♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Ben şmdi çıktm hastaneden cnm. Çok şükür herşey yolunda.elini emiyodu resımını çekti verdı doktor :)) 868 gram olmuş..bebişş. Gayet iyi dedı doktor
Ya ben dayanamicam galiba yarin baska hastanede fetaleko var ona giricem onun sonucunu aliyim ordanda beklemiyim.hic ayin 19unu falan gidiyim doktoruma

Ben şmdi çıktm hastaneden cnm. Çok şükür herşey yolunda.elini emiyodu resımını çekti verdı doktor :)) 868 gram olmuş..bebişş. Gayet iyi dedı doktor
Çok sevindim bende acaba benim bebiş nasıl merak ediyorum yarın tam 25 haftalık olacağız bende yarın doktora gidecem
Senin karnın çok büyüdü mu benim hala çok büyümedi de

Çok geçmiş olsun inşallah iyisinizdir

Cok sevindim hayatim kac cm mis onu soyledi mi ? Benimkide yakindir heralde
33 cm canım.. Netten bakıyorm ortalama 26 haftalık gebeliklerede kilosu gayet iyi çok şükür yaa gördüm rahatladım.kan ve idrar istedı doktor 3 gün sonra alcam sonuçları.. Şeker yüklemesi içinde ben istemıyorm dedım tamam dedı hiç itiraz etmedı yani önemsemedı valla

Çok sevindim bende acaba benim bebiş nasıl merak ediyorum yarın tam 25 haftalık olacağız bende yarın doktora gidecem
Yaa bende çok merak ediyodum 6 haftadır gidememiştm doktora düşün yaniii...karnım biraz büyüdü yani hamile.oldugum belli..ama başka biyerım büyümedi sadece karnım çıktı:) sivri çıkıyo benım karnım erkek bebekte öyle okur dıolar

Evet öyleymiş erkek bebekte benim kız olduğu için karnım biraz daha yaygın oluyor

Aynen bu kilo araliklarinda olmasi gerektigi yazio bende bugun baktim. Benim doktorum ilk gittigim zaman haric hic bi daha kan idrar istemedi insallah oda bu sefer isterde bi bakar neyim eksik neyim fazla cuma gerci saglikocagina gidip ben kontrol etmelerini istedim bugun cikti sonucuda yarin sabah gidip bakiyim bugun gidemedim. Doktor kendi mi konuyu acti seker yuklemesi icin yoksa sen mi istemiyorum ama yapmali miyim diye sordun canim

Birde bşy söyleyımmi hafta hafta büyüyo insanın karnı ya çok farkedıyo yanii..bugün hastanede bi kadınla knuştm 6 aylıkmış benden büyüktü karnı.yani yapıyla alakalı sanırım..biranda büyüyo ya.daha nekadar büyür acaba off kıyafet sıkıntı sürekli alışverş yapıyorum gidiyorum elbise alıyorum.
Canım bende ilk hamile okdupumdan beri 2. Defa verıyorum kan idrar ve idrar kültürü.enfeksİyona fln bakıyokar kan değerlerine...bu haftada istenıyomuş zaten kesın senın doktor da ister..şeker yüklemesi yapıldımı dedı doktor ben hayır dedım.istemıyorum yaotrmak dedım peki tamam dedı..dosyama not aldı..okadar canım..yani hiç yaptr fln demedi hiç karşı çıkmadı peki.dedı..3 gün sonra sonuçları alıp göstercem bakalım.

Canım bende ilk hamile okdupumdan beri 2. Defa verıyorum kan idrar ve idrar kültürü.enfeksİyona fln bakıyokar kan değerlerine...bu haftada istenıyomuş zaten kesın senın doktor da ister..şeker yüklemesi yapıldımı dedı doktor ben hayır dedım.istemıyorum yaotrmak dedım peki tamam dedı..dosyama not aldı..okadar canım..yani hiç yaptr fln demedi hiç karşı çıkmadı peki.dedı..3 gün sonra sonuçları alıp göstercem bakalım.[/QUOTE]
Anladim canim insallah sonuclarin iyi cikar bakalim benim randevu 19 unda normalde ama ben bu hafta gitmek istiom gittigimde bakalim isteyecek mi.

Evet bende sürekli bisey alıyorum çok karnım çıkmadı ama bir gelen bir daha gelmiyor şimdi rahat elbiseler güzel oluyor havalar serinleyince bakalım ne olacak

kızlar iştah durumunuz nasıl?Benim canım hiç bişe yemek istemiyo yemek saatleri gelince stres oluyorum resmen ya

kızlar iştah durumunuz nasıl?Benim canım hiç bişe yemek istemiyo yemek saatleri gelince stres oluyorum resmen ya
Benım iştahım iyi açık yani ilk günden beri değişmedı.. Bıraz kapansa benımde keşke :)

:)öyle de stres olurdun :)kaç kilo aldın meyveyi falan çok güzel yiyorum da özellikle et yemeklerini falan istemeye istemeye zorla yiyorum
Havalarda sıcakya ağır şeyler yenmiyo zaten.bende meyve fln yıyorm öğlenleri geçiştiriyoRum.27. Haftadayım 54 olmuşum 4 kılo almşm.ama belli değil dışarıdan.nereme aldımki acaba:) bebiş 868 gr olmuş..bir anda 2 kılo birden arttı ama bende anlamadım.şuana kadar 4 kılo..sen kaç aldın peki?:)

bende 25. haftadayım 6 kilo aldım yiyorum ama ben zorla :/meyveyi çekirdeği falan çok tüketiyorum.Bebiş ne durumda bilmiyorum en son 2 hafta önce gittim 520 gramdı sanırım 2 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım inşallah iyidir.bebek alsın zaten daha iyi ben 53 le çıktım yola Ne giyeceğimi sapıttım bi de çalışıyorum her gün aynı şey giymekte olmuyor uydurmaya çalışıyorum bişeyler...

bende 26.haftadayım 7 kilo aldım herkes 3-4 kilo alıyo ben önden gidiyorum hep. bebeğim de öyle daha bugün geldim kontrolden 914gr. masaallah :) bebeğimin de benim de diyet yapmamız lazım bu arada iştahım da gayte açık her daim açım

bana da az geliyo 25. haftada 7-9 arası kilo almak lazım diyo nette bir sitede siz nerden baktınız?Buna göre normal alıyo sizin kilonuz

Ben dayanamadim gittim bugun doktora 931 gr olmusuz cok sukur cok iyiyiz. Kizlar bende 72 73 arasinda gidip geliyorum yedigime gore degisio hemen suan tartildim 72 cikiorum buna gorede doktora ilk gittigimde 67 kiloymusum 6 kilo falan aldim bende doktor gayet iyi aliosun son aylar dikkat et hizli gitme dedi. Bide benim bobrek kismim agrio persembe ultrason istedi doktor hamilelerde bobrek buyumesi olabiliomus insallah oyle birsey degildir

Bende bugün gittim doktora 25 haftayı doldurduk bugün 6 kilo almışım doktor normal çok iyi gidiyosun dedi bebişim de 790 gr 33 cm olmuş istahimda açık yani ama dikkat ediyorum öğlen sadece meyve yiyorum süt içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…