- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Maşallah canım senın bebişın kilosuda iyiymiş... Aç karnına sabah tartılcaksın.tok karnına olmaz 1 kılo farkedıyo.yıyıp içtiklerın,,son 3 ayımız kaldı.nekadar alırzki acaba.? Belkide normal ağrıdır inş bi sıkıntı çkmazBen dayanamadim gittim bugun doktora 931 gr olmusuzcok sukur cok iyiyiz. Kizlar bende 72 73 arasinda gidip geliyorum yedigime gore degisio hemen suan tartildim 72 cikiorum buna gorede doktora ilk gittigimde 67 kiloymusum 6 kilo falan aldim bende doktor gayet iyi aliosun son aylar dikkat et hizli gitme dedi. Bide benim bobrek kismim agrio persembe ultrason istedi doktor hamilelerde bobrek buyumesi olabiliomus insallah oyle birsey degildir
Ama normal ya herkesin bünyesi farklı 20. Haftada 10 kilo alanda var..birazcık daha dikkat edıp hareketli olursak daha az alırz ben çok hareketliyim evde fln birde ekmeği fazla yemiyorum bi kahvaltı da yıyorm birde canım tost çekiyo kaşarlı ondan yıyorum bazen..meyvenınde fazlası kilo yapıyo..dikkat etmeliyizki sonra uğraşmayalım kilo vermeye insanın psikokojısı değişiyo çünkü..ben de 27+3 üm 8 kilo aldım siz 3 4 kilo deyince bunalıma girdim şimdi
Bakalm senın bebiş kaç gr olmuş.hayırlı habetlerını yazarsın :) vücut alıyo bi şekilde hamilelik sonuçta.moral bozmak yok.dikkat et bıraz daha sadece.sağlıklı olsunda bebişler :)Kızlar şuanda 26+1 deyiz toplamda 9 kilo aldım biraz fazla gibi ama bu cuma kontrolum var ins bebiş iyidir
Hayırlısı ins yazarımBakalm senın bebiş kaç gr olmuş.hayırlı habetlerını yazarsın :) vücut alıyo bi şekilde hamilelik sonuçta.moral bozmak yok.dikkat et bıraz daha sadece.sağlıklı olsunda bebişler :)
Cok gecmis olsun malesef yapabilecegin hicbirsey bilmiyorum benHerkese merhaba, Size bir şey danısmak istiyorum. Benim gitgide cekilmez olan sindirim gaz sorunum var. Sadece baklagiller degil ne yesem asırı şişiyorum karnıma ağrılar giriyor sabahtan aksama kadar kıvranıyorum resmen. Kabız hiç olmamama ragmen yasıyorum üstelik benim gibi olan var mı ya da bunun bir çözümünü bilen var mı? Yardım edin lütfen
ben yorumlarda görüyorum sağdan soldan duyuyorum şu kadar kilo aldım diyenleri. onlara göre öndeyim. hiç internetten araştırmadım. napayım ya böyle oluyo hamileyim diyet yapamıcambana da az geliyo 25. haftada 7-9 arası kilo almak lazım diyo nette bir sitede siz nerden baktınız?Buna göre normal alıyo sizin kilonuz
iyi maşallah size az kalmış ne güzel :)bence hazırla tam zamanı son aylar çok zorlanırsın bebişinin elbiselerini de yıka mis gibi acil bi durumda hemen çantayı alıp çıkarsınız ben 28 olunca hazır edeceğim inşallahMerhaba bayanlar, 28+3 deyiz 1269 gr 37cm olduk çok şükür :) toplamda 10 kilo almışım doktorum çok iyi son aylarına dikkat et dedi...daha henüz hastane çantamız yok hazırlamalı mıyım ki yoksa son ayda mı yapsam eksiğimiz var bu hafta sonu toptan alacağız.
zaten iyi iyi çok değil aldığımız kilolar ben 21 kilo aldım ilk gebeliğimde ona göre kıyaslayınca az geliyo ama ilkinde 49 la çıktım yola 70 kiloyla doğuma girdim çok geçmedi ben eski halime döndüm sonradan tekrar aldım :)şimdide 53 le başladım yola zaten çok da almıyım yaben yorumlarda görüyorum sağdan soldan duyuyorum şu kadar kilo aldım diyenleri. onlara göre öndeyim. hiç internetten araştırmadım. napayım ya böyle oluyo hamileyim diyet yapamıcam
geçmiş olsun canım inşaallah öyle değildir. aklına kötü şeyler getirme dua et :)Ben dayanamadim gittim bugun doktora 931 gr olmusuzcok sukur cok iyiyiz. Kizlar bende 72 73 arasinda gidip geliyorum yedigime gore degisio hemen suan tartildim 72 cikiorum buna gorede doktora ilk gittigimde 67 kiloymusum 6 kilo falan aldim bende doktor gayet iyi aliosun son aylar dikkat et hizli gitme dedi. Bide benim bobrek kismim agrio persembe ultrason istedi doktor hamilelerde bobrek buyumesi olabiliomus insallah oyle birsey degildir
benim bünyem çok kolay kilo alır ama vermez. verici değil yani alıcızaten iyi iyi çok değil aldığımız kilolar ben 21 kilo aldım ilk gebeliğimde ona göre kıyaslayınca az geliyo ama ilkinde 49 la çıktım yola 70 kiloyla doğuma girdim çok geçmedi ben eski halime döndüm sonradan tekrar aldım :)şimdide 53 le başladım yola zaten çok da almıyım yabebiş alsın yeter
yok bence bunalıma girmeyin. herkesin bünyesi farklı bizim de böyle napalım hamileyiz biz boşverin :)ben de 27+3 üm 8 kilo aldım siz 3 4 kilo deyince bunalıma girdim şimdi
Cok sagol hayatim.bakalim yarin ultrasona giricem insallah yoktur oyle bisey dedigin gibi ama agrisindan ne oturabiliom ne yatabiliomgeçmiş olsun canım inşaallah öyle değildir. aklına kötü şeyler getirme dua et :)
Çok geçmiş olsun kesin teşhis konulmadı dimi üşütmüş olma ihtimalin yok mu böbreklerini o da çok ağrı yapar havalar bu ara bi sıcak bi soğukCok sagol hayatim.bakalim yarin ultrasona giricem insallah yoktur oyle bisey dedigin gibi ama agrisindan ne oturabiliom ne yatabiliom
Cok sagol canim ama daha kesin tani yok yarin ultrasona giricem yarin belli olur varmi yok mu insallah yoktur oyle biseyÇok geçmiş olsun kesin teşhis konulmadı dimi üşütmüş olma ihtimalin yok mu böbreklerini o da çok ağrı yapar havalar bu ara bi sıcak bi soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?