- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Ama aralık ayı soğuk olur elbise giyirsek üşürüz bence ben ikili takım almayı düşünüyorumHastane icin elbise daha mantikli dimi 2li takimdansa
Amin ecmain Allah butun hamilelere bebekleriyle kavusmayi nasip etsin. Bu 2. gebeligim 2.5 yasinda bi kizim daha varHosgeldiniz aramiza Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin sizin ilk gebeliginiz mi
Kiz :)hoşgeldin hayırlısı olsun kız mı erkek mi:)
Hastaneler ssicak olmaz mi ama..Ama aralık ayı soğuk olur elbise giyirsek üşürüz bence ben ikili takım almayı düşünüyorum
garantiye alın bi pijama bi elbise koyun kızlar o zaman ben öyle yapacağım yineHastaneler ssicak olmaz mi ama..
Nst ye bagladiklari icin gobegi kolay acilacak birsey olmali rahimde acilma var mi diye sik sik kontrol ettikleri icin alttarafinda kolay acilabilecek birsey olmasi gerekir bence en uygunu onu dugmeli elbiseler. Ben ilkinde 2 li takim giymistim acilma kontrolu icin giy cikar ugrasmistim
Cok mantikli bende öyle yapicamgarantiye alın bi pijama bi elbise koyun kızlar o zaman ben öyle yapacağım yine
gece de mi içiyorsun çok iyi ya. Ben de deneyeyim, çok üzülüyorum çünkü besleyemiyor muyum acaba diye.Yatmadan bi bardak gece tuvalete kalkınca bi bardak içiyorum sütü birde günlük bi tane muz bakalım haftaya belli olur işe yararsa sende dene
Netteki anne deneyimlerine göre gece kalkıncada içiyorlarmış zaten tuvalaete mutlaka kalkılıyor o arada bi bardak süt içgece de mi içiyorsun çok iyi ya. Ben de deneyeyim, çok üzülüyorum çünkü besleyemiyor muyum acaba diye.
Allah bagislasinAmin ecmain Allah butun hamilelere bebekleriyle kavusmayi nasip etsin. Bu 2. gebeligim 2.5 yasinda bi kizim daha var
Kiz :)
Canmhastanr soğuk olmuyo ama ven ilk ameliyattan çıktım anestezininde etkisiyle titriyodum üşüyodum vücudun normal olmuyo ki 2 gece yattım özel hastanede ama ıaıtma sistemi de çok kötüydü üşüdüm lohusa için hırka oluyo ya adını unuttum çeyizimde vardı onları da kullandım gece 2 gece içinde olsa koca valizle gittim ben bebek zıbını ve eldiveni de çok al hatta kendinden eldivenli zıbınlar var onlardan al eldivenler çıkıp duruyo çünküBende oyle yapiyim ilk elbiseyi giyerim daha sonra 2li takimi giyerim nasil rahat edeceksem oyle olsun istiom hastanelerde soguk degildir ya sanmiom
bende 26.haftadayım 7 kilo aldımherkes 3-4 kilo alıyo ben önden gidiyorum hep. bebeğim de öyle daha bugün geldim kontrolden 914gr. masaallah :) bebeğimin de benim de diyet yapmamız lazım bu arada iştahım da gayte açık her daim açım
Oo maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah nasıl aldın o kadar kiloyu ben almamak için çok uğraşıyorum daMerhaba bende 27,haftamdayim ve tam 16 kilo aldim sanirim suan rekor bende iciniz rahat olsun saglikla gelsin bebisiniz
Zayıf başladın heralde dimi ?maşallah baya iyi almışsınMerhaba bende 27,haftamdayim ve tam 16 kilo aldim sanirim suan rekor bende iciniz rahat olsun saglikla gelsin bebisiniz
Bence böyle dusunme aslında cok zor bısı degıl ve kaslarınla alakalı ben de kendime guvenmıyordum ama kegel egzersizlerini falan yapmaya calısıyorum sende bi arastır ıstersenBen normal doğum için kendime güvenemiyorum çok hassas ve nazik bir yapım var çok korkuyorum açıkçası o yüzden elbise almicam sanirim
Asıl kilo son ayda alınıyormus ben ilk dogumumda 27 kilo almıstım :) sımdı 28 haftalıgım 8 kilo aldım daha dikkat ediyorumMerhaba bende 27,haftamdayim ve tam 16 kilo aldim sanirim suan rekor bende iciniz rahat olsun saglikla gelsin bebisiniz
Valla hic cesaret edemiyorum düşüncesi bile korkutuyor beniBence böyle dusunme aslında cok zor bısı degıl ve kaslarınla alakalı ben de kendime guvenmıyordum ama kegel egzersizlerini falan yapmaya calısıyorum sende bi arastır ıstersen
Ben genelde cok zayif oldugum icin yemekten kısmayı beceremiyorumAsıl kilo son ayda alınıyormus ben ilk dogumumda 27 kilo almıstım :) sımdı 28 haftalıgım 8 kilo aldım daha dikkat ediyorum
46 kiloyla başladim bu maceraya bayagi hizli ilerliyorum:)Zayıf başladın heralde dimi ?maşallah baya iyi almışsın
bence hastane cıkısı ve logusa için kıyafetleri almaya baslamak lazım ne zaman olacagı belli olmaz en azından hastane cantası hazır olsun diye düşünüyorum. Sonra yavas yavas eksiklerini tamamlarsın bide son zamanlarda agırlastıgımızı düşünürsek cok gece bırakmamak da fayda var bence.Slm arkadaşlar 27haftalık hamıleyim alısverıs yapmadım hala zamanımıdır erken Doğum riskimde var sizce alısverıs yapmalımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?