- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Merhabalar..bende şeker testi uygulamasını yaptırmayı düşünmüyorum.ayrca iştah artışı çok var bendede.yani canım sürekli karbonhidratlı yıyeceklerbistyo ama kendımı tutuyorm arada bir yıyorum ama çoğu zaman kiloyu düşünerek yeme dıyorum kendıme :) valla zor tutuyorum..cidden bu haftaya kadar kılom sabit kalmştı bu haftadan sonra krndı kendıne arttı 53.50 yim..23 haftamdayım..49.50 la hamile kalmştımS.a bayanlar uzun zamandir girmiyodum siteye muhabbet baya ilerlemis bende tutayim ucundan dedim 23+2 6.5 kg almisim cok mu az mi hic bir fikrim yok. Ama bu siralar kilo alma cok hizlandi nasil durdurucam bilmiyorum en son 20 li haftada gutmistim 395 gr olmustu bebegim haftaya gidicem tekrar bakalim neler olmus. Bu arada ben hicbir testi yaptirmadim 2.li test, ayrintili bu hafta seker taramasi var onuda yaptirmayi dusunmuyorum. Allahima emanet
Bir pirameture bebek olarak yazıyorum size :) 7 aylık doğmuşum...1500 kg civarında .küçücük.agzima süt u pamukla vermişler.hic anne sütü emememisim.ama bak yaşamışım:) hemde tipimi görsen 7 aylık demezsin.hersey kader kismet...ikiz mı sizin?Canim bende erken dogum riski var ilaçlarla engel olmaya çalışıyorlar şimdi dogarlarsa çok küçükler nasil dayanacaklar çok korkuyorum
Doğan hastanesi perinatolog çekiyor 350 TL ben çok memnun kaldimUzun süre aradan sonra tekrar merhaba kızlar,
Renkli ve detaylı ultrason çektirenler özellikle İstanbul Avrupa yakasında olanlar nerede ve kaç liraya yaptırdınız ?Sağlıklı bir yer bulup randevu almam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler
Kacinci haftanizdasiniz toplamada kac kilo aldiniz? Bende hamile kaldigimi ogrendikten 2 hafta sonra kadar sekerli seyler yiyemez olmustum taki 18. Haftamq kadar 18. Haftamdan beri tatli istiyo surekli canim cikolatali sutler nesguik falan bunlar gebelikten once tukettigim seylerdi simdi hergun mutlaka canim istio engel olamiyorum cok hizli bir sekilde kilo aliyorumson bir haftadır bende de kilo alımımda fazlalaşma oldu, hamile kaldığımdan beri hiç şekerli bir şey yememiştim ve birden bire sanki evde çikolata olmazsa ölecekmişim gibi bir hale büründüm ve 1 haftada tam 400 gr aldım bu benim için çok yeni bir şey ve nolcak ne zman bitcek bilmiyorum açıkcası. kenddimi de çok zorlamıyorum. başlarda çok kafama takıyordum bu kilo işini ama şimdi amaan diyorum bebeğim sağlıklı olsun da kilo dediğini veririz ömrümüzde kaç kere hamile olcaz ki ?
Cnm çok almışsın dikkat et.doktorun bşy demıyormu. 49.50 la hamile.kaldım 53 olmuşum ona üzülüom valla.yedıgme dıkkat edıyorm yürüuyüş yapıyorm..hayatmda 50 bile hiç olmadım oyızden bana fazla gelıyoBen anlamiyoruz kizlar nasil bukadar az kilo alabildiniz yoksabende bi problem mi var 21 haftada 10 kilo aldim ben ya korkmaya basladim
Eger yemenize icmenize hareketli olmaya dikkat ediyosaniz saglik anlamda bir problrminiz olabilir hamilelik sekeriniz varsa falan oda kilo yaparmis mesela. Ama dikkat etmiyosaniz bastan beri kilo aldiysaniz bulanti kusma yasamayip aldiginiz normal cunku ben sadece son 1 ayda 3.700 aldim dun asimi vurulmaya gittigimde ebe bir ayda bu kadar kilo alman fazla dedi bende son 1 aydir isi biraktim evdeyim evde olmak demek gidip gelip buzdolabini acmak demekmis e haliyle hareketsizim ebe ekmegi kesmemi soyledi. Ama gel gor esime kahvalti hazirladim simdi yarim ekmekten fazla yedim simit falanda cok tuketiyorum sonum nolucak diye kara kara düşünüyorum cunku kilolu hamile kaldim ve ne kadar kilo o kadar gerilme ve buda o kadar catlakBen anlamiyoruz kizlar nasil bukadar az kilo alabildiniz yoksabende bi problem mi var 21 haftada 10 kilo aldim ben ya korkmaya basladim
muz ceviz badem bulgur pilavi yesil mercimek kasar peyniri bildiklerim bunlarKızlar bebeğe kilo aldıran yiyecekler yememiz daha iyi olacak bence neler kilo aldırır biliyor musunuz bende bu aralar bebeğim küçük zayıf doğacak diye bir korku var
muz ceviz badem bulgur pilavi yesil mercimek kasar peyniri bildiklerim bunlarKızlar bebeğe kilo aldıran yiyecekler yememiz daha iyi olacak bence neler kilo aldırır biliyor musunuz bende bu aralar bebeğim küçük zayıf doğacak diye bir korku var
Teşekkür ederim muz yiyemiyorum ama çünkü yeyince tuvalete çıkamıyorum zaten kabızlık var doktor ilaç verdi öyle çıkabiliyorummuz ceviz badem bulgur pilavi yesil mercimek kasar peyniri bildiklerim bunlar
haftada iki krz bulgur yemeye ozen goster diyecem ama bende her hafta yiyemiyrm.ama hergun mutlaka muz badem ceviz yiyorm.kabizlk bende ilk 3 ay vardi ve yatak istirahtmden dolayı olmustm.simdi ayaklaninxa gecti cok şükürTeşekkür ederim muz yiyemiyorum ama çünkü yeyince tuvalete çıkamıyorum zaten kabızlık var doktor ilaç verdi öyle çıkabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?