♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kızlar kabızlık soriyice arttı ya meyve flnda yıyorum ama çok sıkıntı verıyo sürekli bi şişkinlik oluyo karnımda, sizdede oluyomu acaba
Bende de oldu çok kötü doktorun verdiği bir şurup var onu içmesem çıkamıyorum patlicak gibi hissediyorum kendimi

Bende de oldu çok kötü doktorun verdiği bir şurup var onu içmesem çıkamıyorum patlicak gibi hissediyorum kendimi
Benimde çok rahatsız edıyo yaa gidiyorum wc de oturuyorum 10 dk fln yok :) çıkamıyorum ama karnım şiş davul gbı oluyo..doktoruma söyleyim 6. Sında randevum var off daha 3 ay var

Ben 20.haftadan beri kabızlık çekiyorum hatta bu yüzden basur bile olmuş olabilirim sabah erkenden kayısı ve su yiyorum sonra kahvaltı yapıyorum. Çok kötü olduğum zamanlar duphalac şurup kullanıyorum o rahatlatıyor. Ama sürekli kullanırsam da bağırsaklar alışacak diye korkuyorum. Bebek büyüdükçe kabızlık da artıyor aksi gibi. Yaktın beni oğlum

merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır yazmıyodum nasıl gidiyo hamilelik :) bu arada bi kaç sorum olacak tabi şeker yüklemelerinizi yaptırdınız mı?? bir de benim diş etlerim çok acııyo artk birşey yerken bile zorlanıyorum. annem bana kalsiyum ilacı kullan dedi o bile kullanmış hamileyken aranızda kullanan var mı?? 3.sorum da geliyo ben 25.haftadayım ve bebeğimi hep kasıklarımda hissediyorum yukarıya çıkmadı sanki hiç sizlerde durumlar nasıl?? şimdiden teşekkür ederim :)

Ben şuan yirmi dördüncü haftaya girmek üzereyim yirmi beşinci haftada doktora gideceğim ozaman yaptıracağım inşallah. Bende kalsiyum kullanmıyorum ama dişlerim ağrımaya başladı bu gidişimde doktordan yazmasını isteyeceğim. Aynı şekilde kasıklarımda hissediyorum hareketlerini bende genellikle .

Benim de kasıklarımdaymış doktor bebek aşağıda dedi agrım çok oluyodu özellikle gece kalktığımda ve yatmaya yakın progestan kullandım bir hafta ağrılarım çok azaldı

Bizde bugün 24 haftalık olduk benim dış etlerim kanıyor çok kötü hemde ağrı yok ama bende asagida hissediyorum ama üst taraflara da çıktığı oluyor

Merhaba bende 25+2 yim..benım göbeğim yukarı doğru çıktı bebiş göbek deliğimin üstünde tekme atıyo gezınıp duruyo :) ayrca şrker yüklemesi yaptırmıyorum ben öyle tercih ettim..yarın konttolüm var bakalım bebek nekadar olmuş çokk merak edıyorum 1 buçuk ay oldu giymeyeli yaa bayramdan dolayı ertelendı..

Köyden gelen doğal kayısı kurusunu kaynayıp suyunu meyve suyu yaptım kayısılarını içine ezdım posalı posalı her sabah aç karnına içiyorum bide akşamları yatmadan önce. İnan hiç tuvalete çıkamıyodum çok çok iyi geldi yaa kayısı bulursan dene her sabah ve akşam iç aç karnına baya iyi geliyo

Bende de benzer durumlar var...Bu sıralar ara ara bebeğin kasıklarımda ağırlığını hissediyorum...Bazen yürürken yorulduğumda bazen de yatarken... Bi de benim de dişetimde bir yer yara oldu aynı şekilde... Dişhekimi dişlerin arasını diş ipiyle iyice temizlememi ve tuzlu karbonatlı suyla her akşam gargara yapmamı tavsiye etti...Östrojen hormonunun marifetiymiş hep bunlar. O yüzden dişlere fazladan özen göstermek gerekiyomuş sanırım:)

Bende daha seker yuklemesi yaptirmadim ama yaptirmicamda benim doktorum istemedi benden 15 gun sonra randevum.var o zamanda isteyecegini sanmiyorum hic bahsetmedi çünkü ac gel et felan diye. Kalsiyumu yaklasik 3 haftadir kullaniyorum ayaklarimda bir kactir kramplar oldugunu soylemistim doktoruma kalsiyum ve magnezyum verdi her gun 1 er tane kullaniyorum. Bebegimide suan her yerde hissediyorum dun mesela gobek deligimin ordaydi babamiz bile gobek deligimdeki hareketlenmeleri gordu( hareketli oldugu zaman gobegimi acip ozel olarak takip ediyoruz tabiki :) ))). Ama genelde kasigima falanda vurdugu tiklattigi oluyo :)

bu şeker yüklemesi konusunda doktorlar da 2ye bölünmüş durumda kimi yaptır diyo kimi gerekli değil diyo. biz de ne yapacağımızı şaşırdık. doktor bana bebeğin aşağıda demedi ama hep hareketlerini kasıklarımda hissediyorum hiç bi zaman yukarı çıkmadı bu gittiğimde sorcam ama bende. kalsiyum bi zararı yoksa eğer ben de kullanmak istiyorum dişlerim gidiyo yoksa

Ben dün şeker yüklemesi yaptırdım ne olur ne olmaz diye. Bir iki arkadaşımda gebelik şekeri çıkmıştı ondan dolayı emin olmak istedim sanırım. Ama sonuç normal gelince amaan dedim boşa aldım 50 ml glikozu.

Çok şükür çıkmamış canım. Ama boşuna deme ya bak ben de yaptırmayacağım diyordum. Doktorumla konuştum 50 gr glikoz 2 dilim baklavaya denk geliyor korkacak endişelenecelk birşey yok. En fazla yüklemeyi yaptırdığın gün tatlı yemezsin dedi. Ki iyiki yaptırmışım. Şekerim sınırda çıktı. Şuan dikkat etmeye çalışıyorum.

evet 50ml lik şeker çok değil aslında ama neden bu kadar olay yaratılıyo anlamış değilim. ben nette de araştırdım bazı yabancı doktorlar da karşıymış. Avrupada falan gerekli görüldüğü takdirde yapılıyomuş herkese değil. neyse bende salı günü yaptırcam zaten aklımda soru işareti kalır yoksa.

bu arada hamişler alışveriş durumlarınız nasıl gidiyo. hangi marka bebek bezi alıyosunuz hangi marka deterjan alıyosunuz. ben çok kararsızım bu konuda ??? mesela dalin almıştım ben şampuan. ama sonra bazı yorumlar okudum dalin alerji yapıyomuş falan yılların şampuanı ama

Bence de yaptır en azından bir sıkıntı çıkarsa (ki inşallah çıkmaz) baştan önlem almış olursun. Can taşıyoruz neticede bize emanet minicik bir can. İçin içini yiyeceğine yaptır kafan rahat olur:)

Eniyisi sebamed yada bübchen diye yabancı bir marka var sebamed alerji durumunda da en iyisi deterjan dalının kullandım yine alıcam bezde canbebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…