İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzCok sagol canim ama daha kesin tani yok yarin ultrasona giricem yarin belli olur varmi yok mu insallah yoktur oyle bisey
İyi hadi gözünaydın sevindim önemli bişey olmamasınaKizlar cok sukur birsey yokmus. Sadece sag bobrek toplayici sistemde hafif dolgunluk varmis oda bebegin o tarafa yatmasindan kaynaklaniyomus agrimin nedeni bebegin o tarafta yatmasiymis
Cok sagol hayatim doguma kadar bu agriyi cekmeye devam ama en azindan sukur ki bobrek buyumesi falan degilmisİyi hadi gözünaydın sevindim önemli bişey olmamasına
Gözün aydın sevindim kötü bir şey olmamasına geçmiş olsun dikkat et kendine yinedeKizlar cok sukur birsey yokmus. Sadece sag bobrek toplayici sistemde hafif dolgunluk varmis oda bebegin o tarafa yatmasindan kaynaklaniyomus agrimin nedeni bebegin o tarafta yatmasiymis
İyi cnm sevndm... Bendede mide ağrısı başladı heralde baskı yapıyo bebiş diye düşünüyorm..olabılıyomuş hamilelkte mıde ağrsıKizlar cok sukur birsey yokmus. Sadece sag bobrek toplayici sistemde hafif dolgunluk varmis oda bebegin o tarafa yatmasindan kaynaklaniyomus agrimin nedeni bebegin o tarafta yatmasiymis
Cok sagol canimGözün aydın sevindim kötü bir şey olmamasına geçmiş olsun dikkat et kendine yinede
Cok sagol hayatim. Demek ki aliscaz bu agrilara baksana sanada cok gecmis olsun canimİyi cnm sevndm... Bendede mide ağrısı başladı heralde baskı yapıyo bebiş diye düşünüyorm..olabılıyomuş hamilelkte mıde ağrsı
Bencede iyi yaparsın ama bende zorlaniyorum bir kaç yere baktım lohusa pijamasi için ama kışlık alacağım dan dolayı bulamadım yaaHa bu arada kizlar dun bebegime annemle alisveris yaptik daha dogrusu annem yapti alisverisi bebek ceyizi yapmasi gerekiormus bir cok sey aldi hicbirsey yapmadim diodum salincagina kadar alindi oglumun cok sukur. Kaynanaminda ufak tefek alacaklarini goz onune getirince eksiklikleri bitio yalniz soyle bisey var kaynanamla muhtemelen kasimda alisveris yapilir cunku kendisi almanyada suan yani bu alincaklar benim elime doguma yakin gelecek eee ben hic kiyafet almicam diodum bir suru gelcek die ben almayincada onceden yikayip utuleme kismi bildiginiz son 2 3 haftaya kalio kaldi ki erken dogum oldu dielim ben ne halt yicem kafamda deli sorular olustu resmen. Soyleki hastane cantami bile dun annem aldi ama onun evinde bide anneme ben soyledim bunlar senin yaptiklarin doguma yakin getirirsin die dusununce akilsizlik etmisim resmen acaba bende mi simdiden nolur nolmaz die hastane cikisi lohusa geceligi mi denir o tarz seyler alsam da yikayip utuleyip hazir etsem oldu oldu bir anda erken dogum olsa Allah korusun bilemedim ya. O kadar tecrubesizim ki dusundukce stresleniom kizlar
Ha bu arada kizlar dun bebegime annemle alisveris yaptik daha dogrusu annem yapti alisverisi bebek ceyizi yapmasi gerekiormus bir cok sey aldi hicbirsey yapmadim diodum salincagina kadar alindi oglumun cok sukur. Kaynanaminda ufak tefek alacaklarini goz onune getirince eksiklikleri bitio yalniz soyle bisey var kaynanamla muhtemelen kasimda alisveris yapilir cunku kendisi almanyada suan yani bu alincaklar benim elime doguma yakin gelecek eee ben hic kiyafet almicam diodum bir suru gelcek die ben almayincada onceden yikayip utuleme kismi bildiginiz son 2 3 haftaya kalio kaldi ki erken dogum oldu dielim ben ne halt yicem kafamda deli sorular olustu resmen. Soyleki hastane cantami bile dun annem aldi ama onun evinde bide anneme ben soyledim bunlar senin yaptiklarin doguma yakin getirirsin die dusununce akilsizlik etmisim resmen acaba bende mi simdiden nolur nolmaz die hastane cikisi lohusa geceligi mi denir o tarz seyler alsam da yikayip utuleyip hazir etsem oldu oldu bir anda erken dogum olsa Allah korusun bilemedim ya. O kadar tecrubesizim ki dusundukce stresleniom kizlar
Bencede iyi yaparsın ama bende zorlaniyorum bir kaç yere baktım lohusa pijamasi için ama kışlık alacağım dan dolayı bulamadım yaa
Bide bebek çantası için hangisinden alacaksınız ben sırt çantası düşünüyorum daha rahat gibi geliyor bana bide bebefon alacağız da hangi marka daha iyi sizce bilen var mi
Maşallah maşallah maşallah :) Ben de bugün gittim 27+5 im daha bizim kız 900 gr. Benimki de kilo olarak biraz geri maalesef. Gerçi doktor endişelenecek birşey yok doğumun kolay olur dedi ama bakalım :)Bende27+6 daykrn gittiğimde 1.400 gr olmuş bebeğim. Bizimkinin kilosu birazcık öndeymiş. Napcam bilmiom inşlh çok kilolu olmaz korkuyorum. Bende 13 kilo aldım. Şuan 69-70 kg arasında gidip geliorum arkadaşlar ve hiçbir şey alamadım daha ne kendime ne bebeğime napacağım bilmiyorum sadece bitane beyaz tulum aşdım o
Kışlık gelince bakarım artik sanırım yakın zamanda gelirLcw da var ama daha kışlık gelmemiş
Kışlık gelince bakarım artik sanırım yakın zamanda gelir
Maşallah maşallah maşallah :) Ben de bugün gittim 27+5 im daha bizim kız 900 gr. Benimki de kilo olarak biraz geri maalesef. Gerçi doktor endişelenecek birşey yok doğumun kolay olur dedi ama bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?