♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Günaydın kızlar.
Çatlak kremi ne kullanıyorsunuz? Almayı düşünüyorum bende.
Ben esimin aktardan getirdi bi karisimla bebe yagi kullaniyorum. Bebe yagini cok kisiden duydum cok tavsiye ettiler ama ben şimdiden cok gerildim karnim cok buyuk catlayacak gibiyim suan bi catlak yok ama olcak gibi bi gidisatim var. Arkadasimin doktoruda blecoo die bi krem onermis kullanan hicbir hastasinin catlagi olmamis oda yeni soyledi onuda alabilirim 60 65 lira gibi bisey demisti sanirim fiyati icin 150ml eczanelerde satiliomus

Ben ilk gebeliğimde lierac kullanmıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim şu anda bişe kullanmıyorum ama yine başlamam lazım

Testimin sonucu temiz cok sukur ama yinede dikkat edicem ins. Ters durmasida duzelmis yani basi alt tarafta olmasi gerekiyodu suan o pozisyonda. Bu haftalarda onemli degil demisti ama nirmal dogum olmasi icin donmesi lazim ileriki zamanlarda donmezse sıkıntı. Yani dr neden soylemedi hic bir fikrim yok.

Ben tekmelerini kasiklarimda hissediyorum.benimki tahminimce donmedi daha tahmine gorede stres oldum simdi bende normal dogum istiyorum cunku ve daha eylulun 19 unda randevum o zamana kadar meraktanda catlarim simdi dondumu olmasi gereken pozisyonda mi diye. Bu arada sevindim sonuclarinizin temiz cikmasina gelmis gecmis olsun

Biz 23+1 olduk şuan 5 kilo almış durumdayım karnım da büyümeye başladı artik tam belli oluyor hamile olduğum
Bana gecen gun dogum ne zaman diye sordular dogurmak uzereymisim gibi durdugumdan olcak ki daha cok erken 6. Ayimin icindeyim doldurmadim bile dedigimde 8 aylik gibi gobegin var dediler

Bana gecen gun dogum ne zaman diye sordular dogurmak uzereymisim gibi durdugumdan olcak ki daha cok erken 6. Ayimin icindeyim doldurmadim bile dedigimde 8 aylik gibi gobegin var dediler
için dar demek ki birden çıkmış göbeğin kaç kilo aldin

Ben dr banu çiftçi nin uygulamasını indirdim telefonuma orada her hafta gelişimini gösteren video var. Bu haftalarda bebek sık sık pozisyon değiştirirmiş. Şu an yeri geniş zaten takla bile attıkları olurmuş yerçekimsiz ortam olduğu için anne karnı. Yani 26.hafta için böyle dedi. 30lu haftalardan sonra girermiş doğum kanalına yani bebek baş aşağı durmuyor diye boşuna üzülmeyin.
Benim de detaylı Ultrasonda baş aşağı duruyordu ama sonraki randevuda başı yukarıdaydı daha çook değiştirir yerini :)

Uygulamanın adını öğrenebilirmiyim?

Kizlar kilo durumlariniz nedir ?
3 buçuk la 4 kilo arası aldım..kabızlık okuyo ya sizdede olıyomu.biranda birgünde arttı kilom.günlük 2000 kalorının altında beslenıyorum.ama bebiş büyüyo sanırım normal,yani 4 kılo 25. Haftada iyi bence.sen kaç aldın canım

Kızlar kabızlık sorunu iyice arttı ya meyve flnda yıyorum ama çok sıkıntı verıyo sürekli bi şişkinlik oluyo karnımda, sizdede oluyomu acaba

Bende 5 bucuk 6 arasi biwey aldim.bendede kabizlik.var canim hemde haftalardir bir turlu gecmedi

Ve dedigin gibi korkudan fazlada yemiorum.aslinda istahim.artmasina ragmen dizginliyorum kendimi ama.genede cok hizli aliyorum anlamadim bisey bir anda tartida 1 kilo fark goruyorum resmen 3 5 gun ayni gidio sonra bir anda 1 kilo fazla oluom ne yedim ki ben dun yada bugun die dusunuom normal.beslenme disinda bisey yok ama kilo aliyorum uzuluyprumda

Aynen dediğin gbı oluyo.biranda 1 günde değişiyo allah allah dıyorum.ekstra hçbşy yemıyorum.bu haplarmı yapıyo neyse ondan sonra oldu benım böyle. Yada bebiş kilo alıyo bilmiyorum vücut bıranda bşy yapıyo nasıl 1 günde farkeder dıyorum..ya kabızlıktan gazdan fln :) çıkdırcammm..

Kızlar kabızlık sorunu iyice arttı ya meyve flnda yıyorum ama çok sıkıntı verıyo sürekli bi şişkinlik oluyo karnımda, sizdede oluyomu acaba
Akşama doğru patlıyacak gibi oluyorum bende aynen sıkıntı veriyo son 3 aya giriyoruz ya rahat bitti kızlar 4-6 saltanattı gelsin uykusuz geceler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…