♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Merhabalar..bende şeker testi uygulamasını yaptırmayı düşünmüyorum.ayrca iştah artışı çok var bendede.yani canım sürekli karbonhidratlı yıyeceklerbistyo ama kendımı tutuyorm arada bir yıyorum ama çoğu zaman kiloyu düşünerek yeme dıyorum kendıme :) valla zor tutuyorum..cidden bu haftaya kadar kılom sabit kalmştı bu haftadan sonra krndı kendıne arttı 53.50 yim..23 haftamdayım..49.50 la hamile kalmştım
Bu bıle bana çok geliyo hiç hauatmda 50 ye bıle çıkmamıştm herşeyı yememe rağmen...birde bu aralar içimde sürekli bi mutsuzluk hali var biranda bi mutsuzluk çöküyo ( anlamıyorum..karnım çıktıkça psikolojm bozuluyo sanki

Ben de yaptırmayacağım şeker yükleme zaten berbat bişeymiş kızlar gün geçtikçe zorlaşıyor iş yapmak belim bacaklarım ayaklarım her yerim ağrıyo benim

Hormonlar değiştiği için bazı haftalarda depresyona bile girilebilirmiş aman dikkat edin. Ben geçenlerde yaptım o hatayı ergenler gibi odamdan çıkmak istemedim trip attım çocuk gibi arada geliyor öyle ama dur demek lazım

Canim bende erken dogum riski var ilaçlarla engel olmaya çalışıyorlar şimdi dogarlarsa çok küçükler nasil dayanacaklar çok korkuyorum
Bir pirameture bebek olarak yazıyorum size :) 7 aylık doğmuşum...1500 kg civarında .küçücük.agzima süt u pamukla vermişler.hic anne sütü emememisim.ama bak yaşamışım:) hemde tipimi görsen 7 aylık demezsin.hersey kader kismet...ikiz mı sizin?

Doğan hastanesi perinatolog çekiyor 350 TL ben çok memnun kaldim

son bir haftadır bende de kilo alımımda fazlalaşma oldu, hamile kaldığımdan beri hiç şekerli bir şey yememiştim ve birden bire sanki evde çikolata olmazsa ölecekmişim gibi bir hale büründüm ve 1 haftada tam 400 gr aldım bu benim için çok yeni bir şey ve nolcak ne zman bitcek bilmiyorum açıkcası. kenddimi de çok zorlamıyorum. başlarda çok kafama takıyordum bu kilo işini ama şimdi amaan diyorum bebeğim sağlıklı olsun da kilo dediğini veririz ömrümüzde kaç kere hamile olcaz ki ?

Kacinci haftanizdasiniz toplamada kac kilo aldiniz? Bende hamile kaldigimi ogrendikten 2 hafta sonra kadar sekerli seyler yiyemez olmustum taki 18. Haftamq kadar 18. Haftamdan beri tatli istiyo surekli canim cikolatali sutler nesguik falan bunlar gebelikten once tukettigim seylerdi simdi hergun mutlaka canim istio engel olamiyorum cok hizli bir sekilde kilo aliyorum

22. haftam bugün bitti benim yarın 22 artı 1 olcamm son bir haftadır bende de durum bu. şu an tam 4 kilo 300 gr aldım bu sabaah itibariyle bu haftanın günahı üzerime yağ olarak yapıştı

Benım canımda çikolatalı şeyler çokk istuo.hele nutella ( lokma lokma yıyorum kendımı tutmaya çalışıyorm

Merabalarr kizlar bende aralikta bekliyorum kizimi
Bizde isim dusunuyoruz ama emin olamadik
Ayza cok begeniyoruz ama analizi kokeni bilmiyoruz kimsenin bir bilgisi varmi

Ben anlamiyoruz kizlar nasil bukadar az kilo alabildiniz yoksabende bi problem mi var 21 haftada 10 kilo aldim ben ya korkmaya basladim

Ben anlamiyoruz kizlar nasil bukadar az kilo alabildiniz yoksabende bi problem mi var 21 haftada 10 kilo aldim ben ya korkmaya basladim
Cnm çok almışsın dikkat et.doktorun bşy demıyormu. 49.50 la hamile.kaldım 53 olmuşum ona üzülüom valla.yedıgme dıkkat edıyorm yürüuyüş yapıyorm..hayatmda 50 bile hiç olmadım oyızden bana fazla gelıyo onu bıle kafama takıyorm valla.dikkat etmeliyizz

Eger yemenize icmenize hareketli olmaya dikkat ediyosaniz saglik anlamda bir problrminiz olabilir hamilelik sekeriniz varsa falan oda kilo yaparmis mesela. Ama dikkat etmiyosaniz bastan beri kilo aldiysaniz bulanti kusma yasamayip aldiginiz normal cunku ben sadece son 1 ayda 3.700 aldim dun asimi vurulmaya gittigimde ebe bir ayda bu kadar kilo alman fazla dedi bende son 1 aydir isi biraktim evdeyim evde olmak demek gidip gelip buzdolabini acmak demekmis e haliyle hareketsizim ebe ekmegi kesmemi soyledi. Ama gel gor esime kahvalti hazirladim simdi yarim ekmekten fazla yedim simit falanda cok tuketiyorum sonum nolucak diye kara kara düşünüyorum cunku kilolu hamile kaldim ve ne kadar kilo o kadar gerilme ve buda o kadar catlak

Kızlar bebeğe kilo aldıran yiyecekler yememiz daha iyi olacak bence neler kilo aldırır biliyor musunuz bende bu aralar bebeğim küçük zayıf doğacak diye bir korku var

muz ceviz badem bulgur pilavi yesil mercimek kasar peyniri bildiklerim bunlar
Teşekkür ederim muz yiyemiyorum ama çünkü yeyince tuvalete çıkamıyorum zaten kabızlık var doktor ilaç verdi öyle çıkabiliyorum

Teşekkür ederim muz yiyemiyorum ama çünkü yeyince tuvalete çıkamıyorum zaten kabızlık var doktor ilaç verdi öyle çıkabiliyorum
haftada iki krz bulgur yemeye ozen goster diyecem ama bende her hafta yiyemiyrm.ama hergun mutlaka muz badem ceviz yiyorm.kabizlk bende ilk 3 ay vardi ve yatak istirahtmden dolayı olmustm.simdi ayaklaninxa gecti cok şükür

Merhaba kızlar şu ana kadar 3 dr gittim sat a göre 25+1 bebeğim ama dr geç döllenme var 23+ 6 görünüyor 10 gün geç döllenmiş dedi. 32.haftada Doğum iznine ayrılmak istiyorum ama hangi tarihe göre ayrılırım acaba? Çalışan arkadaşlar yorum yapabilirse çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…