♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Meyve kuruyemiş fln at agzına ara öğünlerde canım ben öyle yapıyorm hemde acıktrmıyor fazla,iyi oluyo

Beyaztas06 beni biraz yarinin heyecani sardi merak ediyorum cinsiyetle ilgili gene ayni yorumu yapacak mi? Bide onu gorucem Ha bu arada kesinlikle yarin giderken cikolatali biseyler ye bebek cok hareketli oluo cikolata yediginde bende internette okumustum gecen sefer denedim kipir kipirdi

Kızlar ben de hayırlısıyla Aralık annesi olucam şuan 11 haftalık hamileyim bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve doktor augmentin 1000mf verdi kullanan var mı çok gerginim kullanmadan mı antibiyotik oyüzden korkuyorum

Hayirlisi olsun Rabbimm saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi. Benim hicbir fikrim yok kusura bakma yardimci olamiorum o yuzden tek diyebilicegim icine sinmiosa sonuclarinla birlikte baska bi kadin dogumcuya daha git oda kullanman gerektigini bebege zarari olmadigini soylerse gonul rahatligiyla kullanmis olursun. Allah sifa versin

Hilalcim teşekkür ederm :)) mutlaka yicem.bende çok heyecanlıyım içimdede korku var allahm bi görsem içim rahatlıcak.sonuçlarımzda biranönce çıksa,brnım randevum öğlen 3 de.senın kaçta?

Hilalcim teşekkür ederm :)) mutlaka yicem.bende çok heyecanlıyım içimdede korku var allahm bi görsem içim rahatlıcak.sonuçlarımzda biranönce çıksa,brnım randevum öğlen 3 de.senın kaçta?
12 de canim haber yazalim.ciktiktan sonra
Allahin izniyle hersey cok guzel olacak iyi haberler alip doncez icini ferah tut

Kızlar merhaba.Ben de 12+4 haftalık hamileyim.Ayın 8 de dr kontrolum var.Ikılı test için kan örneği vereceğim.Çok heyecanlıyım.Allah ım hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize.

Kızlar merhaba.Ben de 12+4 haftalık hamileyim.Ayın 8 de dr kontrolum var.Ikılı test için kan örneği vereceğim.Çok heyecanlıyım.Allah ım hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize.
Amin canim insallah hayirli güzel haberler aliriz her birimiz. Hosgeldin bu arada aramiza

Amin canim insallah hayirli güzel haberler aliriz her birimiz. Hosgeldin bu arada aramiza
Hilal bittimi hastanede işin naptın? Merak ettm anlatrmısın müsait olunca, benımde 1 saatm kaldı heyecandan ölcem

Ya bugün tam 12. Haftama grdm 12+0 yani olur dmi ya boşuna gtmeyım hastaneye insan tedirgin oluyorr off

Hilal bittimi hastanede işin naptın? Merak ettm anlatrmısın müsait olunca, benımde 1 saatm kaldı heyecandan ölcem
Ben gitmedim daha 2.30 oldu randevum doktorun dogumu cikmis sabah 2.30 a alindi bende stres yaptim karnima kramplar girmeye basladi esim gelip alcak simdi beni

Merhaba kızlar ben 13+2 hamileyim. Geçtiğimiz cumartesi günü 2li tarama testi için ultrason ve kan tahlili yaptırdım. Doktorum bebeğin ense kalınlığını söylemedi. haftaya sonuçların çıkar. o zaman ense kalınlığı ve kan sonuçlarına göre risk ortalaması hesaplarız dedi. Ultrason kağıdına baktığımda nt yani ense kalınlığı 0.7 mm yazıyor.Yanlış bilmiyorsam3 mm üstü risk grubuna giriyor değil mi? Şimdiden teşekkürlerr

Anladm cnm neyse olsun sıkma canını.
Gittim geldim ayni seyler ama bu sefer kagidi okudum ense kalinligi 1mm yaziodu kagittq gordum boyu 59 mm nerdeyse 6 cm. Crl ye gore gebelik haftasi 12 hafta 3 gunluk yaziodu kagitta benimse bugun 12 hafta 1 gunluk olmam lazim son adetime gore

Arkadaşlar şmdi geldm hastaneden baktı ultrasona ense kalınlığı gayet ince duruyo buda iyi bşy dedı..kan sonucuda 3 gun snraya çıkıyomuş.kalbi atıyodu rahatladm gördüm ohh. Boyuda 5.1 cm 12 haftalık uyumluymuş haftasıyla çok şükür

Çok sevindim kızlar darısı başımıza inşallah hayırlı sonuçlar çıkar

Kızlar bisey sorucam kabızlık yaşayan var mi ben bu aralar cok kötüyüm ne yapsam bilemedim çok huzursuzum

Sevindim canim cok sukur ultrasonlar iyi bide kan sonucunu alalim ya sen ne guzel erken alcan 3 gunde sonuc cikcak benim ki 15 gun arada niye bu kadar cok var saf mi bunlar sinirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…