♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kizlar cok sukur birsey yokmus. Sadece sag bobrek toplayici sistemde hafif dolgunluk varmis oda bebegin o tarafa yatmasindan kaynaklaniyomus agrimin nedeni bebegin o tarafta yatmasiymis

Kizlar cok sukur birsey yokmus. Sadece sag bobrek toplayici sistemde hafif dolgunluk varmis oda bebegin o tarafa yatmasindan kaynaklaniyomus agrimin nedeni bebegin o tarafta yatmasiymis
Gözün aydın sevindim kötü bir şey olmamasına geçmiş olsun dikkat et kendine yinede

İyi cnm sevndm... Bendede mide ağrısı başladı heralde baskı yapıyo bebiş diye düşünüyorm..olabılıyomuş hamilelkte mıde ağrsı

Ha bu arada kizlar dun bebegime annemle alisveris yaptik daha dogrusu annem yapti alisverisi bebek ceyizi yapmasi gerekiormus bir cok sey aldi hicbirsey yapmadim diodum salincagina kadar alindi oglumun cok sukur. Kaynanaminda ufak tefek alacaklarini goz onune getirince eksiklikleri bitio yalniz soyle bisey var kaynanamla muhtemelen kasimda alisveris yapilir cunku kendisi almanyada suan yani bu alincaklar benim elime doguma yakin gelecek eee ben hic kiyafet almicam diodum bir suru gelcek die ben almayincada onceden yikayip utuleme kismi bildiginiz son 2 3 haftaya kalio kaldi ki erken dogum oldu dielim ben ne halt yicem kafamda deli sorular olustu resmen. Soyleki hastane cantami bile dun annem aldi ama onun evinde bide anneme ben soyledim bunlar senin yaptiklarin doguma yakin getirirsin die dusununce akilsizlik etmisim resmen acaba bende mi simdiden nolur nolmaz die hastane cikisi lohusa geceligi mi denir o tarz seyler alsam da yikayip utuleyip hazir etsem oldu oldu bir anda erken dogum olsa Allah korusun bilemedim ya. O kadar tecrubesizim ki dusundukce stresleniom kizlar

Bencede iyi yaparsın ama bende zorlaniyorum bir kaç yere baktım lohusa pijamasi için ama kışlık alacağım dan dolayı bulamadım yaa

Bide bebek çantası için hangisinden alacaksınız ben sırt çantası düşünüyorum daha rahat gibi geliyor bana bide bebefon alacağız da hangi marka daha iyi sizce bilen var mi

Canım bebeğin zamanında sağlıklı gelsin ama erken doğum riskine karşı çantanı hazır et alan hediyesini alsın sen annenden çantanı al nolcak sanki ilk kızım da erken doğum oldu daha yıkanmamış çanta bile yoktu 1 ay öncesinden koy dursun köşede

Maşallah maşallah maşallah :) Ben de bugün gittim 27+5 im daha bizim kız 900 gr. Benimki de kilo olarak biraz geri maalesef. Gerçi doktor endişelenecek birşey yok doğumun kolay olur dedi ama bakalım :)

Maşallah maşallah maşallah :) Ben de bugün gittim 27+5 im daha bizim kız 900 gr. Benimki de kilo olarak biraz geri maalesef. Gerçi doktor endişelenecek birşey yok doğumun kolay olur dedi ama bakalım :)

25 haftalık 700 gr benimkide zayıftı haftaya kontrol var küveze girmesin sağlıklı olsun da tek büyür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…