♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Benim deterjan ve yumuşaıcıları annem aldı.Dalin alacakmış ama Uni Baby i görmüş daha pahalı diye uni baby almış :)
Ama 2 sini de daha kullanmak nasip olmadı?

Ben deterjan almadım daha erken ama kızıma çok tatlı şeyler aldim dayanamıyorum pembe pembe zibinlat alıp duruyorum

kızlar benim bir sorunum var son bir haftadır başıma ağrı giriyor birden ve midem yanıyor böyle çok kötü oluyorum. annemde de hamileliğe bağlı yüksek tansiyon vardı kardesimi erken doğurmuştu bu yüzden açıkcası biraz korkuyorum bu durumdan. benim gibi olan var mı ? normal mi bu ?

Ben daha hicbirsey almadim ogluma 9 eylulde bir bebek magazasi acilacakmis izmir gaziemirde acilisa ozel indirimler olcakmis nasipse o zaman gidip bebek arabasi yatagina falan bakacaz oradan ama onun disindada ufak tefekte olsa hicbirsey almadim ilk cocukta hic anlamiyorum ne iyidir ne kullanilir birsey bakmaya kalksam elim ayagima dolaniyo ama okudugum kadariyla bebek bezleri sampuanlar iste biberon ve emzik turu seyler fazla alinmamaliymis. Bebek bezi ve sampuandaki olusabilecek hassasiyetlerden dolayi degistirmek zorunda kalabiliyomussun taki bebeginin tenine uyum gosterecek markayi bulana dek o yuzden ben bir ufak paketle baslayacagim onuda mutlaka hediye getiren olur benim tarafin ilk torunu hele annem pek merakli alisverise cikmayada kaynanami bekliyo kaynanamin alacaklarina gore eksiklerimi tamamlayacak kayinvalidemde diger gelinlerinin ilk cocuklarina yaptigi bebek ceyizini benimkinede yapacagi icin beklemedeyiz. Biberon ve emziktede bebek tutmaya biliomus gene degisik markalar denenmek zorunda kalinabiliniomus. Avent anne gogsune en yakinini uretiomus cam biberonu olusuda aklima yatti daha hijyenik ve yikamasi daha kolaymis tabi bunlar benim gene bu sayfalar uzerinden okuduklarim hicbirsey bilmedigim icinde elim ayagima dolaniyo. Birazcikkk uzun oldu ama :))

Cok gecmis olsun yasamadigim icin hicbir fikir veremicem ama madem annenizde boyle bisey olmus biran once doktorunuza sikayetinizden ve korkunuzdan bahsedip bi muayene olun en azindan iciniz rahatlasin yapilabilinecek birsey varsa onlem alinsin tekrar gecmis olsun

ben 3. aydan beri tek tek alıyorum öyle yavaş yavaş daha da almadığım çok şey var. bi anda hepsini almak zor gelebilirdi gördüğüm güzel şeylerden aldım :) şimdi de bez ıslak mendil deterjan şampuan leğeni kovası falan bu tarz şeyleri almayı düşünüyorum ama amacım stoklamak değil tabiki :) değiştirebiliriz çünkü. Ama marka konusunda epey kafam karışık. bezde sleepy yi çok duydum mesela çok da ucuzmuş. o yüzden güvenemiyorum da. daha yeni doğmuş bi bebek çok hassas olcak. en iyisi neyse onu almak istiyo insan :)

Peki yatak ve bebek arabasi hakkinda fikirleriniz neler alan oldu mu? Ben hemen oda yapmicam yatak odama koyabilecegim mobilya besik yada park yatak bakmayi dusunuyorum ama hangisini almam gerektigine emin degilim. cevrem buyuyebilen mobilya besiklerden bahsedio esim cocuk buyudugu zaman guzel hosuna gitcek bi oda yapariz guzel bi park yatak alalim odasini yaptigimizda herseyini takim aliriz dio. E bende biran esime hak veriyorum sonrada ya bak ne guzel buyuyosa yatak ne gerek var buyuyen yatak alalim daha sonra odasini yaptigimizda eksik parcalarini tamamlariz diorum. Beynimin icinde deli dusunceler anlayacaginiz mutlaka aldikca paylasalim olur mu burdan yataklari ve bebek arabasini bide indirimlerden haberdar edelim kizlar

Ben odasına bir dolap ve şifoniyer yaptırdım evim dublex olduğu için salona küçük bir beşik yatak odasına yine bir beşik alacam çünkü zor olur sürekli inip cikmak

Fotoğraf atabilirsem görmenizi isterim

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-08-14-43-09.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 27
ben de henuz deterjan şampuan alışverişine girmedim ama şampuan olarak mustela yeni doğan, sebamed ve bübchen diye bir markayı cok tavsiye etmişler. onlardan birini düşünüyorum bende. yatak olarak anne yanı beşik yaptıracagım inşallah. piyasada cok pahalı ama eşim yapacagı için uygun olacak. Ankara da olan varsa onlara da yardımcı olabiliriz. tekerlekli yaptırıp gunduz de oturma odasına tasımayı düşünüyorum. ayrıyeten portatif beşik almayacagım sanırım. biraz daha büyüdüğünde ise odası için ahşap beşik düşünüyorum. araba konusunda da travel sistemi ilk birkac ay için tavsiye ediyorlar sonrası için baston alınıyormus genelde. bende yeni doğana uyumlu tam yatan bir baston araba almayı düşünüyorum direk. hem hafif olsun hemde bosbosuna iki ayrı araba almayayım diye. bende durumlar böyle :)

Ya kızlar 1 haftadır demir hapımla vitamın hapım bitti birtürlü gidip alamadım ya kafama taktım ama bşy olurmu sizce?? Zaten bayramdan dolayı randevumda iptal edıldı 1 buçuk aydır gidemedım kontrole çatlıycam..pazartesı aldım randevuyu..birde yanlışlıkla yataktan kalkarken düz kalktım şınav çeker gbı salak gbı bşy olurmu ya..sinirm bozuldu.

Ben bebek arabası bunu çok begendım büyük ihtımal bunu alıcam.hem bebejken hemde 3_4 yaşına kadar kullanılıyo çıkıyo başlığı araba koltuğu gbıde kullanılıyo çok kullanışlı çok hoşuma gttı..

Canım kuzenim bundan aldı kızı şuan 5 aylık ama hic rahat değil tek başıma olduğum za-man kullanamıyorum diyor çok ağır ve takip çıkarması sorun 1000 liraya almıştı ama çok pişman şimdi pastın araba laa cam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…