♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bayildim buna canim ne kadara aldiniz? saglikla buyusunler insallah gule gule kullanin
Kırmızı olan pembesi ni annem aldı canım 150 liraya almış
Diğer beyazı da eşimin arkadaşı mobilyacı ona yaptırıyor o da uyguna gelecek ama

tanıtımda adam çok kolay çıkarıp takıyodu yaa tipi çok hoşuma gtmişti..neyse yınede başka arabalara bakayımda bakalım neolcak..çokta begenmiştim

tanıtımda adam çok kolay çıkarıp takıyodu yaa tipi çok hoşuma gtmişti..neyse yınede başka arabalara bakayımda bakalım neolcak..çokta begenmiştim
Valla kuzenim dedi diye canim alma yazık paraya görüntüsü güzel ama. Tek başına çok zor oluyor çıkarıp takmak kullanmak dedi dediğim gibi daha yeni ama baston alacam diyor bende kararımı degistirdim o yüZden

Travel sistemde oto koltuğu olarak kullanabiliyorsun portbebeyi. Ben o yüzden almak istiyorum casual cadillac ama fiyatı düşündürüyor. Zaten kışa doğru doğacak diyorum çok dışarı çıkaramam. Hala kararsızım :/ ama normal arabasını 4 5 yaşa kadar kullanabiliyormuşuz. Neyse eminönüne gidip toplu alışveriş yapıcam inşallah. orada bebek arabalarına da bakıp karar vericem umarım

Kızlar bide bir şey sormak istiyorum. Özele gidenler varsa özellikle istanbulda. Her gittiğinizde doktor 3 boyutlu olarak bebeğinizi gösteriyor mu? Son trimester a girdim ama hala nerede doğum yapacağım emin değilim

İlk bebeğimde prima premium care almıştım bi kaç ay kullandık sonra prima aktif bebek yeşil olanlara geçtik sonra da sleepy kullandık evet gerçekten ucuz ve güzel şimdi sleepy ile başlamayı düşünüyorum piyasaya yeni girdiği için fiyatları uygun ve kaliteli tavsiye ederim

Korkma bişe olmaz ben onu hep yapıyorumHatta oğlum rahatsızlandı geçen hafta kusma ishal kuscam dedikçe yataktan nasıl kalktığımı bile bilmiyorum kalbini ferah tut ilk gebeliğimde bende çok hassastım ama şimdi kan hapı da vitaminde kullanmıyorum çünkü midem bulanıyo kullanınca doktora sordum eksiklik yoksa sıkıntı yok dedi bakalım kan tahlilinde belli olacak bu gittiğimde

canım benim eşimin arkadaşı bize ikeadan 500 tl lik bir alışveriş kartı hediye getirmişti. biz de işe yarasın diye ikeadan aldık beşiği, yatağı visco aldık çocuk yatarken rahat etsin diye. dolap da küçük bebek dolabı mantıksız geldi açıkcası 90 a 180 iki tane dolap aldık odaya. hem eşyaları toplanır diye bir de 3 çocuk düşünüyoruz Allah nasip ederse stratejik davranmak istedik :) ama büyüyen yatak konusunda ben de eşine katılıyorum. büyüyünce daha iyisini alırsınız, bu beşik de kardeşine kalır minnoşunn :)

canım benim eşimin arkadaşı bize ikeadan 500 tl lik bir alışveriş kartı hediye getirmişti. biz de işe yarasın diye ikeadan aldık beşiği, yatağı visco aldık çocuk yatarken rahat etsin diye. dolap da küçük bebek dolabı mantıksız geldi açıkcası 90 a 180 iki tane dolap aldık odaya. hem eşyaları toplanır diye bir de 3 çocuk düşünüyoruz Allah nasip ederse stratejik davranmak istedik :) ama büyüyen yatak konusunda ben de eşine katılıyorum. büyüyünce daha iyisini alırsınız, bu beşik de kardeşine kalır minnoşunn :)

Cok haklisin aslinda en azindan suan alacagim sey nasipse 2. cocugumun bebekligine kalir yani parayi gene bosa atmamis oluruz :)) en iyisi park yatak oyleyse hemen oda yapmayacagim icin park yataklarda tekerlek sistemide oluyomus odadan odaya suruklerim artik nasilsa evim musait
Bu arada bende visco yatak istiyorum en iyisi hangisiyse onu alicam mutlaka bu konuda hayatta acimam verecegim paraya

Çok sağol ya valla içim rahatladı..kafana takıyodum şu ilaçları içemedım dıye..benım tahliller iyi olmasına rağmen yazdı doktor..10 gündür içemedım valla bağırsaklarım düzeldi çok kabızlık yapıyormuş meğer..yarın randevum var bakalım bi sorayım kullanmasam olurmu dıye..bakalım kaç gram olmuş oğlum çok merak edıyorum..çok hareketli maşallah sürekli vuruyo annesıne bşyler yapıyo:))

Ben doktoruma söyledim bulantı yapıyor bende bu ilaçlar diye kırmızı et ye dedi kan yapımı için düzenli beslenmeye çalış dedi inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza

Ben doktoruma söyledim bulantı yapıyor bende bu ilaçlar diye kırmızı et ye dedi kan yapımı için düzenli beslenmeye çalış dedi inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza
Kırmızı eti çok yıyorum aslnda ben.bi sıkıntında yok kendımı çok dinç hissedıyorum.bakalım yarın ne dıcek doktor...aminn inşallah sağlıkla gelsin bebeklerımız ya

Kırmızı eti çok yıyorum aslnda ben.bi sıkıntında yok kendımı çok dinç hissedıyorum.bakalım yarın ne dıcek doktor...aminn inşallah sağlıkla gelsin bebeklerımız ya
Ben hamile kaldığımdan beri oğlumla uğraşıyorum çok hassas ve alerjik bi çocuk en ufak şeyde hastalanıyor.kendime vakit ayıramıyorum ilk gebeliğimde çok hassastım ye iç yat 24 haftalığım ve daha 6 kilo aldım bende biraz onu takıyorum ama bebek iyi diyolar inşallah öyledir.ilk gebeliğimde toplamda 21 kilo almıştım inşallah bebek alıyodur sağlıkla doğar ben almasam da olur:)

Yaa sorma bende kılo takıntısı var zaten 26 haftalık oldum haftaya 3. Trimestera giriyorz allahn ıznyke son 3 ay..1 ay öncesıne kadar 2 buçuk kılo almştm.şmdi hergun değişiyo gbı anlıyamadım..hiçbişeyı artırmadım herşeyı aynı şekilde yıyorum.sadece çok su içiyorum.bir anda tartıya çktm 54 olmuşum 52 yken nasıl oluyo anlamıyorm, vücut su flnmı tutuyo acaba öyle dıolarya..yanı görünüşte kilo almş gbıde durmuyorm karnım büyüyo sadece,yağlanıyormuyuz nedır yaa,,3 ay kaldı nekadar alırzki acaba daha kılo? Aslnda normal heralde,10 kılo alan var bu haftalarda

Bende 24 haftaligim iki hafta önceye kadar toplamda 2,5 kilo almıştım ama dün tartildim iki haftada 2 kilo almış gibi gösteriyor. Yeme düzenim değişmedi aksine iki haftadır yuzdum yürüyüş yaptım yani normalden daha çok hareket ettim. çok garip geldi nasıl aldim bende anlayamadım.

Aynen öyle.vücut bi şekilde bşy yapıyo yağ orAnımız fln artıyo sanırım..2 günde bile değişiyo.gazmıdır kabızlıktanmıdır nedir:) çıldırcam

Bebek alıyodur bide bebeğin suyu artıyo ya ondandır bana da az alıyorum gibi geliyo ilk gebeliğimde çok kilo aldığımdanmıdır bilmem:)

bizim mobilya beşiğimiz var şimdi. park beşik bana güzel gelmiyo yani tamamen zevk meselesi o yüzden :) araba konusunda da chicco nun arabasını çok övdüler etrafımda onlardan var ama almak istediğim modeli sepeti çıkartıp puseti konulabilen bişey istiyorum chicco nun da o modeli çok pahalı. o model başka araba bakcam artık

kan ilacı bende de bulantı yaptı kullanamadım. doktor damar yoluyla verelim dedi. 1-2 ay o şekilde kullandım ama çok sorun oluyodu tabi hastaneye gidiyosun 2 saat sürüyo serumun bitmesi. sonra doktordan başka bi ilaç istedim maltofer fol yazdı. bu hiç bulantı yapmıyo. sende doktorundan başka bi ilaç isteyebilirsin. hamilelik döneminde ne yersek yiyelim kan ilacında aldığımız demiri başka birşeyden alamıyoruz çünkü. ilacı bırakma derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…