- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Biz dun bir anda gittik yatagini arabasini aldik geldik esim mobilya yataklara baktirmqdi bile adamada mobilya yataklardan göründü gorunen heralde. Herneyse bilmiyorum memnun kalacak miyiz kalmayacak miyiz ama modellerini ve kaliteli durusu falan hosumuza gitti. Yatakta Prego Cosmos park yatak aldik. Arabada Kraft Leon aldik. Arabaya bayildim kizlar bi bakin google dan foto atamadimbizim mobilya beşiğimiz var şimdi. park beşik bana güzel gelmiyo yani tamamen zevk meselesi o yüzden :) araba konusunda da chicco nun arabasını çok övdüler etrafımda onlardan var ama almak istediğim modeli sepeti çıkartıp puseti konulabilen bişey istiyorum chicco nun da o modeli çok pahalı. o model başka araba bakcam artık
Biz dun bir anda gittik yatagini arabasini aldik geldik esim mobilya yataklara baktirmqdi bile adamada mobilya yataklardan göründü gorunen heralde. Herneyse bilmiyorum memnun kalacak miyiz kalmayacak miyiz ama modellerini ve kaliteli durusu falan hosumuza gitti. Yatakta Prego Cosmos park yatak aldik. Arabada Kraft Leon aldik. Arabaya bayildim kizlar bi bakin google dan foto atamadim
Bunu bende çok begenmştim :) bu değilmi senın aldığın..iyi sevındm yakından görmemiştim çünkü sen begenmişsn demekki güzel miş sevındım:) bu gri rengi.çok begendm benBiz dun bir anda gittik yatagini arabasini aldik geldik esim mobilya yataklara baktirmqdi bile adamada mobilya yataklardan göründü gorunen heralde. Herneyse bilmiyorum memnun kalacak miyiz kalmayacak miyiz ama modellerini ve kaliteli durusu falan hosumuza gitti. Yatakta Prego Cosmos park yatak aldik. Arabada Kraft Leon aldik. Arabaya bayildim kizlar bi bakin google dan foto atamadim
Kuzum ayni rengi aldim bende grisini ama bayilarak aldik kullanmadim oneriyorumda diemiorum o yuzden ama saticinin anlatimi falan gayet kullanisli oldugunu hissettirdi kalitesi gorunumude ben burdayim diodu. O kadar hosuma gittiki esim hatta dalga gecti benle sanki bmw aldik die :)))Bunu bende çok begenmştim :) bu değilmi senın aldığın..iyi sevındm yakından görmemiştim çünkü sen begenmişsn demekki güzel miş sevındım:) bu gri rengi.çok begendm ben
Bende duymustum pat küt carpma meselesini ama eltimde kendi kizi icin hic carpmadi demisti cocuktan cocuga degisiyo demekki. Iyi bari bende suan park yatak aldigima sevindim :)kızlar beşikle ilgili de tahta beşik küçükken iyi ama bebek ayaklanınca ayağa kalkmaya başlayınca sıkıntı başlıyo sırf güzel dursun mobilyama uysun diye beyaz büyük tahta beşik aldım çok da güzel cibnlik falan süsledim de ama beşik korumalar da olsa kafasını pat küt vuruyodu yastık koyuyodum etrafına bi de aşağı atlamaya çalılıyodu uyanınca onun için kesinlikle park yatak tavsiye ederim alt kısmını giriş çıkış için açarsınız bebek beşikten atlar korkusu olmaz uyansa bile kalkar kendi gelir yanınıza
Canim sen bugun hastaneye gidicektin kilosunu ve boyunu paylasir misin ciktiginda senle gunumuz ayni en azindan fikrim olsun benimki icin 3 asagi 5 yukari su kadarmis diyebileyim. Ben gecen ayin 15inde gitmisim daha bu ayin 19 u randevum cok ta merak ediom Allahtan kipir kipirda telaslanip gitmiom sabretmeye calisiomBunu bende çok begenmştim :) bu değilmi senın aldığın..iyi sevındm yakından görmemiştim çünkü sen begenmişsn demekki güzel miş sevındım:) bu gri rengi.çok begendm ben
Hayırlı olsun canım :) bende araştırıyorm işte, bu model hoşuma gttı bi kaç daha bakayımda..tatıle gtcem ayın 25. De ondan sonra alırım artık bende..bugün randevım var acaba bebek nekadar oldu yaa çatlıcam.yazarım :)Kuzum ayni rengi aldim bende grisini ama bayilarak aldik kullanmadim oneriyorumda diemiorum o yuzden ama saticinin anlatimi falan gayet kullanisli oldugunu hissettirdi kalitesi gorunumude ben burdayim diodu. O kadar hosuma gittiki esim hatta dalga gecti benle sanki bmw aldik die :)))
Aynen çokk hareketli oyuzden içim rahat bıraz demekki güçleniyo büyüyyo..3 de bugün randevum canım 2 gbı çıkatım evden..gelince mutlaka paylaşıcam :) kılosunu flnCanim sen bugun hastaneye gidicektin kilosunu ve boyunu paylasir misin ciktiginda senle gunumuz ayni en azindan fikrim olsun benimki icin 3 asagi 5 yukari su kadarmis diyebileyim. Ben gecen ayin 15inde gitmisim daha bu ayin 19 u randevum cok ta merak ediom Allahtan kipir kipirda telaslanip gitmiom sabretmeye calisiom
Tamam hayatim 3 bucuktan sonra girip girip durcam hemen yaz nolur cikar cikmazAynen çokk hareketli oyuzden içim rahat bıraz demekki güçleniyo büyüyyo..3 de bugün randevum canım 2 gbı çıkatım evden..gelince mutlaka paylaşıcam :) kılosunu fln
Çıkar çıkmaz arabada yazarım hatta merak etme :)) bende çatlıcam saatler geçmiuo sanki offf yaa,,inşallah iyi gelişmştr oğlum.kesın doktor şeker yüklemesı fln dıcek ama ben yaptrmıcam tabikide..Tamam hayatim 3 bucuktan sonra girip girip durcam hemen yaz nolur cikar cikmaz
Insallah canim.iyi haberler alirsin. Ben bu hafta grip oldum orta kulak iltihabi baslangicimda olmus annem izmirden geldi 3 gun benimle ilgilenmeye antibiyotik kullandim parol falan kullandim insallah etkilenmemistir yavrum. Doktor kullanman kullanmamandan daha iyi yoksa atlatamazsin dedi ve annenin atesi ciktiginda bebekte etkilenebiliomus 2 kere yukseldi atesim ama cok degil Allahtan kisa sureli kontrol altinda tuttuk yani halada iyilesmedim insallah gelisebilmistir bu hafta bebegim etkilenmemistir hastaligimdan ilaclardan aslinda dayanamayip gidicem galiba ben doktoraÇıkar çıkmaz arabada yazarım hatta merak etme :)) bende çatlıcam saatler geçmiuo sanki offf yaa,,inşallah iyi gelişmştr oğlum.kesın doktor şeker yüklemesı fln dıcek ama ben yaptrmıcam tabikide..
Seker yuklemesi ac karnina yapilmiyo muydu ben dicegini sanmiyorum belki baska gune randevu verir ama bugun icin yapamaz ac karnina gitmen gerekio die biliorumÇıkar çıkmaz arabada yazarım hatta merak etme :)) bende çatlıcam saatler geçmiuo sanki offf yaa,,inşallah iyi gelişmştr oğlum.kesın doktor şeker yüklemesı fln dıcek ama ben yaptrmıcam tabikide..
Aynen aç.karnına oluyo,,bugün söyler diye dedım.yaptrmıcam.ben ya...geçmiş olsn bu arada.doktor kullan dedıyse bi.sorun olmaz bence canım..işte yınede insan rahat etmıyo:) anlıyorum seniiSeker yuklemesi ac karnina yapilmiyo muydu ben dicegini sanmiyorum belki baska gune randevu verir ama bugun icin yapamaz ac karnina gitmen gerekio die biliorum
Cok sagol hayatim. Aynen icim hic rahat degil sanki bilerek canini yakiomusum gibi sacma sapan bi duygu oluo ilaci icinceAynen aç.karnına oluyo,,bugün söyler diye dedım.yaptrmıcam.ben ya...geçmiş olsn bu arada.doktor kullan dedıyse bi.sorun olmaz bence canım..işte yınede insan rahat etmıyo:) anlıyorum senii
gülü güle kullanın inşaallah çok güzel duruyo araba görünüşünü beğendim bende. ne kadara aldınız peki :) bana annemler hediye alcak ekimde yanlarına gidicem ozaman alırız sanırımKuzum ayni rengi aldim bende grisini ama bayilarak aldik kullanmadim oneriyorumda diemiorum o yuzden ama saticinin anlatimi falan gayet kullanisli oldugunu hissettirdi kalitesi gorunumude ben burdayim diodu. O kadar hosuma gittiki esim hatta dalga gecti benle sanki bmw aldik die :)))
Cok sagol gercekten gorunusu magaza icerisindede olsa kullanisi cok hosuma gitti:)) 1649 liraymis normal fiyati izmirde babymall magaza acilisi yapildi ordan acilisa ozel 1000 liraya aldik canim bizede esimin halasi alacakti arabayi tabi biz begenecektik o fiyatini odeyecekti diger eltilerime falanda ilk cocuklarinda hep o almis hediye simdi kayinvalidemle beraber almanyaya gittiler biz o olmadan aldik esim halasi geldiginde dicek aldik parasini isteriz die bakalim koparabilirsek :))gülü güle kullanın inşaallah çok güzel duruyo araba görünüşünü beğendim bende. ne kadara aldınız peki :) bana annemler hediye alcak ekimde yanlarına gidicem ozaman alırız sanırım
Ben şmdi çıktm hastaneden cnm. Çok şükür herşey yolunda.elini emiyodu resımını çekti verdı doktor :)) 868 gram olmuş..bebişş. Gayet iyi dedı doktorCok sagol hayatim. Aynen icim hic rahat degil sanki bilerek canini yakiomusum gibi sacma sapan bi duygu oluo ilaci icince
Cok sevindim hayatim kac cm mis onu soyledi mi ? Benimkide yakindir heraldeBen şmdi çıktm hastaneden cnm. Çok şükür herşey yolunda.elini emiyodu resımını çekti verdı doktor :)) 868 gram olmuş..bebişş. Gayet iyi dedı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?