orta boylu bi bayanim hicte yakismiyo o yuzden ama tedaviden onceki 54 kiloylaki halimle hamile kalmis olsam suan ki kadar takmazdim o yuzden bence hic takmayin bu kadar boyunuz kilonuz gayet guzel suan1.65 boyum 56 kiloyla hamile kaldım
Sizin kaçtı
Benim karnım belli evet 2. Gebeliğim olduğundan biraz ayva göbek zaten vardı ilk sezeryandan kalma ondan çabuk çıktı yemek yiyince iyice belli oluyo :)))Olsun fark etmez yakınmışız birbirimize zayıf hamile kalmışsınız karniniz çok belli mi dışarıdan
Ben kilo alınca bir-kac gündür biraz belli olmaya başladı daha önce hic belli degildi
Teşekkür ederim içim rahatladıEee kafaya takmanizi gerektirecek hicbirsey yok ki zaten kilonuz gayet iyiymis. Ben hamilelikten once kistim icin hormon tedavisi gordugumden 2 senede 54 kilodan 66 kiloya ciktim 66 kiloyla hamile kaldim haliyle takiyorum kafaya boyumda 1.63 64 falan orta boylu bi bayanim hicte yakismiyo o yuzden ama tedaviden onceki 54 kiloylaki halimle hamile kalmis olsam suan ki kadar takmazdim o yuzden bence hic takmayin bu kadar boyunuz kilonuz gayet guzel suan
Bana belediye otobusunde yer veriyolar rahat 3 haftadir icim hic genis degildir 7 aylik gibi duruyorum suan annemde boylrymis gobegi carparmis her yere daha dogumuna 2 3 ay varmis herkes dogum zamani geldi sanirmis ikiz mi tasiyon derlermis bende anama cekmisimTeşekkür ederim içim rahatladısizin karniniz belli oluyor mu dışarıdan bakınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?