- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Kırmızı olan pembesi ni annem aldı canım 150 liraya almışBayildim buna canim ne kadara aldiniz? saglikla buyusunler insallah gule gule kullanin
Canım kuzenim bundan aldı kızı şuan 5 aylık ama hic rahat değil tek başıma olduğum za-man kullanamıyorum diyor çok ağır ve takip çıkarması sorun 1000 liraya almıştı ama çok pişman şimdi pastın araba laa cam diyor
Valla kuzenim dedi diye canim alma yazık paraya görüntüsü güzel ama. Tek başına çok zor oluyor çıkarıp takmak kullanmak dedi dediğim gibi daha yeni ama baston alacam diyor bende kararımı degistirdim o yüZdentanıtımda adam çok kolay çıkarıp takıyodu yaa tipi çok hoşuma gtmişti..neyse yınede başka arabalara bakayımda bakalım neolcak..çokta begenmiştim
İlk bebeğimde prima premium care almıştım bi kaç ay kullandık sonra prima aktif bebek yeşil olanlara geçtik sonra da sleepy kullandık evet gerçekten ucuz ve güzel şimdi sleepy ile başlamayı düşünüyorum piyasaya yeni girdiği için fiyatları uygun ve kaliteli tavsiye ederimben 3. aydan beri tek tek alıyorum öyle yavaş yavaş daha da almadığım çok şey var. bi anda hepsini almak zor gelebilirdi gördüğüm güzel şeylerden aldım :) şimdi de bez ıslak mendil deterjan şampuan leğeni kovası falan bu tarz şeyleri almayı düşünüyorum ama amacım stoklamak değil tabiki :) değiştirebiliriz çünkü. Ama marka konusunda epey kafam karışık. bezde sleepy yi çok duydum mesela çok da ucuzmuş. o yüzden güvenemiyorum da. daha yeni doğmuş bi bebek çok hassas olcak. en iyisi neyse onu almak istiyo insan :)
Korkma bişe olmaz ben onu hep yapıyorumHatta oğlum rahatsızlandı geçen hafta kusma ishal kuscam dedikçe yataktan nasıl kalktığımı bile bilmiyorum kalbini ferah tut ilk gebeliğimde bende çok hassastım ama şimdi kan hapı da vitaminde kullanmıyorum çünkü midem bulanıyo kullanınca doktora sordum eksiklik yoksa sıkıntı yok dedi bakalım kan tahlilinde belli olacak bu gittiğimdeYa kızlar 1 haftadır demir hapımla vitamın hapım bitti birtürlü gidip alamadım ya kafama taktım ama bşy olurmu sizce?? Zaten bayramdan dolayı randevumda iptal edıldı 1 buçuk aydır gidemedım kontrole çatlıycam..pazartesı aldım randevuyu..birde yanlışlıkla yataktan kalkarken düz kalktım şınav çeker gbısalak gbı bşy olurmu ya..sinirm bozuldu.
Peki yatak ve bebek arabasi hakkinda fikirleriniz neler alan oldu mu? Ben hemen oda yapmicam yatak odama koyabilecegim mobilya besik yada park yatak bakmayi dusunuyorum ama hangisini almam gerektigine emin degilim. cevrem buyuyebilen mobilya besiklerden bahsedio esim cocuk buyudugu zaman guzel hosuna gitcek bi oda yapariz guzel bi park yatak alalim odasini yaptigimizda herseyini takim aliriz dio. E bende biran esime hak veriyorum sonrada ya bak ne guzel buyuyosa yatak ne gerek var buyuyen yatak alalim daha sonra odasini yaptigimizda eksik parcalarini tamamlariz diorum. Beynimin icinde deli dusunceler anlayacaginiz mutlaka aldikca paylasalim olur mu burdan yataklari ve bebek arabasini bide indirimlerden haberdar edelim kizlar
Peki yatak ve bebek arabasi hakkinda fikirleriniz neler alan oldu mu? Ben hemen oda yapmicam yatak odama koyabilecegim mobilya besik yada park yatak bakmayi dusunuyorum ama hangisini almam gerektigine emin degilim. cevrem buyuyebilen mobilya besiklerden bahsedio esim cocuk buyudugu zaman guzel hosuna gitcek bi oda yapariz guzel bi park yatak alalim odasini yaptigimizda herseyini takim aliriz dio. E bende biran esime hak veriyorum sonrada ya bak ne guzel buyuyosa yatak ne gerek var buyuyen yatak alalim daha sonra odasini yaptigimizda eksik parcalarini tamamlariz diorum. Beynimin icinde deli dusunceler anlayacaginiz mutlaka aldikca paylasalim olur mu burdan yataklari ve bebek arabasini bide indirimlerden haberdar edelim kizlar
Cok haklisin aslinda en azindan suan alacagim sey nasipse 2. cocugumun bebekligine kalir yani parayi gene bosa atmamis oluruz :)) en iyisi park yatak oyleyse hemen oda yapmayacagim icin park yataklarda tekerlek sistemide oluyomus odadan odaya suruklerim artik nasilsa evim musaitcanım benim eşimin arkadaşı bize ikeadan 500 tl lik bir alışveriş kartı hediye getirmişti. biz de işe yarasın diye ikeadan aldık beşiği, yatağı visco aldık çocuk yatarken rahat etsin diye. dolap da küçük bebek dolabı mantıksız geldi açıkcası 90 a 180 iki tane dolap aldık odaya. hem eşyaları toplanır diye bir de 3 çocuk düşünüyoruz Allah nasip ederse stratejik davranmak istedik :) ama büyüyen yatak konusunda ben de eşine katılıyorum. büyüyünce daha iyisini alırsınız, bu beşik de kardeşine kalır minnoşunn :)
Çok sağol ya valla içim rahatladı..kafana takıyodum şu ilaçları içemedım dıye..benım tahliller iyi olmasına rağmen yazdı doktor..10 gündür içemedım valla bağırsaklarım düzeldi çok kabızlık yapıyormuş meğer..yarın randevum var bakalım bi sorayım kullanmasam olurmu dıye..bakalım kaç gram olmuş oğlum çok merak edıyorum..çok hareketli maşallah sürekli vuruyo annesıne bşyler yapıyo:))Korkma bişe olmaz ben onu hep yapıyorumHatta oğlum rahatsızlandı geçen hafta kusma ishal kuscam dedikçe yataktan nasıl kalktığımı bile bilmiyorum kalbini ferah tut ilk gebeliğimde bende çok hassastım ama şimdi kan hapı da vitaminde kullanmıyorum çünkü midem bulanıyo kullanınca doktora sordum eksiklik yoksa sıkıntı yok dedi bakalım kan tahlilinde belli olacak bu gittiğimde
Ben doktoruma söyledim bulantı yapıyor bende bu ilaçlar diye kırmızı et ye dedi kan yapımı için düzenli beslenmeye çalış dedi inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımızaÇok sağol ya valla içim rahatladı..kafana takıyodum şu ilaçları içemedım dıye..benım tahliller iyi olmasına rağmen yazdı doktor..10 gündür içemedım valla bağırsaklarım düzeldi çok kabızlık yapıyormuş meğer..yarın randevum var bakalım bi sorayım kullanmasam olurmu dıye..bakalım kaç gram olmuş oğlum çok merak edıyorum..çok hareketli maşallah sürekli vuruyo annesıne bşyler yapıyo:))
Kırmızı eti çok yıyorum aslnda ben.bi sıkıntında yok kendımı çok dinç hissedıyorum.bakalım yarın ne dıcek doktor...aminn inşallah sağlıkla gelsin bebeklerımız yaBen doktoruma söyledim bulantı yapıyor bende bu ilaçlar diye kırmızı et ye dedi kan yapımı için düzenli beslenmeye çalış dedi inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza
Ben hamile kaldığımdan beri oğlumla uğraşıyorum çok hassas ve alerjik bi çocuk en ufak şeyde hastalanıyor.kendime vakit ayıramıyorum ilk gebeliğimde çok hassastım ye iç yat 24 haftalığım ve daha 6 kilo aldım bende biraz onu takıyorum ama bebek iyi diyolar inşallah öyledir.ilk gebeliğimde toplamda 21 kilo almıştım inşallah bebek alıyodur sağlıkla doğar ben almasam da olur:)Kırmızı eti çok yıyorum aslnda ben.bi sıkıntında yok kendımı çok dinç hissedıyorum.bakalım yarın ne dıcek doktor...aminn inşallah sağlıkla gelsin bebeklerımız ya
Yaa sorma bende kılo takıntısı var zaten 26 haftalık oldum haftaya 3. Trimestera giriyorz allahn ıznyke son 3 ay..1 ay öncesıne kadar 2 buçuk kılo almştm.şmdi hergun değişiyo gbı anlıyamadım..hiçbişeyı artırmadım herşeyı aynı şekilde yıyorum.sadece çok su içiyorum.bir anda tartıya çktm 54 olmuşum 52 yken nasıl oluyo anlamıyorm, vücut su flnmı tutuyo acaba öyle dıolarya..yanı görünüşte kilo almş gbıde durmuyorm karnım büyüyo sadece,yağlanıyormuyuz nedır yaa,,3 ay kaldı nekadar alırzki acaba daha kılo? Aslnda normal heralde,10 kılo alan var bu haftalardaBen hamile kaldığımdan beri oğlumla uğraşıyorum çok hassas ve alerjik bi çocuk en ufak şeyde hastalanıyor.kendime vakit ayıramıyorum ilk gebeliğimde çok hassastım ye iç yat 24 haftalığım ve daha 6 kilo aldım bende biraz onu takıyorum ama bebek iyi diyolar inşallah öyledir.ilk gebeliğimde toplamda 21 kilo almıştım inşallah bebek alıyodur sağlıkla doğar ben almasam da olur:)
Aynen öyle.vücut bi şekilde bşy yapıyo yağ orAnımız fln artıyo sanırım..2 günde bile değişiyo.gazmıdır kabızlıktanmıdır nedir:) çıldırcamBende 24 haftaligim iki hafta önceye kadar toplamda 2,5 kilo almıştım ama dün tartildim iki haftada 2 kilo almış gibi gösteriyor. Yeme düzenim değişmedi aksine iki haftadır yuzdum yürüyüş yaptım yani normalden daha çok hareket ettim. çok garip geldi nasıl aldim bende anlayamadım.
Bebek alıyodur bide bebeğin suyu artıyo ya ondandır bana da az alıyorum gibi geliyo ilk gebeliğimde çok kilo aldığımdanmıdır bilmem:)Bende 24 haftaligim iki hafta önceye kadar toplamda 2,5 kilo almıştım ama dün tartildim iki haftada 2 kilo almış gibi gösteriyor. Yeme düzenim değişmedi aksine iki haftadır yuzdum yürüyüş yaptım yani normalden daha çok hareket ettim. çok garip geldi nasıl aldim bende anlayamadım.
bizim mobilya beşiğimiz var şimdi. park beşik bana güzel gelmiyo yani tamamen zevk meselesi o yüzden :) araba konusunda da chicco nun arabasını çok övdüler etrafımda onlardan var ama almak istediğim modeli sepeti çıkartıp puseti konulabilen bişey istiyorum chicco nun da o modeli çok pahalı. o model başka araba bakcam artıkPeki yatak ve bebek arabasi hakkinda fikirleriniz neler alan oldu mu? Ben hemen oda yapmicam yatak odama koyabilecegim mobilya besik yada park yatak bakmayi dusunuyorum ama hangisini almam gerektigine emin degilim. cevrem buyuyebilen mobilya besiklerden bahsedio esim cocuk buyudugu zaman guzel hosuna gitcek bi oda yapariz guzel bi park yatak alalim odasini yaptigimizda herseyini takim aliriz dio. E bende biran esime hak veriyorum sonrada ya bak ne guzel buyuyosa yatak ne gerek var buyuyen yatak alalim daha sonra odasini yaptigimizda eksik parcalarini tamamlariz diorum. Beynimin icinde deli dusunceler anlayacaginiz mutlaka aldikca paylasalim olur mu burdan yataklari ve bebek arabasini bide indirimlerden haberdar edelim kizlar
kan ilacı bende de bulantı yaptı kullanamadım. doktor damar yoluyla verelim dedi. 1-2 ay o şekilde kullandım ama çok sorun oluyodu tabi hastaneye gidiyosun 2 saat sürüyo serumun bitmesi. sonra doktordan başka bi ilaç istedim maltofer fol yazdı. bu hiç bulantı yapmıyo. sende doktorundan başka bi ilaç isteyebilirsin. hamilelik döneminde ne yersek yiyelim kan ilacında aldığımız demiri başka birşeyden alamıyoruz çünkü. ilacı bırakma derim benBen doktoruma söyledim bulantı yapıyor bende bu ilaçlar diye kırmızı et ye dedi kan yapımı için düzenli beslenmeye çalış dedi inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?