♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bide bebek çantası için hangisinden alacaksınız ben sırt çantası düşünüyorum daha rahat gibi geliyor bana bide bebefon alacağız da hangi marka daha iyi sizce bilen var mi
Ben yandan tercih ettim 130 liraya aldi annem ama guzel abuk subuk renkli bebek cantalarindan degil yani en azindan o renkliler bana abuk subuk gelio bebek bakim cantasi ama spor bisey zaten gundelik hayattada sirt cantasi kullaniyorum surekli bu aldigimi arabaya asarak kullanirim onun disinda mutlaka sirt cantasi kullanmaya devam ederim bos gezemem.

Dimi en iyisi oyle yapiyim nolur nolmaz

25 haftalık 700 gr benimkide zayıftı haftaya kontrol var küveze girmesin sağlıklı olsun da tek büyür inşallah
Amin inşallah. Yediklerim mi yaramıyor acaba diyorum. Pek süt içemiyorum, onun yerine yoğurt ayran peynire yükleniyorum. Bu ay çok dikkat edeceğim beslenmeme bakalım bebekte etki edecek mi :)

Hastane icin elbise daha mantikli dimi 2li takimdansa
kızlar sezeryan olursanız bi süre sadece örtüyolar üstünüzü sık sık gelip kan boşaltıyolar temizliyolar falan o ara elbise iyi olur ama sonra ben çok üşümüştüm pijama giydim hep normal mi yapacaksınız kızlar ?

Ben normal istiyorum ilk gebeligim benim ama son anda bi mani cikmazsa

Meraba hanimlar bende aralik annelerindenim araniza katilmak istiyorum :)

Bende normal doğum istıyorum allahın izniylee..kızlar yaa ben daha bir çöp bile almadım oğluma ( tatil dönüşü bakmayı düşünüyorum biranda alınır nasılsa herşey..chicconun ve aventın bebek ürünlerını beğeniyorum ben

aventin biberonlarından ben çok memnun kalmıştım gaz yapmıyo kesinlikle tavsiye ederim hiç olmazsa bir hastane çıkışı,bebek battaniyesi,biberon ağız mendili al :) biberonları al acil durumda hemen götürürsün canım

En kaliteli avent zaten bende avent alıcam :) yaa bir anda hepsini alırım dıye düşünüyorum ama içim içimiDe yiyo okadar çok eksik varki hiçbirşey alamadım daha offf,,birgünde alırım dıyorum herşeyi.önce bir ön araştrma yapayım

Biberonu hemen emıyomu bebek yaa hiçbişey bilmiyorm napcaksam :)) salak salak bakarm bebek doğunca heralde ilk anlarda insan ne yapacagnı şaşırır çok acemiyim poff

Amin inşallah. Yediklerim mi yaramıyor acaba diyorum. Pek süt içemiyorum, onun yerine yoğurt ayran peynire yükleniyorum. Bu ay çok dikkat edeceğim beslenmeme bakalım bebekte etki edecek mi :)

Yatmadan bi bardak gece tuvalete kalkınca bi bardak içiyorum sütü birde günlük bi tane muz bakalım haftaya belli olur işe yararsa sende dene

önceden araştırma yapasran alırsın ama öbür türlü karar vermen zor olur bence şimdi bi liste yap yavaş yavaş al hem daha zevkli oluyo :)

Canım emzirirsen pek gerekmez ama ilk basta ağzından iter sonra alışır
kızlar bebek ilk doğduğunda sütünüz gelmezse bebek sarılık olmasın diye mama veriyolar bebek hemşireleri istiyo ki verin yani aç kalmasın kuzucuklar normal doğum yapanlarda süt hemen oluyo ama sezeryanda bi süre sonra geliyo genelde mama veriyolar çok da güzel içiyolar :)

Biberonu hemen emıyomu bebek yaa hiçbişey bilmiyorm napcaksam :)) salak salak bakarm bebek doğunca heralde ilk anlarda insan ne yapacagnı şaşırır çok acemiyim poff
emiyo canım emiyo seni ememiyo doğru düzgün bebek hemşireleri veriyo ağzına zaten çok güzel bi duygu rabbşm herkese yaşatsın inşallah

Hayırlısı ins yazarım
Slm şimdi kontrolden geldim çok şükür bebiş iyi 32 cm 930 gr olmuş tek sorunumuz doktor aşırı kilo aldığım için birde bebeğin karın çevresi bir hafta önden gidiyor şeker yüklemesi yapalım dedi yrn yaptiricam kan sayımı ve karaciğer enzimleri ne de baktiricam arada kaşıntı oluyor kafam rahat olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…