♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Benimde geç döllenme
Normalde 9 mart sat
İlk doktora gittiğimde hesaplanan sat 18mart dedi
Ona uyumlu gidiyor şu an hamileliğim
Yani o tarihe göre izne ayrılırım diye tahmin ediyorum
Sen de sat tarihi değil de hesaplanan tarihe göre ayrılırsın bence

Benim de geç döllenme ile uyumlu gidiyor bebeğin gelişimi ama emin olamadım izin tarihiyle ilgili. Teşekkürler canım yine de inş istediğimiz gibi olur her şey

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyo ben geceleri iyice uyuyamaz oldum yanlarim bosluklarim belim cok agri yapio ya siz ne durumdasiniz var mi agri yasiyan?

Ben 6 kiloyla bayagi agirlastim o mutsuzluk hali bu aralar bende de karnim buyudukce hareketler kisitlaniyo istedigimi yapamiyorum hemen cokuyorum ben ona bagliyorum ama dusununve cok yersiz

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyo ben geceleri iyice uyuyamaz oldum yanlarim bosluklarim belim cok agri yapio ya siz ne durumdasiniz var mi agri yasiyan?
Benım hiç ağrm fln olmuyo maşallah diyimde :) inş.olmazda,baya hareketliym halen..sadece bazen bi sıkıntı çöküyo içime anlamsız ... Onun dışında iyiym bebişin hareketlerı baya güçlendı dışardanda gözüküyo artık çok şükür..

Ben 6 kiloyla bayagi agirlastim o mutsuzluk hali bu aralar bende de karnim buyudukce hareketler kisitlaniyo istedigimi yapamiyorum hemen cokuyorum ben ona bagliyorum ama dusununve cok yersiz
Ağırlaşma hiç olmadı kendımı çok dinç ve hafif hissedıyorm ama ilk defa kilo alıyorm ya içim bi sıkılıyo.aslnda az aldım 53 kusur kilo oldum..49.50 la hamile kalmştm 24 haftamdayım..önümüzdeki ay tatıle gidiyorum birde karnım şiş şiş :))

Benim daha karnım çok şişmedi görenler şaşırıyor 5 aylık olduğuma karnım çok çıkmayınca hareketlerim henüz kisitlanmadi ağrımda yok çok şükür ama gece yan yatmaktan yanlarım agiriyor sürekli uyanıyorum bacaklarimin arasına yastık koyup uyuyorum rahat oluyor
Benim bebişim de bir gün çok hareketli oluyor diğer gün sakin korkutuyor beni

Gunduz bende cok hareketliyim sukur ama gece yatarken falan kotu oluyorum donup duruyorum rahat bulamiyorum agriyo yanlarim belim falan

Bugun drum zorla seker taramasi yapti risk grubundayin diye ki nitekim 50 gr yuksek cikti haftaya daha yuksek yuklenicek ins temiz cikar

Bende yatarken ağrı çektiğimi hissediyorum gece lavaboya gittiğimde belim çok ağrıyo zor yürüyorum ama sabah çok şükür sıkıntı yok

Kızlar detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz ve kaç hafta arayla ultrasona giriyorsunuz?

Ayrıntılidan sonra beni kalp icin tekrar cagırmıstı.Sitesine girdigimde kalp taramasını sonradan yapıyrmus.Dün gittigimde kalbe bakmadı.Bayramdan sonra yine cagırdı.Ben de sık olunca bi sıkıntı mı var dedim.Hayır dedi ama aklıma takılıyr yine de. Sizlerin kalbe ayrıntıli yapilirken mi bakıldı?

Fetal eko sonradan ayrı bakılıyor benim ilk kızım kalp hastasıydı tedbir amaçlı tüm çocuklarımıza bakılıyor bazı doktorlar istiyor zaten bişey çıksaydı ayrıntılıda doktor derdi yada elinizde kağıt varsa bakın yazar

Detaylı ultrasonu radyolog mu yaptı benim ilk gwbwliğimde doktor tek tek inceledi kadın doğumcuydu ölçüm veremem demişti yine ona gideceğim galiba ben 2 kez acillik oldum hep de rutin kpntrollerimden bir hafta önceye denk geldi 3 haftada bir ultrason oldu şimdi pazartesi 22 oluyorum yine 3 hafta sonra gitmiş olacağım çok da sık değil heralde ya

Benim ilkinde radyalog yapmıstı.Bu defa kadın dogumcu k3ndi yapıyr.Olcum neden veremem dedi ki?

Ultrason kagıdı var.Orda bobrekte sıkıntı grnuyordu.Bu defa sordugumda yok bi sıkıntı dedi.Bayramdan sonra ayrıntılı bakıcam dedi.Kalbi kastetti herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…