♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Ultrason kagıdı var.Orda bobrekte sıkıntı grnuyordu.Bu defa sordugumda yok bi sıkıntı dedi.Bayramdan sonra ayrıntılı bakıcam dedi.Kalbi kastetti herhalde.

Bazen bebek duruşundan da sanki bişey varmış gibi yanılsama olabiliyor doktor tekrar bakmak kesinleştirmek için çağırmıştır zaten yok demiş sıkıntı yapma olsaydı emin ol çok rahat diyorlar

hanımlar size bir sorum olacak bu gece az önce balık hapımı içtim yarım saat sonra unutup üzerine süt içtim bir zararı var mı acaba ?

Insallah temiz cikar canim bunun bi belirtisi var mi kilo alma durumun nedir
Sagol canim ins. Yani yok diyim ben gayet iyiyim aslinda kilomda iyi bence 6 ay da 7 kg olmustur artik. Ancak ben pko hastasiyim yani seker hastasi adayiyim onun icin dr cok israr etti hatta birakmadi diyeyim ki nitekimde cikti. Ins ikinci test temiz cikar.
Bir de oglusum ters duruyomus bi de onun duselmesini beklicen ins ugrastirmaz annesini..

Yok canim ikiz değil bende ilk 3 ay düşük tehlikesi vardı tehlikem geçti derken şimdi de erken dogum riskim var

Ters durma nedir suan tam olarak benim doktorum durusuyla ilgili hic bilgi vermedi ilk kez gecen randevumuzda suyum icin gayet iyi dedi hepsi o gebelik sekerinden de bahsetmedi bana. Insallah sonuclariniz iyi cikar bebeginizde döner ama zaten bu haftalarda donmesi sart miymis 30 kusurlu haftalarda donmesi gerekmio mu cahillik iste hicbirsey bilmiyorum

mrb arkadaslar bizde cuma gunu doktora gitmistim once devlete gittim kilosuna 996 gr dedi cok sevindm... ama co bakmadi basindan atti dieblrm kasik agrim var die gtmstm.. neyse sonra canm sikildi ozeldeki doktorma gttm kontrolm olmamasina ragmen oda 804 gr olctu kafam karisti ne dersinz sozce hangisi dogru olablr bide kmse bana geriden gelyoe yada ilerden gidiyo die acklama yaomdi szn doktorlnz mi soylyo

Merhaba arkadaslae bayadır yazamadım bugun kontrolum vardı 27haftalık 28haftalkk cıktı ölçüleri birde baş aşagı dönmüş dogum kanalına girmemiş pozisyon olarak bas asagı duruyor dedi sizce erken mi yoksa normalmi dönmesi benım gibi haftası aynı olup bu sekıl pozisyonda olan varmı kilosuda 1kg 50gram boy 35cm

Benim hicbir fikrim yok malesef. Doktorunuz hic bilgi vermedi mi bu konuyla ilgili

Çoğu kez,gebeliğin 28 ve 32.haftaları arasında bebek baş aşağı döner.Ama bazı bebekler gebeliğin 36.haftasına kadar dönmeyebiliyor,bazıları ise çok erken yani 27.haftada dönebiliyor.Nadir de olsa çok az bebek doğuma kısa bir süre kala dönüyor.Bebeğiniz 36.haftada baş aşağı dönmese bile hala vajinal veya normal doğum yapmak mümkündür.
Bu yaziya denk geldim sanirim normal.sonucta sizinkide 1 hafta onde gidiyo

Kızlar benimkine de başı aşağıda dedi kasıklarda görüyorum dedi ağrı olup olmadığını sordu bende de aşağı doğru batma oluyo ağrı oluyo .çok ağır iş yapma genelde dinlen dedi

Kızlar benimkine de başı aşağıda dedi kasıklarda görüyorum dedi ağrı olup olmadığını sordu bende de aşağı doğru batma oluyo ağrı oluyo .çok ağır iş yapma genelde dinlen dedi
Senin haftan icin cok erkenmis okudugum kadariyla peki bu normalmiymis doktorun ne bilim erken dogum riski falan olabilir dedi mi demediyse hic korkma dedigi gibi bol bol dinlen

Yok demedi erken doğum falan ama oturup kalkarken falan kasıklarımda ağrım oluyo bu benim kendi doktorum değildi başka bir doktora gittim Progestan iç dedi bide bakalım bayram sonrası kendi doktoruma da giderim netten araştırdım bende bazı bebekler aşağıda oluyomuş inşallah bir sıkıntı olmaz ya nasip,evde bir çocuğum daha var iki buçuk yaşında devamlı nasıl yatacağım ki

Allah yardimcin olsun sen elinden geleni yapta birsey olmaz Allahin izniyle gonlunu ferah tut progestanida ic mutlaka aksatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…