Benim deterjan ve yumuşaıcıları annem aldı.Dalin alacakmış ama Uni Baby i görmüş daha pahalı diye uni baby almış :)bu arada hamişler alışveriş durumlarınız nasıl gidiyo. hangi marka bebek bezi alıyosunuz hangi marka deterjan alıyosunuz. ben çok kararsızım bu konuda ??? mesela dalin almıştım ben şampuan. ama sonra bazı yorumlar okudum dalin alerji yapıyomuş falan yılların şampuanı ama
Cok gecmis olsun yasamadigim icin hicbir fikir veremicem ama madem annenizde boyle bisey olmus biran once doktorunuza sikayetinizden ve korkunuzdan bahsedip bi muayene olun en azindan iciniz rahatlasin yapilabilinecek birsey varsa onlem alinsin tekrar gecmis olsunkızlar benim bir sorunum varson bir haftadır başıma ağrı giriyor birden ve midem yanıyor böyle çok kötü oluyorum. annemde de hamileliğe bağlı yüksek tansiyon vardı kardesimi erken doğurmuştu bu yüzden açıkcası biraz korkuyorum bu durumdan. benim gibi olan var mı ? normal mi bu ?
Ben odasına bir dolap ve şifoniyer yaptırdım evim dublex olduğu için salona küçük bir beşik yatak odasına yine bir beşik alacam çünkü zor olur sürekli inip cikmakPeki yatak ve bebek arabasi hakkinda fikirleriniz neler alan oldu mu? Ben hemen oda yapmicam yatak odama koyabilecegim mobilya besik yada park yatak bakmayi dusunuyorum ama hangisini almam gerektigine emin degilim. cevrem buyuyebilen mobilya besiklerden bahsedio esim cocuk buyudugu zaman guzel hosuna gitcek bi oda yapariz guzel bi park yatak alalim odasini yaptigimizda herseyini takim aliriz dio. E bende biran esime hak veriyorum sonrada ya bak ne guzel buyuyosa yatak ne gerek var buyuyen yatak alalim daha sonra odasini yaptigimizda eksik parcalarini tamamlariz diorum. Beynimin icinde deli dusunceler anlayacaginiz mutlaka aldikca paylasalim olur mu burdan yataklari ve bebek arabasini bide indirimlerden haberdar edelim kizlar
Bu aşağıdaki salona ama pembesi annem almış sağolsunFotoğraf atabilirsem görmenizi isterim
Bayildim buna canim ne kadara aldiniz? saglikla buyusunler insallah gule gule kullaninBu aşağıdaki salona ama pembesi annem almış sağolsun
Diğeri de yatak odasına
Aşağı yukarı benim beşiğimde böyle. İnşallah iyi günlerde bebişlerimizle sağlıklı neşeli kullanırız :)Bu aşağıdaki salona ama pembesi annem almış sağolsun
Diğeri de yatak odasına
Canım kuzenim bundan aldı kızı şuan 5 aylık ama hic rahat değil tek başıma olduğum za-man kullanamıyorum diyor çok ağır ve takip çıkarması sorun 1000 liraya almıştı ama çok pişman şimdi pastın araba laa cam diyorBen bebek arabası bunu çok begendım büyük ihtımal bunu alıcam.hem bebejken hemde 3_4 yaşına kadar kullanılıyo çıkıyo başlığı araba koltuğu gbıde kullanılıyo çok kullanışlı çok hoşuma gttı..
İnşallah canim amin aminAşağı yukarı benim beşiğimde böyle. İnşallah iyi günlerde bebişlerimizle sağlıklı neşeli kullanırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?