♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Ama aralık ayı soğuk olur elbise giyirsek üşürüz bence ben ikili takım almayı düşünüyorum
Hastaneler ssicak olmaz mi ama..

Nst ye bagladiklari icin gobegi kolay acilacak birsey olmali rahimde acilma var mi diye sik sik kontrol ettikleri icin alttarafinda kolay acilabilecek birsey olmasi gerekir bence en uygunu onu dugmeli elbiseler. Ben ilkinde 2 li takim giymistim acilma kontrolu icin giy cikar ugrasmistim

garantiye alın bi pijama bi elbise koyun kızlar o zaman ben öyle yapacağım yine

Yatmadan bi bardak gece tuvalete kalkınca bi bardak içiyorum sütü birde günlük bi tane muz bakalım haftaya belli olur işe yararsa sende dene
gece de mi içiyorsun çok iyi ya. Ben de deneyeyim, çok üzülüyorum çünkü besleyemiyor muyum acaba diye.

Bende oyle yapiyim ilk elbiseyi giyerim daha sonra 2li takimi giyerim nasil rahat edeceksem oyle olsun istiom hastanelerde soguk degildir ya sanmiom

Ben normal doğum için kendime güvenemiyorum çok hassas ve nazik bir yapım var çok korkuyorum açıkçası o yüzden elbise almicam sanirim

Bende oyle yapiyim ilk elbiseyi giyerim daha sonra 2li takimi giyerim nasil rahat edeceksem oyle olsun istiom hastanelerde soguk degildir ya sanmiom
Canmhastanr soğuk olmuyo ama ven ilk ameliyattan çıktım anestezininde etkisiyle titriyodum üşüyodum vücudun normal olmuyo ki 2 gece yattım özel hastanede ama ıaıtma sistemi de çok kötüydü üşüdüm lohusa için hırka oluyo ya adını unuttum çeyizimde vardı onları da kullandım gece 2 gece içinde olsa koca valizle gittim ben bebek zıbını ve eldiveni de çok al hatta kendinden eldivenli zıbınlar var onlardan al eldivenler çıkıp duruyo çünkü

Merhaba bende 27,haftamdayim ve tam 16 kilo aldim sanirim suan rekor bende iciniz rahat olsun saglikla gelsin bebisiniz

Merhaba bende 27,haftamdayim ve tam 16 kilo aldim sanirim suan rekor bende iciniz rahat olsun saglikla gelsin bebisiniz
Oo maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah nasıl aldın o kadar kiloyu ben almamak için çok uğraşıyorum da

Ben normal doğum için kendime güvenemiyorum çok hassas ve nazik bir yapım var çok korkuyorum açıkçası o yüzden elbise almicam sanirim
Bence böyle dusunme aslında cok zor bısı degıl ve kaslarınla alakalı ben de kendime guvenmıyordum ama kegel egzersizlerini falan yapmaya calısıyorum sende bi arastır ıstersen

Asıl kilo son ayda alınıyormus ben ilk dogumumda 27 kilo almıstım :) sımdı 28 haftalıgım 8 kilo aldım daha dikkat ediyorum

Bence böyle dusunme aslında cok zor bısı degıl ve kaslarınla alakalı ben de kendime guvenmıyordum ama kegel egzersizlerini falan yapmaya calısıyorum sende bi arastır ıstersen
Valla hic cesaret edemiyorum düşüncesi bile korkutuyor beni

Asıl kilo son ayda alınıyormus ben ilk dogumumda 27 kilo almıstım :) sımdı 28 haftalıgım 8 kilo aldım daha dikkat ediyorum
Ben genelde cok zayif oldugum icin yemekten kısmayı beceremiyorum
Zayıf başladın heralde dimi ?maşallah baya iyi almışsın
46 kiloyla başladim bu maceraya bayagi hizli ilerliyorum:)

Slm arkadaşlar 27haftalık hamıleyim alısverıs yapmadım hala zamanımıdır erken Doğum riskimde var sizce alısverıs yapmalımıyım

Slm arkadaşlar 27haftalık hamıleyim alısverıs yapmadım hala zamanımıdır erken Doğum riskimde var sizce alısverıs yapmalımıyım
bence hastane cıkısı ve logusa için kıyafetleri almaya baslamak lazım ne zaman olacagı belli olmaz en azından hastane cantası hazır olsun diye düşünüyorum. Sonra yavas yavas eksiklerini tamamlarsın bide son zamanlarda agırlastıgımızı düşünürsek cok gece bırakmamak da fayda var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…